Vitanol A: dermatologi menjelaskan semua keraguan anda

Photo: Pengeluaran semula

Jika anda mengalami kedutan, garis-garis ekspresi, jerawat, noda kulit dan juga kesan regangan, rawatan dengan tretinoin boleh berkesan. Tretinoin adalah retinoid yang dinyatakan untuk rawatan pelbagai masalah kulit dan dipasarkan di bawah nama A. Vitanol

Apa dan bagaimana Vitanol A?

ubat ini boleh didapati dalam krim dan gel dan ia adalah dermatologi set kertas profesional mana satu di antara dua formula yang paling sesuai dalam setiap kes. kulit berminyak, sebagai contoh, biasanya bertindak balas lebih baik untuk produk gel.

A dermatologi Helena Zantut menjelaskan bahawa ubat ini "adalah sangat lama, adalah topikal asid retinoic", iaitu ia perlu digunakan secara luaran dan tidak ditelan. Dia mengatakan bahawa Vitanol A "memperbaiki kedutan halus, tetapi mesti digunakan dengan iringan doktor kulit."

Terdapat risiko daripada penggunaan Vitanol A?

Helen menjelaskan bahawa, seperti mana-mana rawatan dermatologi lain, perundingan profesional adalah penting jika keputusan yang memuaskan. Di samping itu, ia adalah penting untuk tidak keterlaluan penggunaan, mengikut dermatologi: "[disyorkan] yang digunakan untuk masa yang singkat, jika tidak, ia membuktikan bahawa [dadah] boleh menyempitkan kulit, pecah urat labah-labah darah yang meresap dan tambahan pula, menyebabkan kedut disebabkan oleh keradangan yang berterusan yang disebabkan oleh asid retinoic (tretinoin). "

Beliau juga menunjukkan bahawa dos yang memerlukan perhatian khas, supaya kulit tidak terjejas. "Jika digunakan dengan dos yang sangat tinggi, Vitanol A boleh merengsakan, mengesan lebih, mengelupas, antara masalah lain," katanya.

Satu lagi faktor yang tidak boleh diabaikan ialah penggunaan pelindung matahari semasa rawatan. Apabila kulit nipis disebabkan oleh asid, hanya melepaskan perisai boleh menjadi satu kesilapan besar, yang membawa kepada kecederaan dan terbakar.

Di mana untuk membeli Vitanol A?

The Vitanol A boleh diperolehi dengan mudah di mana-mana farmasi atau kedai ubat, termasuk Internet. Dalam kajian kami tempat paling murah untuk membeli Vitanol The Onofre di farmasi. harga antara $ 26.02 untuk R $ 32,82, menurut dos.

Membeli Vitanol sekarang!

Jika anda berminat untuk menggunakan produk, pertama membuat temujanji dengan doktor kulit yang anda percayai, supaya dia boleh menilai sejarah dan gambar klinikal sebelum menetapkan rawatan yang terbaik untuk kes anda secara khusus.

Anda boleh menyemak maklumat penuh menetapkan untuk The Vitanol pautan ini.

Menggunakan Vitanol A?

salap hendaklah digunakan pada kulit yang bersih tanpa sisa solek atau produk lain. Untuk mengelakkan alahan kulit yang teruk, ia adalah penting untuk menggunakan Vitanol Sebelum tidur. Mana-mana cahaya anda mendedahkan kulit anda selepas menggunakan produk boleh menyebabkan kerosakan tisu.

Membeli dengan harga yang rendah!

cadangan dermatologi perlu diikuti. Beberapa profesional menunjukkan kegunaan harian, manakala yang lain mempertahankan selang satu hari antara aplikasi - dan mengapa ia begitu penting dengan iringan seorang pakar.

Ia juga penting untuk mengeluarkan produk dengan sabun yang lembut (atau sabun khas yang ditetapkan oleh profesional) setiap hari pada waktu pagi.