Photo: Thinkstock

Photo: Thinkstock

Wanita dengan sifat suka menjaga, tetapi sering melupakan particularities badan dan menggunakan pelembap sahaja untuk seluruh badan. Walau bagaimanapun, beberapa bahagian badan seperti tangan, mempunyai ciri-ciri unik dan memerlukan krim yang khusus untuk kawasan itu.

Krim tangan, sebagai contoh, adalah penting bagi wanita yang ingin mempunyai tangan yang cantik dan lembap.

"Secara umum, krim tangan digunakan untuk melembapkan, membaiki kerosakan yang disebabkan oleh agen luaran dan melindungi kulit di rantau ini, termasuk daripada kerosakan matahari," jelas doktor kulit Adventist Hospital Silvestre, Daniel da Costa.

Produk ini sesuai untuk semua wanita, tetapi menurut doktor kulit, mereka yang mempunyai lebih banyak sentuhan dengan bahan kimia dan detergen, harus lebih berhati-hati dengan tangan anda.

Krim tangan yang ditunjukkan oleh penulis blog

Mengetahui apa yang blogger gunakan adalah sentiasa satu cara untuk mengetahui yang merupakan produk terbaik yang terdapat di pasaran dan juga memahami bagaimana ia berfungsi bagi setiap daripada mereka. Seterusnya, anda boleh menyemak produk pilihan mereka dan apa yang mereka katakan tentang mereka.

Juga membaca: 3 resipi pelembap buatan sendiri untuk kaki, badan dan muka

Super Vain - Lemon + Sage Body Butter dan Cream Gourmande

Lemon + Sage Body Butter Bliss untuk $ 99,82 di Perfume Emporium | Krim Gourmande Caudalie untuk $ 79 di Sephora

Lemon + Sage Body Butter dari Blizz untuk $ 99,82 di Perfume Emporium | Krim Gourmande Caudalie untuk $ 79 di Sephora

Camila Coelho, blog Vain Super, krim tangan tidak mencukupi dan dia sentiasa membawa bersamanya dua. Sambil menyebut dalam siarannya, melembapkan tangan anda adalah penting untuk dia.

produk jenama Lemon + Sage Body Butter Bliss ialah losyen pelembab. Formula tidak khusus kepada tangan, tetapi Camila Coelho menggunakannya untuk fungsi ini. Ia menghalang kerosakan radikal bebas dan melegakan kulit kasar dan bersisik.

Sudah krim Gourmande jenama Caudalie adalah produk khusus untuk melembapkan tangan. Tidak seperti sesetengah krim ke kawasan itu, yang tidak meninggalkan kulit berminyak. Ia berfungsi dengan berkhasiat dan dengan tindakan anti-penuaan kedua-dua tangan dan kuku.

Rama-rama dalam Portfolio - Kekuatan Tangan Terbaik Salve

Kekuatan Ultimate Salve tangan untuk R $ 64 di Kiehl's

Kekuatan Ultimate Salve tangan untuk R $ 64 di Kiehl ini

Krim ditunjukkan oleh rama-rama blogger dalam Portfolio, Jéssica Flores, adalah Kekuatan Tangan Terbaik Salve daripada Khiel ini. Ia adalah produk khusus untuk tangan lebih kering. Komen-komen blogger dalam jawatannya bahawa krim mempunyai tekstur yang tebal, tetapi ia tidak berminyak dan mudah diserap oleh kulit.

Bagi beliau, produk yang paling hebat ialah ia berjanji untuk berada di tangan sehingga tiga mencuci dan benar-benar boleh berikan. Satu lagi kelebihan krim tangan dia menunjukkan dalam jawatannya adalah bahawa ia mewujudkan sebuah filem pada tangan, mencegah kulit kehilangan kelembapan.

Juga membaca: Pelembap untuk mandi: bagaimana dan mengapa menggunakannya?

The Ultimate Strength Hand Salve masih mempunyai bau kayu putih yang meninggalkan rasa kesegaran pada kulit dan untuk semua soalan-soalan ini adalah pelembap yang digemari ke tangan blogger.

Diva perkara - Krim Shea tangan dan Bois D'Orange Crème Sublime

Krim Shea tangan untuk $ 39 dalam G'Occitane | Bois D'Orange Crème Sublime da Roger & Gallet por R$40,25 na Netfarma

Shea Krim tangan untuk $ 39 di L'Occitane | Bois D'Orange Crème Sublime Roger & Gallet untuk R $ 40.25 dalam Netfarma

Sebagai Camila Coelho, Marina Fabri, Perkara Diva blog, mempunyai dua krim tangan kegemaran. Yang pertama ialah Shea Krim Tangan L'Occitane yang, kerana dia menggambarkan dalam jawatannya, mempunyai tekstur yang sama dengan serum dengan lancar, minyak wangi yang bunga. Formula, serta mentega shea, badam manis termasuk ekstrak dan madu, dicampur dengan pati melati.

Tetapi Bois D'Orange Crème Sublime Roger & Gallet mempunyai bau sitrus dan tekstur krim pelembap lebih cecair. Ia juga mempunyai shea rumusan dan tidak mengandungi parabens, pewarna dan silikon. Kedua-dua beliau mempunyai kesan yang besar pada kulit, meninggalkan tangan lembut dan diserap dengan cepat oleh kulit.

Lulus Blush - Hand Spa Hydrating Nice Day

Hand Spa Hydrating Hari Nice untuk R $ 110,63 dalam Alessandro

Hand Spa Hydrating Hari Nice untuk R $ 110,63 dalam Alessandro

Priscila Paes, Blush blog Lulus juga mempunyai tangan krim kegemarannya. Untuk dia yang Spa Hydrating Tangan Nice Day Alessandro adalah krim tangan yang terbaik. krim yang kaya dengan nutrien dan mempunyai ekstrak protein mutiara.

Seperti yang dijelaskan dalam video, ia merupakan produk yang terbaik kerana ia adalah di tangan walaupun selepas basuh. Untuk Priscilla, krim tangan yang sangat pelembab dan, walaupun produk mahal, ia adalah satu-satunya yang boleh digunakan dan juga menghasilkan cukup.

Juga membaca: pelembab topeng untuk muka

Day of Beauty - Bepantol Derma Cream

Bepantol Derma Cream Bayer untuk $ 20.58 pada Droga Raia

Bepantol Derma Cream Bayer untuk $ 20.58 pada Droga Raia

The Bepantol Derma salap adalah klasik dan mempunyai banyak ciri-ciri, supaya blogger Vic Ceridono, blog Hari Beauté, yang menggunakannya untuk melembapkan tangan. Formula ini mengandungi dexpanthenol, provitamin B5 satu yang bertindak dalam pertumbuhan semula kulit, menjadikannya lebih terhidrat.

Dalam jawatannya, blogger meletakkan salap sebagai item yang sangat diperlukan dalam necessaire anda terutamanya apabila perjalanan ke tempat yang sejuk. Ia menggunakan salap pada tangan dan juga cuticles memohon sebelum tidur.

Blog Mariah - Goumande Crème Mains et Ongles

Mains et Ongles Crème Goumande untuk $ 79 pada Caudalie

Mains et Ongles Crème Goumande untuk $ 79 pada Caudalie

Mariah Bernardes, Blog Mariah, yang terbaik tangan krim adalah Crème Goumande Mains et Ongles Caudalie. Komponen yang membuat perbezaan bahawa produk adalah anggur polifenol antioksidan. Formula ini juga mengandungi mentega shea, minyak biji anggur, alpukat, oren manis dan gliserin sayur-sayuran.

Ia adalah amat diperlukan dalam blogger necessaire yang sentiasa mengambil pada perjalanan, menurut akaun dalam jawatan. Bagi beliau, bau krim untuk tangan adalah ilahi. Ia juga membantu untuk melembapkan cuticles apabila penulis blog itu tidak boleh pergi ke salon untuk melakukan kuku beliau.

8 krim tangan untuk anda untuk membeli sudah

Selain krim ditunjukkan oleh penulis blog, terdapat pelbagai besar produk-produk lain yang terdapat di pasaran. Menurut Dr Daniel da Costa, di luar krim tradisional untuk penghidratan dan perlindungan matahari, ada produk yang membantu dalam peremajaan, pemutihan dan memperbaiki tekstur kulit yang wilayah.

Seperti yang dinyatakan oleh doktor kulit, yang terbaik tangan krim adalah mereka yang dapat melembapkan dan melindungi dari cahaya matahari. "Bagi ciri-ciri lain, anda perlu menilai pesakit dan memilih yang terbaik peranan-krim memerlukannya," jelas beliau.

Di bawah, melihat lapan krim, masing-masing dengan spesifikasinya, anda boleh membeli sudah:

krim tangan untuk $ 72 dalam Adcos

krim tangan untuk $ 72 dalam Adcos

Krim tangan Epidrat untuk $ 40.12 dalam Panvel

Krim tangan Epidrat untuk $ 40.12 dalam Panvel

Hands Cream Sentuh Sky Candy Vanilla untuk $ 17,90 di The Beauty Box

Hands Cream Sentuh Sky Candy Vanilla untuk $ 17,90 di The Beauty Box

krim tangan Nourishing Nivea lembut untuk R $ 12.25 dalam Onofre

krim tangan Nourishing Nivea lembut untuk R $ 12.25 dalam Onofre

Native Cream SPA Vinotherapy tangan untuk $ 33,99 di Apothecary

Native Cream SPA Vinotherapy tangan untuk $ 33,99 di Apothecary

krim tangan Figo Turki untuk US $ 13 pada Phebo

krim tangan Figo Turki untuk US $ 13 pada Phebo

Jumlah tangan pelembab dan kuku Vaseline untuk R $ 7.92 dalam excercises

Jumlah tangan pelembab dan kuku Vaseline untuk R $ 7.92 dalam excercises

pelembap pulpa untuk Ekos tangan koko untuk R $ 29.80 di Natura

pelembap pulpa untuk Ekos tangan koko untuk R $ 29.80 di Natura

7 sebab untuk menggunakan pelembab losyen pada tangan

Gunakan krim khusus untuk bahagian-bahagian badan adalah penting kerana mereka mempunyai agen yang mempunyai ciri-ciri tindakan untuk setiap kawasan. Krim tangan tidak berbeza. Semak tujuh sebab mengapa anda perlu mula menggunakan krim untuk kawasan tersebut.

  1. Mereka meninggalkan kawasan tersebut lebih terhidrat untuk mempunyai agen khusus untuk kulit tangan;
  2. Kebanyakan krim mempunyai perlindungan matahari yang penting ke kawasan tangan;
  3. Krim tangan yang mempunyai pelindung matahari membantu melambatkan penuaan kulit di rantau ini;
  4. Mengelakkan tangan cecair kehilangan, mengelakkan meninggalkan mereka kering;
  5. Juga mengelakkan kulit mengelupas, meninggalkan tangan yang sentiasa cantik;
  6. Menghalang bahan kimia dari merosakkan kulit tangan;
  7. Membantu dalam mengekalkan cuticles terhidrat, mengelakkan keperluan untuk menghapuskan mereka setiap minggu.

Tips untuk penghidratan maksimum

Photo: Thinkstock

Photo: Thinkstock

Krim tangan boleh digunakan oleh mana-mana wanita yang ingin mempunyai tangan mereka lebih cantik dan terhidrat. Masa yang terbaik untuk menggunakannya pada waktu pagi, menurut ahli dermatologi, dan perlu memohon semula setiap dua jam jika terdedah kepada matahari dan selepas penggunaan beberapa bahan kimia, seperti bahan pencuci.

Kebanyakan krim dan kering dengan cepat, jadi tidak ada keperluan untuk menunggu produk untuk menembusi kulit. Sebahagian besar daripada mereka tidak keluar dengan air, jadi ia tidak perlu membuat permohonan semula setiap kali anda mencuci tangan anda.

Tindakan yang lebih berkesan, terdapat kemungkinan menggunakan sarung tangan yang akan memanaskan tangan anda dan membantu meningkatkan produk. Membuat jenis ini penghidratan seminggu sekali, bahawa di samping membantu kulit juga melembapkan kuku dan cuticles.

Krim tangan boleh menjadi sekutu yang besar wanita, terutamanya mereka yang mempunyai tangan yang kurang terhidrat. Gunakan produk khusus untuk kawasan tersebut untuk mendapatkan hasil yang lebih baik dan melihat tangan-Nya dan cuticles juga paling cantik.