Hello gadis-gadis!

Selepas tergesa-gesa pihak akhir tahun, diikuti oleh cuti dan berehat, kami kembali! Dan untuk memulakan tahun di gaya, hari ini membawa gloss tinggi kepada kuku.

Oleh kerana kita membawa tip super bergaya pada enamel hologram dengan kesan 3D, kita keinginan untuk mengalami sesuatu yang baru dan memeriksa sama ada kesannya adalah benar-benar berbeza daripada bahasa inggeris glitter kuku yang semua orang sudah tahu.

Ia ternyata bahawa pelancaran itu datang pertama di luar sana dan di sini di Brazil hanya beberapa jenama yang telah menyertai trend. Malah, kami mendapati di kedai-kedai kosmetik, farmasi dan sebagainya, jadi penyelesaian ini adalah untuk memerintahkan hologram itu di Internet.

Antara beberapa pilihan warna yang menarik dan ultra terang, kami memilih enamel jenama Holly hologram sanción Angel. Warna perak adalah salah satu yang paling ketara dalam pengumpulan dan segala-galanya dilakukan dengan trend enamel untuk musim panas.

Enamel hologram mempunyai kelebihan berbanding dengan kuku biasa dengan perhiasannya. Menjadi sayu dengan microparticles hologram meninggalkan kuku anda dengan tekstur kasar, ia tidak sukar untuk memohon, lapisan tidak tebal dan pengeringan pantas.

Dengan hanya dua lapisan adalah mungkin untuk mencapai warna dan kesan yang diingini. Enamel praktikal untuk membersihkan melampaui batas dalam sudut-sudut.

enamel Holographic - Wanita Tips

Saya suka dengan kecerahan, diuji dan diluluskan super Holly sanción Angel. Dan perkara yang paling 'cool' sekali adalah warna yang indah dan kesan yang luar biasa! Saya akan menikmati ia banyak dan saya berharap untuk membuktikan warna enamel lain dengan kesan tiga dimensi.