5 Cara untuk Menggunakan glitter kuku - Wanita Tips

Photo: Pengeluaran semula

Salah satu nafsu wanita adalah untuk menjaga kuku dan memastikan mereka sentiasa cantik dan dicat. Dan dengan semangat ini, selama ini, terdapat pelbagai jenis Licau dan cara-cara untuk menghiasi kuku anda untuk memberi lebih pelbagai dengan gaya kuku lukisan.

Dengan jenis baru enamel sayu datang dengan perhiasannya untuk membuat mereka lebih penuh kuku glamor dan kewanitaan.

Antara jenis-jenis yang paling biasa kuku dengan perhiasannya adalah pengilat kuku 3D, hologram, dengan perhiasannya kasar atau halus, glitter besar atau kecil dan walaupun gemerlap dalam format hex.

Semua ini untuk anda untuk menghiasi kuku anda untuk keutamaan dan kreativiti anda.

Jika anda lebih bijaksana, anda mungkin akan memilih untuk hanya memohon lapisan nipis perhiasannya di atas enamel lain pada semua kuku atau kuku anak tunggal. Tetapi jika anda mahu untuk pergi sedikit di luar asas, anda boleh mengambil idea-idea ke bawah dan menghiasi kuku anda dengan cara yang berbeza.

1 - Francesinha glitter

5 Cara untuk Menggunakan glitter kuku - Wanita Tips

Photo: Poland Addict / Main balik

Ini adalah seni kuku sangat halus dan mudah untuk dilakukan. Pertama memohon asas sayu dan biarkan kering sepenuhnya. Kemudian memohon perhiasannya dalam sifat francesinha membuat lapisan tunggal. Apabila perhiasannya telah kering sepenuhnya, kemasan dengan kot atas untuk memegang dan perhiasannya dan memberi kuku penamat.

2 - kuku Ombre dengan perhiasannya

5 Cara untuk Menggunakan glitter kuku - Wanita Tips

Photo: Poland Addict / Main balik

Untuk membuat kecerunan dengan perhiasannya, anda perlu span (solek) dan 1 atau 2 jenis enamel dengan perhiasannya. Selepas menggunakan asas enamel dan biarkan kering sepenuhnya, memohon kecerunan beberapa perhiasannya pada span dan memohon kuku memberi paip cahaya. Biarkan kering yang cukup untuk melakukan perkara yang sama dengan lapisan kedua perhiasannya tebal. Bersinar, memohon lapisan yang baik kot atas.

3 - Half Moon glitter

5 Cara untuk Menggunakan glitter kuku - Wanita Tips

Photo: Blog dipaku ia / Main balik

Separuh-moon kuku meminta lebih sedikit ketepatan apabila membuat permohonan itu. Bagi setengah bulan mendapatkan tegang, anda perlu untuk mengesan agak tegas. Cara: Guna bahasa inggeris asas dan biarlah cukup kering. Dengan perhiasannya enamel yang lebih fokus mengesan setengah bulan dalam satu permohonan dan menunggu untuk kering. Selesai dengan kot atas.

4 - hanya glitter kanak-kanak

5 Cara untuk Menggunakan glitter kuku - Wanita Tips

Photo: Wanita Tips

Ini adalah seni kuku dengan perhiasannya mudah untuk dilakukan. Hanya cat 4 warna kuku dan pilih satu untuk digunakan perhiasannya sepenuhnya. Jangan lupa untuk memohon lapisan atas untuk meninggalkan satu-satunya anak perempuan yang terang dan tahan lebih lama.

5 - Permohonan glitter longgar pada kuku

5 Cara untuk Menggunakan glitter kuku - Wanita Tips

Photo: Wanita Tips

Memohon longgar glitter kuku adalah mudah. Pertama anda perlu memohon asas sayu dan biarkan kering juga. Kemudian, memohon menjadi sayu berwarna dan segera perlahan-lahan roll nipis perkara putih bergemerlapan kuku. Mengambil hit sedikit di tangan supaya kejatuhan yang berlebihan dan menunggu untuk pengeringan. Kelemahan permohonan ini adalah bahawa ia tidak bertahan lama dan boleh mengganggu sedikit.

Mewujudkan glitter enamel anda sendiri

Jika anda tidak mempunyai sayu dengan perhiasannya atau jika anda suka untuk menyesuaikan misturinhas enamel mewujudkan anda, ini adalah alternatif yang baik untuk anda. Pilih sayu yang baru dan membeli yang bergemerlapan longgar halus di tulis a. Dengan bantuan sudu kecil atau kertas yang dilipat sebagai kon yang secara beransur-ansur meletakkan perhiasannya mangkuk, sehingga kepekatan yang dikehendaki. Lihat video untuk membuat sendiri poland glitter kuku anda:

Mengeluarkan bahasa inggeris dengan perhiasannya tanpa rasa sakit

Hujung emas ialah: 10 kapas berasingan saiz kuku anda, akan menjadi salah satu untuk setiap satu. Dapatkan kapas mabuk di remover, tetapi tidak perlu untuk meninggalkan sangat soggy. Meletakkan kapas pada kuku, tekan dan meninggalkan di sana.

Melakukan perkara yang sama dengan jari yang lain, tetapi membuat tangan pada satu masa, tetapi ketika anda sedang melakukan pada kapas lain boleh jatuh. Tunggu seketika, letakkan jari anda pada kapas dan tarik sepenuhnya mengeluarkan kuku perhiasannya. Video di bawah menunjukkan bagaimana ia dilakukan keajaiban penyingkiran segera dan mudah dari perhiasannya menggunakan variasi teknik:

Kini hanya memilih gaya yang gembira anda, cuba dan Meratakan kuku dengan perhiasannya.