Enamel berpusu-pusu - Wanita Tips

Photo: Pengeluaran semula

Terkini dalam pengilat kuku tidak berhenti dan ia seolah-olah bahawa pilihan yang membuat kuku ultra-terang telah menjadi kegemaran penonton wanita.

Enamel dengan perhiasannya, yang telah berkongsi rak dengan enamel hologram, kini juga memberikan ruang untuk enamel berbondong-bondong. berita berikut trend Licau yang mencari kesan teknologi yang semakin luar biasa dan mengisi mata.

sayu ini berfungsi sebagai penutup, yang perlu digunakan di atas enamel biasa.

Enamel nipis berbondong-bondong mengandungi zarah aluminium yang kelihatan cebisan kertas warna berwarna-warni bercampur dengan asas. Ini adalah zarah saiz yang tidak teratur, juga dikenali sebagai "flakies", yang mencerminkan cahaya dan membuat apa-apa berbondong-bondong kesan.

Selepas zarah cemerlang adalah lebih besar daripada enamel dengan perhiasannya dan menyebabkan pelepasan kesan yang akan meninggalkan penutup, dengan kuku berbondong-bondong akhir dengan lapisan lisinha.

Enamel berpusu-pusu - Wanita Tips

Terdapat beberapa pilihan dengan enamel berbondong-bondong kesan, dengan warna yang berbeza dan sangat berwarna-warni. Gunakan untuk meliputi lebih kuku kegemaran anda dan meninggalkan ia rupa yang baru. Jika anda ingin menyerlahkan kesan berkilat, Licau gelap adalah yang paling disyorkan.