Bercakap semasa merangsang seks atau menggalang? - Tips Wanita

Photo: Thinkstock

Tidak ada rahsia lagi bahawa wanita sering agak "bunyi" semasa seks. Meminta pertolongan, squeals, frasa memuji kebolehan rakan niaga, nama samaran, anyway. Untuk anak-anak ayam, kreativiti tidak kurang untuk tidak membiarkan alam sekitar membosankan dan tenang. Tetapi adakah semua bunyi ini benar-benar merangsang kedua-dua atau, dalam beberapa kes, ia akan turut mengganggu kualiti hubungan?

erangan

erangan keseronokan adalah ciri wanita di atas katil. Mereka membiarkan rakan kongsi yang tahu bila dan apabila tidak menyenangkan.

Juga mereka adalah bertanggungjawab untuk banyak rangsangan bunyi pada masa persetubuhan. Wanita umumnya cenderung untuk mengerang - beberapa orang lain lebih gigih, dengan budi bicara yang lebih besar.

Fernando, 27, menyatakan bahawa meminta pertolongan boleh agak mencabar, kerana tidak sederhana. "Ia adalah baik untuk mempunyai hubungan seks dengan seorang wanita yang tidak menunjukkan keseronokan yang tidak memberikan anda maklum balas, tetapi ia tidak perlu untuk mengerang sepanjang masa. Keikhlasan, kali ini harus menjadi semboyan itu, "katanya.

menjerit

Peraturan umum untuk menjerit adalah konteks. Apabila pasangan itu di sebuah motel, sebagai contoh, alam sekitar adalah lebih kondusif untuk jenis ini demonstrasi yang seronok. Jika anda tinggal di sebuah apartmen, anda mungkin mahu memberikan beberapa pemikiran untuk jiran-jiran dan squeals maneirar.

Menjerit atau tidak juga bergantung kepada masa - apabila hubungan yang lebih sengit dan "liar", ia boleh merangsang tetapi jika anda berada dalam mood yang sangat romantis, menangis akan keluar dari konteks dan boleh mengganggu. Fernando bersetuju: "wanita itu menjerit dari mana apabila kita berada dalam yang tenang seks, cuaca pelik, tetapi seruan dari semasa ke semasa, jika seks meminta untuk itu, ia adalah baik untuk mendengar."

Ungkapan-ungkapan yang pedas

Adalah penting untuk ingat bahawa semasa hubungan seks, yang terutamanya berkata-kata adalah badan itu sendiri. Jadi semua saya akan mengatakan masa itu hanya perlu menjejaki apa yang tubuh mereka katakan secara senyap-senyap. frasa memuat pedas boleh dipasang tanpa sebarang masalah, kerana anda dan pasangan anda merasa selesa dengannya.

Sangat hubungan baru-baru ini, ia adalah sukar untuk digunakan frasa ini, kerana masih tidak ada banyak keintiman antara pasangan itu. Masa berlalu dan anda akan mendapat memahamkan antara satu sama lain, ungkapan-ungkapan yang panas boleh menjadi sangat dialu-alukan dan akan kelihatan lebih semula jadi.

Jangan cabut ceramah

Ia adalah semulajadi bahawa selepas frasa yang pedas, datang lebih lain. Cuba untuk membendung diri sendiri, atau anda akan mempunyai perbualan yang panjang yang akhirnya akan mengambil fokus seks itu sendiri. Kesederhanaan adalah penting untuk masa ini khas tidak hancur.

Dan pada akhir seks?

Okay untuk berbual, selepas hubungan seks, tetapi ini bukan kewajipan. Sesetengah orang lebih suka untuk di percayai, bertukar-tukar endearments atau berehat. Caranya adalah dengan memikirkan bagaimana anda dan cinta anda kerja di saat-saat ini.

Sekiranya merasakan mereka berasa lebih baik bercakap tentang apa yang mereka rasa dan apa yang mereka suka, sebagai contoh, melakukannya. Tetapi jika, sebaliknya, anda seolah-olah tidak selesa dengan jenis yang bercakap, hanya menikmati detik akhir bersama-sama.

Dan anda berfikir butiran ini merangsang atau menghalang? Tinggalkan komen anda.