pembinaan semula rambut: memberi kehidupan yang lebih kepada rambut anda - Wanita Tips

rambut sentiasa terdedah kepada pelbagai serangan yang menyebabkan wayar menjadi lemah, rapuh dan kering. Selain proses kimia seperti pewarna, berus progresif dan lain-lain jenis melicinkan, pencemaran, angin dan sinar matahari juga merosakkan kunci. Tidak ada melarikan diri dari penjahat yang merosakkan wayar dan apabila kerosakan yang disebabkan oleh mereka yang sangat besar, walaupun produk yang paling tertentu seolah-olah tidak sedar untuk menamatkan aspek mengerikan jerami dan biarlah, rambut seperti sutera yang indah lagi.

Walaupun sangat rosak rambut masih mempunyai keselamatan. Untuk ini terdapat pembinaan semula rambut, rawatan yang sangat berkesan untuk merawat masalah-masalah ini, yang mengembalikan kehidupan kepada rambut dan juga berfungsi untuk mencegah kerosakan yang lebih mendalam untuk rambut.

Kapilari pembinaan semula boleh dilakukan pada semua jenis rambut, dari anak dara kepada mereka yang telah menjalani proses kimia dan adalah legap, kasar, kering, menghalang atau mudah patah. Walau bagaimanapun, ia adalah sangat penting bahawa semua isyarat dinilai oleh rambut supaya ia membuat diagnosis wayarles pelanggan dan mungkin menunjukkan rekonstruktif yang paling sesuai keadaan rambut, jumlah permohonan rawatan dan selang masa yang diperlukan di antara mereka. Selang antara sesi pembinaan semula kapilari boleh berbeza dari dua kali seminggu, sekali setiap 15 hari atau sebulan sekali.

Deposit proses dalam helai protein, asid amino dan mineral yang penting untuk pelembap struktur fizikal rambut, untuk merawat lapisan luar wayar dan bertanggungjawab untuk bersinar, kelembutan dan keseimbangan semulajadi kunci.

Keputusan kapilari pembinaan semula boleh dilihat dalam beberapa sesi pertama, wayar sudah pun menunjukkan tanda-tanda pemulihan dalam tekstur, lebih kuat dan lebih berdaya tahan. Tetapi untuk mendapatkan hasil yang menjadi lengkap dan untuk memastikan ketahanan rawatan yang dijalankan di dalam dewan, ia adalah perlu untuk mengekalkan di rumah dengan produk yang baris yang sama daripada yang digunakan dalam pembinaan semula, jadi Pembina Semula aset kekal pada wayar dan melanjutkan faedah pembinaan semula kapilari.