10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Beberapa produk kecantikan yang sepatutnya menjadi hak setiap wanita yang suka perkara yang salah. Walaupun ada yang benar-benar tdk diperlukan, yang lain boleh dikatakan satu keperluan kecantikan. Sebagai contoh, bagaimana untuk hidup tanpa pelindung matahari yang baik? Ini dan beberapa produk kecantikan lain adalah penting untuk menjadikan kehidupan wanita yang paling praktikal, mudah dan cantik.

Anda boleh melihat beberapa contoh produk-produk ini dalam senarai di bawah.

Ingat juga bahawa banyak produk mempunyai pilihan yang berbeza, versi dan berbeza-beza harga. Oleh itu, ia adalah bernilai melabur dalam penyelidikan harga yang baik sebelum membeli anda.

kedai online biasanya mempunyai harga yang baik, tetapi ia adalah diperhatikan bahawa beberapa mengenakan pengangkutan bagi penghantaran, maka kita juga perlu mengambil kira nilai dalam akaun.

1. bau yang berlangsung sepanjang hari

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

mimbar peluang untuk $ 312,90 (50 ml) dalam Micbras

Untuk memastikan anda membeli bau berpanjangan yang baik, pastikan anda memilih EDP versi (eau de parfum) dan membeli hanya minyak wangi asal, tidak pernah replika. Sesetengah minyak wangi berkekalan yang baik adalah: Chance (saluran), Eternity (Calvin Klein), Eaudemoiselle (Givenchy) dan J'Adore (Dior). Ingat untuk sentiasa memohon pada masa haba yang lebih dalam badan supaya bau itu daripada merebak, kerana di belakang telinga dan pergelangan tangan dan rambut kekal berbau apabila berayun kunci.

2. A maskara yang memberikan jumlah dan mudah untuk mengambil

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

Maybelline Colossal Super Film oleh R $ 19.92 dalam Panvel

Adakah apa-apa lebih buruk daripada maskara yang sukar untuk mengambil? Walaupun dengan remover yang betul untuk ini? Namun dalam hal ini, ada beberapa yang juga membuat perbezaan dalam jumlah yang apabila digunakan. Oleh itu, ia adalah bernilai melabur dalam warna bulu mata yang terbukti untuk meningkatkan kelantangan dan mempunyai formula penyingkiran mudah, yang merupakan kes Super Colossal Movie Maybelline. Menurut pengeluar, ia berlangsung 24 jam tanpa comot dan keluar serta-merta dengan air suam.

3. Palet warna neutral

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

Urban Decay Naked Palette untuk $ 199 di Sephora

Apabila membuat solek, mempunyai palet warna neutral membuat semua perbezaan, terutamanya apabila anda ingin membuat kemas berasap, atau mahu untuk meneutralkan membuat mata untuk melabur dalam bibir merah atau merah jambu. Palet sebagai nakeds (Urban Decay) dan Tude Bogel (The Balm) adalah pilihan yang baik dalam hal ini.

4. gincu merah yang indah

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

MAC gincu untuk $ 66 di Sephora

gincu merah adalah warna gincu dunia lebih demokratik kukuh yang kuat solek. Mana-mana wanita boleh dan harus digunakan apabila anda ingin membuat pengeluaran yang sangat luar biasa. Ingat bahawa merah sangat berkrim mungkin berakhir mengotorkan gigi dan tekstur matte adalah sedikit lebih mudah untuk menjaga bibir. Sentiasa memohon pensil bibir untuk menggariskan sebelum ini. darling merah ramai penulis blog dan sangat berjaya di kalangan Brazil Ruby Woo (MAC). Beberapa warna sama adalah: Vermelito (BDI), 330 Intense (Apothecary), Diabolic Merah (Eudora) dan Really Merah (Revlon).

5. BB Cream berkualiti

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

BB Cream L'Oreal untuk R $ 26.90 di Amerika Syarikat

Keindahan balsem krim berfungsi untuk menggantikan produk-produk berikut setiap hari: pelembap, pelindung matahari, primer, anti-penuaan krim, menyembunyikan dan asas. Menggabungkan semua dalam satu produk, wanita itu mengurangkan masa yang digunakan pada ritual kecantikan, tetapi juga kehilangan kecekapan sedikit. Setiap produk digunakan secara berasingan biasanya memberikan lebih banyak keputusan daripada semua bersama-sama. Tetapi untuk hari ke hari, ia bernilai pertaruhan pada krim semua dalam satu dan menjimatkan masa. Beberapa BB krim dan disyorkan oleh penulis blog adalah: Ajaib Cream (L'Oreal), Base Multibenefício (Natura), Cover Perfect (Missha) dan Cream Diorskin Bogel (Dior).

6. concealer yang meliputi kebenaran

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

Menyembunyikan Pro Longwaer MAC untuk $ 89 di Sephora

Anda mempunyai sesuatu pada muka anda mengganggu anda dan anda mahu untuk menyembunyikan? concealer tersebut kepadanya. jerawat Ensconde, kemerahan, lingkaran hitam dan noda. Tetapi malangnya tidak semua daripada mereka memenuhi matlamat. Beberapa "mencairkan" sepanjang hari, craquelam yang lain dan ada yang tidak meliputi sepenuhnya ketidaksempurnaan. Bagi mereka yang ingin liputan penuh, cadangan adalah pembetulan Longwear Pro (MAC) dan palet kapur Derma warna penyamaran (Kryolan).

7. perbelanjaan eyeliner mudah

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

MAC Fluidline eyeliner untuk R $ 66 di Sephora

pelapik sering kelihatan seperti musuh daripada sekutu dalam masa untuk makeup. Secara umum, mereka sukar untuk lulus, cuba, cuba dan apabila selesai jejak kini lebih tebal daripada yang dijangkakan dan bengkok, untuk membuat perkara-perkara yang lebih teruk. Tetapi untuk menggembirakan kami, gel eyeliner datang bagi memudahkan permohonan itu, untuk meluncur lebih baik dan lebih mudah untuk membersihkan. Ada yang baik gel eyeliner pilihan adalah Fluidline (MAC) dan celak Sabrina Sato (ya!).

8. Satu balsem bibir yang benar-benar hidrat

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

EOS bibir balsem untuk $ 16.23 di Kedai Fabulous

Pencarian pelembap bibir yang baik adalah panjang. Entah lepas, yang lain meninggalkan mulut seperti anda makan sesuatu yang berminyak, yang lain adalah kering dan sukar untuk lulus. Di tengah-tengah begitu banyak produk yang tidak memenuhi matlamat, satu-satunya jalan keluar adalah untuk cuba untuk mencari beberapa yang berkhidmat untuk tujuan tersebut dengan berkesan. Tiga produk yang baik dalam kategori ini ialah Care Perlu (Nivea), Lip Balm (EOS) dan Moisturizing Lip Balm (Carmex).

9. palet lengkap untuk kecemasan

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

Lancome Absolu Voyage oleh R $ 241,90 dalam kosmetik OZ

palet perjalanan adalah sekutu besar wanita yang memerlukan penyelesaian yang praktikal dan cepat untuk masa larian. Jenama seperti Dior dan Lancôme telah melancarkan beberapa versi palet lengkap yang membawa concealer, pemerah pipi, serbuk, gincu, celak dan bibir, maskara dan bayang-bayang. Walaupun praktikal, keburukan palet perjalanan adalah bahawa harga boleh agak masin dalam beberapa kes.

10. Syampu untuk hari berjalan kering

10 produk kecantikan yang setiap wanita berhak untuk mempunyai - Wanita Tips

Batiste Kering Syampu untuk $ 21,99 dalam rangkaian kedai-kedai

Anda tahu bahawa hari itu adalah mustahil untuk mempunyai masa untuk mencuci dan mengeringkan rambut anda? Bagaimana jika dia perlu dibasuh dan anda berada di luar masa? Satu penyelesaian yang cepat, praktikal dan murah adalah syampu kering. Dia kelihatan seperti semburan. Anda memohon di akar dan di mana lagi berminyak, berjalan jarinya untuk menyebarkan dan bersedia. rambutnya adalah legap, mencari bersih dan bau yang baik. Di Brazil, jenama seperti Neez dan Batiste sudah mempunyai syampu kering anda boleh didapati di kedai-kedai.

Dan untuk anda ... apa produk kecantikan adalah penting dan perlu dimasukkan dalam senarai ini?