Belajar bagaimana untuk bergaul dan mewujudkan unik warna pengilat kuku - Wanita Tips

Apa yang wanita tidak suka mempunyai warna yang berbeza cat kuku pada kuku? Untuk mempunyai warna yang unik, mencampurkan Licau Ia adalah pilihan yang terbaik. Selalunya, membuat kombinasi dengan sayu adalah mungkin untuk mendapatkan warna yang sama jenama import yang tidak boleh diakses di Brazil.

Untuk mencapai nada yang dikehendaki ditunjukkan kepada campuran Licau dalam balang kosong atau menggunakan warna di atas yang lain di kuku mereka sendiri.

Jika anda ingin mendapatkan keputusan yang baik, hujung pas pertama warna enamel bertenaga dan kemudian nada yang tidak begitu kuat. Membuat kombinasi dengan warna-warna yang baik nada penghampiran, mereka menukar nada halus.

Beberapa tips lain adalah sah untuk sesiapa sahaja mencampur dan membuat unik warna pengilat kuku. Untuk warna-warna ceria dan rapi, menggabungkan sayu meninggalkan nada oren merah jambu, warna ini adalah super bergaya. warna gelap juga boleh menjadi campuran dan mendapatkan nada yang berbeza.

Terdapat beberapa warna pengilat kuku dari pelbagai warna yang boleh dicampur dan berubah menjadi warna baru. Melepaskan kreativiti dan mewujudkan warna yang unik dengan pelbagai warna pengilat kuku dikehendaki.

Video: Bagaimana untuk campuran Licau untuk tinggal yang sama seperti saluran Mistral