10 jenis lelaki anda harus lupa - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Terdapat beberapa orang yang anda mesti lulus ke kilometer dan tidak memikirkan berkaitan dengan mereka. Semak di bawah apakah lelaki ini dan melarikan diri dengan serta-merta dari masalah.

1 - Orang yang hanya memanggil kamu keluar pada hari Isnin

Anda tahu jenis manusia yang hanya muncul pada minggu dan hilang apabila hujung minggu bermula? hari hujan dan Isnin ialah kepakaran ini jenis manusia. Melarikan diri ini kerana hujung minggu ia akan meninggalkan anda sahaja untuk pergi ke balada.

2 - Bahawa ia hanya mengambil masa anda dengan kumpulan kawan-kawannya

Satu lagi jenis manusia kita mesti pergi adalah salah satu yang sentiasa membawa anda ke kelab dengan kawan-kawannya. Anda tidak mahu tahu apa-apa lebih romantis dan tiada program double. Dia mungkin tidak mahu apa-apa yang serius, jadi jika anda mahu, anda lebih baik mencari kucing lain.

3 - Orang yang hanya muncul pada akhir malam

Ini adalah jenis berbahaya. Ia muncul pada akhir malam dengan alasan bahawa ia mempunyai hari yang sangat sibuk, tetapi ia sebenarnya untuk balada dan bagaimana dia tidak kucing datang selepas anda. Dalam bahasa Inggeris, mereka memanggil jenis ini penampilan pada akhir malam itu sebagai "panggilan harta rampasan". Iaitu, lelaki itu akan di belakang anda pada pukul 3 pagi (dengan motif tersembunyi) dan kemudian hilang.

4 - Orang yang bergulung, tetapi berkata ia akan berakhir

Janji ini adalah tipikal lelaki yang ingin dating atau perkahwinan, tetapi tidak berputus asa keluar dengan mana-mana perempuan yang dia mahu. Iaitu, dia selalu berkata ia akan berakhir, tetapi berakhir penggulungan dan tidak pernah berakhir komitmen yang ada. Jika anda tidak mahu menjadi "yang lain" selama-lamanya, melarikan diri yang jenis manusia.

5 - Ia yang memanggil kamu dan membawa anda ke balada

Rasul menyeru kamu kepada mesyuarat, anda menghabiskan sepanjang minggu memikirkan bagaimana untuk berpakaian, bagaimana untuk bertindak, bagaimana solek dan anda akan tiba pada masanya ia akan membawa anda ke kelab dengan kawan-kawan. Anda mempunyai sesuatu yang lebih tidak menggalakkan? Jika anda bukan dari kelas balada, mungkin ini bukan manusia untuk anda. Dan juga mengambil kira bahawa ia adalah mungkin bahawa dia tidak mahu berkompromi pada masa itu hidup.

6 - yang kelewatan atau tidak muncul di mesyuarat

Ini adalah satu lagi jenis yang tidak mempunyai hubungan sebagai keutamaan dalam kehidupan. Dia lebih mengambil berat tentang bola sepak dengan rakan-rakan atau jam gembira selepas kerja. Jika sama dengan, dan tidak pernah muncul atau selalu lewat, berfikir lagi pampasan walaupun melabur dalam kucing.

7 - yang mempunyai beberapa kawan "adik-beradik sedikit"

Ini kawan-kawan mengatakan mereka menganggap saudara boleh menjadi mimpi ngeri yang sebenar dalam kehidupan mana-mana teman wanita, tunang atau isteri. Mereka datang dengan intimacies, memeluk kucing anda dan penuh dengan kebebasan dengan dia. Jika anda cemburu, orang-orang penuh daripada rakan-rakan bukan yang ideal untuk anda.

8 - Itu mengemas berjuang mana-mana sahaja

Ini jenis manusia harus dipanggil "masalah manusia" kerana ia boleh menyebabkan kekeliruan bagi perkara yang paling penting, boleh hamba-pelayan atau penjual kedai dan menjadi tebal atas sebab-sebab yang remeh. Supaya menjauhkan diri daripada lelaki yang ganas dan tidak berpendidikan.

9 - Dia yang mengatakan dia telah menyala dan tidak mengambil berat

Orang yang mengatakan dia akan memanggil dan tidak berubah menunjukkan yang tidak mempunyai perkataan, dan itu adalah mungkin untuk tidak berkompromi. Jika dia diskru hak ini jauh, ia tidak boleh menjadi orang yang sesuai untuk anda.

10 - Orang yang tidak mahu muncul di khalayak ramai dengan anda

Jika dia malu dengan anda, dia akan layak untuk menjadi dengan anda? Kemungkinan lain adalah bahawa dia tidak mahu untuk muncul dengan anda di khalayak ramai kerana telah komited kepada yang lain. Jadi menyimpan mata anda dan tidak jatuh di atas dagu.

Dan jenis lelaki yang anda harus lupa di mana-mana. Ada yang mungkin tidak cukup sebagai dahsyat, tetapi pastinya layak berhati-hati tambahan sebelum anda terperangkap. Berhati-hati sentiasa baik untuk mengelakkan kekecewaan dan kekecewaan.