Bertemu noda bibir - Wanita Tips

Photo: Pengeluaran semula

Keinginan ramai wanita yang tidak boleh hidup tanpa solek adalah bahawa ia berlangsung selama berjam-jam, tanpa comot atau kehilangan nada mereka, dengan beberapa gincu. Dengan ini dalam fikiran, beberapa tanda telah membangunkan satu formula gincu dan gel berasaskan air, yang disebut "Stain bibir" atau "Lip Tint". Mereka melakukan kejayaan besar dalam pelbagai persembahan, yang mana biasanya krim, cecair, paste atau format krayon.

Tujuan utama gincu Lip Stain masanya bibir, tetapi juga sentuhan semula jadi, kerana jika anda tidak menggunakan apa-apa solek di rantau ini. Beberapa versi dibentangkan sebagai gloss dengan dua hujung - gincu dan lain-lain jenis rupa kilauan berwarna meninggalkan mulut terhidrat.

Lip Stain adalah pilihan yang hebat untuk mereka yang ingin kelihatan sangat ringan dan asas untuk hari ke hari tanpa mendapat bahawa rupa yang dijalankan solek sebelum meninggalkan rumah dan berdosa dengan keterlaluan. Ia juga sangat sesuai untuk mereka yang gincu cekap suram, tekstur matte terkenal. Untuk ini, sentiasa bertaruh versi dalam krayon atau mereka yang mempunyai kedua-dua pihak, satu warna dan pelembap yang lain.

Warna-warna yang paling biasa dalam jenis baru ini gincu adalah mereka yang menyerupai nada semula jadi bibir, menyesuaikan diri dengan nada kulit. Kemudian, warna dari nudes dan krim untuk anggur dan Violets, melalui nada merah jambu sangat ringan dan merah meriah. nuansa adalah umum dan abadi, dengan mudah boleh digunakan pada musim panas sebagai makeup musim sejuk.

Dengan Lip Stain anda boleh menjalankan segala aktiviti bersama-sama hidup anda setiap hari tanpa perlu bimbang tentang kecantikan kerana ia dijamin. Anda boleh bercakap, makan dan mencium tanpa kehilangan kuasa gincu pada bibir, supaya Lip Tint, kerana ia juga dikenali sebagai inovasi boleh dianggap "kissproof", iaitu ciuman bukti.

Formula gris bebas lipstik menyediakan perlindungan yang lebih besar terhadap haba, yang memastikan mulut yang utuh sehingga 18 jam, terutama pada musim panas. Sebagai penamat kering dan legap kerana kehadiran alkohol dalam campuran, banyak Lip Stains datang dengan balsem untuk melembapkan bibir anda.

Antara jenama yang telah menawarkan produk ini dalam barisan solek anda adalah Yves Saint Laurent, MAC, Revlon, Laura Mercier, Sephora, Shisedo, Stila, NYC, Max Factor, Givenchy, Secret Victoria, Maybelline, Cover Girl, Nars, Urban Decay, Laura Geller, Body Shop, Bourjois, Josie Maran, antara lain.

Di sini di Brazil anda boleh menemui beberapa jenama-jenama ini dijual di kedai-kedai fizikal dan maya solek, kosmetik dan minyak wangi, selain daripada jenama negara yang juga menawarkan produk, termasuk Duda Molinos, The Apothecary, Avon dan cometics Ya. Lip Stain daripada Duda Molinos adalah dalam format pen, sama seperti sungai yang digunakan oleh kanak-kanak di sekolah.

R $ 75 di Strawberry Brazil

R $ 75 di Strawberry Brazil

R $ 43.99 dalam Apothecary

R $ 43.99 dalam Apothecary

R $ 172 di Sephora Online

R $ 172 di Sephora Online

R $ 100 pada Sephora Online

R $ 100 pada Sephora Online

R $ 51 di Sephora Online

R $ 51 di Sephora Online

R $ 88 di Sephora Online

R $ 88 di Sephora Online

R $ 41.00 dalam Glamours Store

R $ 41.00 dalam Glamours Store