Bagaimana untuk membuat kesan yang baik pada tarikh yang pertama - Wanita Tips

yang mesyuarat pertama Ia memang satu masa halus, tetapi tidak semestinya menjadi masa yang membinasakan. Kami telah memilih beberapa tips berguna untuk anda untuk belajar bagaimana untuk tidak lulus imej yang tidak baik dalam mesyuarat pertama dengan kucing.

1 - Jadi pada masa

Salah satu perkara yang paling tidak menyenangkan yang boleh berlaku pada tarikh yang pertama adalah perlu menunggu orang lain yang lewat. Jadi, jika anda tidak mahu menjadi hanya janggal pada hari pertama menyertai anak itu, jadual hari anda menepati masa - tidak lebih awal dan tidak lewat.

2 - Jangan cuba untuk menarik terlalu banyak perhatian

Satu lagi kegagalan yang boleh membawa maut dan mempunyai kesan yang bertentangan berlebihan cuba untuk mendapatkan perhatiannya. Lebih banyak anda memaksa diri untuk kelihatan menarik, lebih banyak anda bergerak dan menakutkan. Jadi apa-apa untuk mendapatkan mengira semua anugerah yang telah anda terima dalam kehidupan untuk kucing.

3 - Jika makan malam mempunyai adab meja baik

Jika mesyuarat anda berada di restoran, anda perlu menghargai adab meja yang baik. Apa-apa untuk makan menggunakan tangan atau sangat canggung. Untuk tidak pergi melalui skirt yang ketat, elakkan hidangan rumit dan lebih suka sesuatu yang lebih praktikal dan tidak rumit.

UJIAN: Anda membuat kesan yang baik pada tarikh yang pertama?

4 - Elakkan gembar-gembur dalam pakaian dan make-up tidak menjadi biasa

Pada hari itu, tinggal di keselamatan melihat bahawa anda tahu sesuai dengan anda dengan baik dan menghargai badan dan pertaruhan pada solek cahaya, orang-orang yang muncul sehingga anda tanpa solek (lelaki menyukainya).

Mengelakkan bukaan leher sangat jelas, juga garam pendek atau pakaian yang membuat seorang lelaki yang anda lihat 10km jauhnya. Juga mengelakkan penyalahgunaan dalam solek, bagaimana untuk lulus pink lipstick dan membuat mata hitam berasap (melainkan anda pergi ke kelab, tidak akan menjadi undang-undang).

5 - Lebih suka perkara-perkara yang ringan dan ceria

Tiada apa-apa untuk bercakap tentang pengkebumian bapa saudara atau komen beliau mengenai krisis di Eropah pada mesyuarat pertamanya. Melainkan jika perkara ini di antara ringan perbualan, tidak berbaloi melabur di dalam tema berat. Lebih suka untuk mengulas mengenai apa yang anda suka untuk membaca, mendengar dan filem yang anda mahu menonton. Bercakap mengenai anda dan menunjukkan ia berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya juga.

6 - Bersopan santun dan mengelakkan kekangan

Jika sesuatu berlaku yang tidak menyenangkan semasa mesyuarat itu, sebagai kemalangan di restoran, jangan kurang ajar dan bertindak dengan tenang. Pecah dan bersumpah pada hari pertama apa yang menarik (dan tidak dalam mesyuarat-mesyuarat lain, bukan?). Jadi tidak kira apa yang berlaku, menjaga tahap.

tip emas itu menjadi diri sendiri!

Semua tips ini akan sia-sia jika anda menjadi orang lain pada hari mesyuarat itu. Cuba untuk menyesuaikan cadangan kepada realiti mereka, jadi anda tidak bertindak buatan semasa mesyuarat. Kunci emas adalah untuk menunjukkan bahagian yang paling menarik anda, dengan cara yang semulajadi, tanpa mahu melihat sempurna pada semua.

Saya harap tips membayar untuk anda dan membuat anda mesyuarat pertama dengan bahawa kucing khas lebih lazat.