Heccus: mengurangkan setempat lemak, selulit dan kendur - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Wanita sia-sia sentiasa mencari produk baru dan rawatan estetik yang boleh membantu mereka berasa lebih cantik. Ramai daripada mereka mengganggu, sebagai contoh, dengan lemak tambahan terletak di salah satu bahagian badan dan bahawa walaupun latihan fizikal seolah-olah "tidak keluar" untuk apa-apa!

Dalam pengertian ini, rawatan yang ditawarkan dalam kosmetik dan / atau klinik dermatologi menjadi pilihan yang besar dan, digabungkan dengan aktiviti fizikal dan diet yang sihat boleh membantu wanita mencapai keputusan yang diharapkan.

Antara rawatan yang baru pada masa ini yang ditawarkan, satu telah menarik perhatian wanita dengan menjanjikan keputusan besar: Heccus, iaitu alat untuk peningkatan estetik bukan invasif, yang tidak memberi kesan sampingan.

Bagaimanakah rawatan yang dilakukan?

Peralatan moden menggabungkan Heccus terapi ultrasound, sederhana frekuensi terapi semasa (Aussie Semasa) dan terapi gabungan (ultrasound dan Aussie semasa).

"Matlamat anda adalah melalui haba ultrasound, memecahkan sel-sel lemak dan melalui semasa Aussie, meningkatkan metabolisme jadi lemak yang disingkirkan daripada badan melalui najis dan air kencing," jelas Priscila Guimarães, usahawan dan pemilik Area Health Wellness and Body Kudus.

The Tripolar semasa Aussie menyediakan rangsangan elektrik untuk mengaktifkan sistem limfa, yang meningkatkan metabolisme tempatan, menggalakkan pemecahan sel-sel lemak. Oleh itu, rawatan dipertingkatkan dan menunjukkan keputusan yang baik dalam masa yang singkat, termasuk bekerja terbitan kendur.

"Pesakit akan berbaring di tempat tidurnya urut. Digunakan, maka gel dan ultrasound di kawasan yang dipilih, dalam pergerakan membulat. Mungkin ada sensasi pemanasan pada kulit dan selesa sedikit berlaku oleh arus elektrik, yang boleh dikurangkan dengan profesional yang membuat permohonan itu, "jelas Priscila Guimarães.

Heccus: mengurangkan setempat lemak, selulit dan kendur - Wanita Tips

peranti Heccus

Siapa yang boleh memohon?

Menurut Priscilla, rawatan ditunjukkan untuk sesiapa sahaja - lelaki atau perempuan - yang mahu membantu dalam kehilangan lemak terletak dalam rawatan selulit dan kendur.

Ini kerana, dari hasil, ia boleh diberi perhatian: pengaktifan sistem limfa (memastikan saliran yang lebih baik limfa), peningkatan kendur dan tekstur kulit, memperbaiki definisi otot, peningkatan selulit dan mengurangkan lemak setempat (langkah-langkah mitigasi).

Professional menambah bahawa kawasan paling biasa untuk melakukan rawatan adalah paha, belakang paha, apa yang dipanggil "celana" dan abdomen.

Beberapa sesi

Priscila Guimarães menjelaskan bahawa mesti dibuat sekurang-kurangnya 10 sesi dan maksimum 30 sesi setiap program, sentiasa selang sehari. Kos setiap adalah sekitar 80 reais, bergantung bandar cukup / di mana akan diadakan rawatan.

Beberapa hasil dapat dirasai pada sesi pertama. Pada akhir, anda boleh kehilangan sehingga tiga sentimeter langkah. Walau bagaimanapun, kehilangan ini tidak adalah muktamad. "Sesi pertama akan menjadi pecahan molekul lemak, tetapi yang sebenarnya akan dihapuskan adalah cecair berlebihan di bahagian abdomen. Sehinggakan pada sesi kedua yang mungkin telah memenangi dua sentimeter secara purata di rantau ini. Iaitu hampir pengiraan awal permulaan prosedur, "kata Priscilla.

nota profesional yang hasilnya akan hanya dapat diperiksa selepas prosedur, yang memerlukan sekurang-kurangnya 10 sesi. Jumlah langkah kerugian biasanya 4-10 sentimeter, secara purata.

Perlu diingat bahawa untuk keputusan yang benar-benar memuaskan, pesakit juga perlu bekerjasama, meminum banyak air - untuk memudahkan metabolisme dan penghapusan lemak dipecahkan badan - dan mengikuti diet yang betul.

Lihat bagaimana sesi Heccus:

kontra

Priscila Guimarães menonjolkan bahawa terdapat beberapa kontra: orang yang mempunyai IUD, implan dan perentak jantung boleh pergi melalui rawatan hanya pada kebenaran bertulis perubatan. "Selain itu, ia adalah dilarang untuk rawatan pada peringkat kandungan," tambah beliau.

Heccus x Manthus

Ini adalah satu soalan yang sangat biasa di kalangan rakyat, kerana kedua-dua jenis tawaran rawatan, nampaknya keputusan yang sama.

"Kedua-duanya mempunyai teknologi yang sama, lebih arus elektrik ultrasound. Walau bagaimanapun, terdapat orang-orang yang merasakan perbezaan dalam rawatan mereka, lebih suka satu sama lain, "kata Priscilla.

Sekarang anda mempunyai semua maklumat yang anda perlukan tentang Heccus. Ingat bahawa, seperti dalam kes semua prosedur yang melibatkan tindakan dalam badan manusia, ia adalah sangat penting untuk mencari lokasi yang baik dengan profesional yang dipercayai untuk melaksanakan rawatan. Jika anda mempunyai soalan, pastikan untuk berunding dengan doktor anda sebelum memulakan sesi.