Wanita kuat Manual - Wanita Tips

Anda mesti pernah mendengar tentang mereka. Banjir dirinya selamat yang wanita yang kuat Mereka tidak pergi tanpa disedari oleh mana-mana tempat. Tetapi bukan untuk paparan yang atau terletak. Sebaliknya. Semua pembaikan untuk keselamatan anda tegas dengan sendirinya, cara anda berjalan, bercakap.

Siapa kata yang baik adalah pengarang penjual terbaik "Kenapa lelaki suka wanita yang kuat" (Ed. Sextant), Sherry Argov. Menurut beliau tiada apa yang lebih membosankan bagi seorang lelaki daripada seorang wanita tanpa personaliti dan lemah, lulus sepanjang masa berusaha kepada-Nya. "Sebagai 'mulherão yang' bermaksud menyedari sifat-sifat beliau, menghargai diri mereka sendiri, jangan takut untuk menguatkuasakan dan, di atas semua, tahu bahawa keperluan mereka perlu sentiasa diutamakan," jelas beliau.

Ingin mengetahui bagaimana untuk menjadi satu? Supaya mengambil perhatian terhadap perintah-Nya.

1 Love diri di atas semua

sentiasa meletakkan pertama hasrat dan perasaan mereka. Ini kerana wanita yang kuat sebenar mengutamakan up. Itulah rahsia untuk dia begitu dikagumi oleh wanita dan dihormati oleh kaum lelaki. "Ini adalah kekuatan emosi dalaman yang benar," kata pakar psikologi dan hubungan pakar dan kebimbangan, Alexandre Bez (SP).

2 Jangan hidup dalam peranan yang dikasihi

Sudah tentu anda tidak perlu membenci beliau. Selepas akaun, mempunyai seorang lelaki di sebelah kita adalah besar. Tetapi tidak semuanya dalam kehidupan. Jumlah dedikasi kepada rakan kongsi yang tidak sihat untuk anda atau apatah lagi untuk hubungan anda. Ini kerana anda boleh dijenamakan sebagai membosankan baginya. Jadi mempunyai keutamaan lain pada hari mereka untuk hari sebagai keindahannya sendiri, strok, keluarga, rakan-rakan, dan lain-lain. Lelaki tertarik dengan kebahagiaan dan serba boleh bahawa wanita itu menghantar.

3. Jadi sahih di atas katil

Seks hanya mempunyai sedikit kasih sayang atau untuk memenuhi tercinta bukan perspektif yang kuat. Adakah hanya apabila anda berada dalam mood. Ini akan membuat lebih baik menikmati saat-saat yang panas. Wanita kuat hanya melakukan apa yang membuat anda mahu di tempat tidur, dan tidak menerima apa-apa yang dicadangkan. Ingat untuk sentiasa meletakkan pertama.

4. Hanya melakukan apa yang anda suka

Untuk merasakan keutamaan diadakan hendaklah diberikan hanya kepada apa yang benar-benar membuat anda bahagia. Secara profesional, dalam kehidupan peribadi dan di mana-mana cawangan lain dalam hidupnya, seorang wanita yang kuat pergi selepas matlamat anda dan hanya apa yang benar-benar menarik minat anda. Tidak syak lagi bahawa kucing akan berusaha untuk memasuki senarai ini.

5 Sentiasa menjadi diri sendiri

Jika anda cuba untuk memaksakan sesuatu yang tidak selaras dengan keperibadiannya, ia akan berbunyi seperti kepalsuan. "Sesetengah wanita ini untuk cuba memenuhi harapan pasangan, rakan atau bos, sebagai contoh. Ini menunjukkan kekurangan struktur emosi dan rahmat, "kata ahli psikologi. Iaitu, ia adalah yang terbaik untuk menunjukkan siapa anda sebenarnya. Oleh itu, semua orang pasti akan menghormati dia lebih.

6 Jadilah cahaya dan menyeronokkan

Yang suka untuk mempunyai seseorang di sebelah mengadu hidup? Yang tidak, bukan? Jadi jangan orang itu. Cuba untuk menjadi positif dan sahih, sudah tentu! "Wanita kemurungan dan hanya melihat sisi buruk mengenai fakta yang hanya menyebabkan sejenis perasaan: semangat dan malas," kata Bez.

7 Jangan menahan

Apa yang hendak disembunyikan pendapat anda. "Siapa yang tidak menyatakan pandangan beliau bercanggah dengan sendiri," jelas pakar psikologi. Menghormati pendapat orang lain tetapi pastikan untuk mendedahkan anda jika anda inginkan. Ini akan membuat anda berasa super kuat!