8 tips untuk membuat perkahwinan anda kembali ke masa - Wanita Tips

Pernah tertanya-tanya mengapa hubungan awal segala-galanya seolah-olah menjadi begitu indah, bahagia dan harmoni? Ini kerana ia adalah masa penemuan malah di mana seseorang itu berbuat baik kepada satu sama lain, untuk menang.

Supaya anda dan belakang pasangan anda untuk mempunyai rasa baik permulaan hubungan, ia adalah perlu bahawa kedua-dua semula menakluk satu sama lain dengan perlakuan yang kecil dan juga untuk menghargai keperibadian dan keunikan masing-masing. Memandangkan ini, kami telah memilih beberapa cadangan daripada apa yang anda boleh lakukan untuk membuat perkahwinan kembali ke masa sedikit dan anda mendapatkan semula apa yang mulanya adalah begitu baik.

1 - Gunakan kedaulatan tiga ayat

Kedaulatan undang-tiga ayat adalah untuk mengekalkan apa-apa permintaan atau keinginan untuk sekurang-kurangnya tiga ayat. Jika anda mula membuat khutbah tentang apa yang anda mahu, dan berhenti membayar perhatian dalam beberapa saat, ia mungkin bahawa pasangan anda tidak mengambil ini dengan cara yang sangat positif. Jadi, jika anda mahu menyimpan awal keharmonian hubungan, tidak keterlaluan teratur.

2 - Menyelesaikan masalah hubungan

Jika anda mempunyai masalah tidak dapat diselesaikan, menghabiskan masa berfikir tentang. Jika perlu, membuat senarai apa yang tidak berjalan dengan baik dan pecah menjadi kepingan untuk menyelesaikan satu masalah pada satu masa. Supaya anda tidak memakai dan tidak memakai hubungan untuk cuba menyelesaikan semua sekali gus. Berfikir lebih mesra kepada apa yang anda boleh lakukan untuk memperbaiki keadaan.

3 - Exit Defensive

Selepas hubungan masa ia adalah perkara biasa yang orang akhirnya menjadi sangat defensif terhadap komen-komen orang lain. Ini adalah kerana dengan keintiman akan menapis komen dan memuat berakhir menjadi terlalu jujur ​​kadang-kadang.

Tetapi ia adalah penting untuk ingat bahawa suaminya adalah rakan-rakan yang suka anda dan tinggal dengan anda supaya anda tidak perlu untuk mempertahankan perkara-perkara yang dikatakannya dan tidak berfikir dia cuba untuk menyinggung perasaan anda. Jadi, anda boleh kembali ke semula jadi daripada bermula hubungan, apabila kedua-dua adalah lembut dengan kata-kata dan tidak takut kepada apa yang seseorang itu boleh mengatakan yang lain.

4 - Jaga diri dan juga

Dalam perkahwinan adalah penting untuk menghargai dan menjaga antara satu sama lain, tetapi kita tidak boleh lupa nilai sendiri dan anda juga layak penjagaan. Untuk hubungan untuk kembali menjadi sedap seperti di masa dating, ia adalah penting bahawa wanita menjaga dan kasih sayang. Wanita itu mempunyai udara keyakinan yang menjadikan mereka lebih seksi, menyebabkan pasangannya kembali kepada budak lelaki yang gembira dengan cara beliau.

5 - Buat satu senarai kualiti yang

Sila senaraikan semua yang baik dalam hubungan anda dan juga pasangan anda. Ini adalah cara yang baik untuk menghargai positif dan mengetepikan beberapa perkara negatif daripada hubungan dan pasangan anda.

6 - Tinggalkan belakang apa yang sudah diselesaikan

Jika mereka mempunyai perbantahan kerana sebab-sebab tertentu atau atas sebab-sebab yang penting, apa yang penting sekarang ialah kini diselesaikan dan harus dilupakan. Secara kebetulan pada awal hubungan anda sedang bermain antara satu sama lain dalam menghadapi masalah-masalah yang telah lalu? Supaya melepaskan apa yang telah berlalu dan kini memikirkan dan apa yang mereka boleh lakukan untuk terus hidup bahagia bersama-sama.

7 - Ingatlah bahawa perkahwinan adalah pilihan yang

Dari masa ke masa, ia adalah mungkin untuk pasangan untuk lupa bagaimana mereka mendapat bersama-sama. Jadi tidak pernah lupa untuk mengingati masa yang baik dan hakikat bahawa kedua-duanya memilih untuk berkahwin dan bersama-sama. Perkahwinan bukan satu kemestian dan anda hanya perlu tinggal berkahwin jika ia masih merupakan pilihan, dan pilihan gembira - sebaik-baiknya.

8 - terlalu banyak amanah boleh membahayakan

Apabila pasangan bersama-sama, ada yang begitu yakin bahawa tiada apa yang akan berlaku yang mereka lupa untuk berusaha untuk memastikan perkahwinan yang bahagia. Jadi jangan lupa untuk melakukan hari pertempuran selepas hari demi keharmonian kewujudan bersama anda, dengan penglibatan dua dan saling kebahagiaan. Lagipun, tidak ada perkahwinan adalah bukti pergolakan. Perkahwinan, serta keperluan taman yang indah untuk dijaga dan disiram setiap hari untuk mengekalkan keindahannya.