Bagaimana untuk mendapatkan telanjang cantik - Wanita Tips

Ramai wanita gagal untuk membuat sebahagian besar beberapa peluang kerana mereka malu badan. Ada orang yang tidak mahu pergi ke pantai untuk tidak menunjukkan lengkung, yang lain adalah malu untuk bertelanjang di hadapan rakan kongsi dan hanya mahu mengadakan hubungan seks dalam gelap.

Apa-apa sebab untuk berasa malu dengan badan, tiada mereka perlu lebih penting daripada kebahagiaan anda. Jadi apa-apa untuk berhenti melakukan perkara yang anda suka dan mahu hanya kerana anda tidak dengan badan model.

Jika malu anda adalah lelaki, tidak perlu bimbang begitu banyak. Pada saat-saat terakhir, anda fikir dia akan perasan bahawa selulit menjengkelkan? Ia akan tidak, dia akan mahu adalah untuk menikmati malam dengan wanita yang tidak menyertainya.

Jika malu adalah golongan wanita, jangan lupa bahawa walaupun pelakon, model dan wanita lain yang dianggap ikon kecantikan juga mempunyai kelemahannya.

Tiada siapa yang sempurna dan anda tidak boleh memaksa diri anda untuk menjadi, kerana ini tidak sihat dan kurang semula jadi. Sudah tentu tidak semua perlu menjadi ceroboh, tetapi keterlaluan dan menjadi neurotik dengan penjagaan juga tidak perlu.

Kelihatan baik telanjang, anda boleh menggunakan beberapa helah yang memihak kepada masa badan anda untuk memaparkannya. Semak 5 tips kami untuk melihat baik telanjang:

  1. Jangan makan terlalu banyak atau mengambil makanan yang memberi gas sebelum mengambil pakaian kerana ini boleh menyebabkan anda kembung, jadi membuat makanan sahaja kecil sepanjang hari;
  2. Menjaga kulit, tangan dan kaki dan membiarkan rambut anda lebih cantik berbanding sebelum ini, kerana ia akan membantu sebahagian besar kepada mata telanjang;
  3. Menggunakan solek untuk menampung sebahagian ketidaksempurnaan jika anda seorang perfectionist dengan keindahan;
  4. Mengelakkan kedudukan yang tidak memihak kepada badan anda, seperti: duduk bagi mereka yang mempunyai perut yang sedikit;
  5. Caprice dalam minyak wangi untuk merangsang deria bau lebih daripada penglihatan.

Dengan semua penjagaan ini anda masih mendapat malu, cuba gunakan cahaya kecil yang cukup hanya untuk menunjukkan beberapa sudut. Oleh itu, selain daripada meninggalkan mood yang paling romantis dan sensual, anda masih dapat menyembunyikan ciri-ciri yang anda tidak suka. Tetapi mengelakkan sepenuhnya ditinggalkan dalam gelap dengan kucing anda, kerana lelaki sangat teruja dengan visi dan ketinggalan pada masa panas.

Jangan biarkan stop rasa malu anda untuk menjadi gembira dengan cara yang anda berada. Jaga diri dan merasa baik tentang diri anda untuk menikmati lagi kehidupan anda.