Makeup untuk redheads - Wanita Tips

Untuk setiap wanita dan setiap jenis kecantikan terdapat solek yang mencukupi yang menyerlahkan mata yang paling menarik muka dan bahawa blondes, brunettes dan hitam mempunyai lebih mewah. dan dengan redheads tidak berbeza. Berikut adalah beberapa tips solek untuk redheads.

Sebagai redheads biasanya mempunyai kulit yang adil dan freckles juga jelas, hujung untuk menyeimbangkan kulit adalah untuk memohon nipis, asas telus. Walaupun sesetengah wanita melakukan apa saja untuk menyembunyikan ini markah sedikit, anda harus ingat bahawa freckles ciri kulit dan menggunakan banyak solek untuk menampung mereka boleh meninggalkan dimuatkan visual dan buatan.

Mengambil tompok anda, ia memberi daya tarikan yang paling muka. Selepas permohonan asas, capriche dalam menyediakan kulit juga menggunakan serbuk padat dan pemerah pipi, memilih nada pic atau coklat.

Untuk mata, warna yang terbaik adalah warna ditarik tembaga, emas, ungu dan coklat. Nada mutiara juga pilihan yang baik bayang-bayang untuk redheads.

Selain pilihan ini, redheads boleh menggunakan dan penyalahgunaan nada anggur, anggur dan kuning air di solek mata. Redheads boleh dan harus menggunakan celak dan maskara, tetapi seperti dengan blondes, perlu berhati-hati dengan gembar-gembur.

Bibir, melihat nada cahaya yang baik coklat, auburn dan marjan. Redheads harus mengelakkan gincu dalam nada merah jambu dan merah jambu, tidak jauh dari merah jambu kelihatan baik. Ini adalah kerana Gincu untuk redheads nada merah jambu hanya "berperang" dengan warna rambut, tidak sama. Gincu dengan kesan matte adalah super baik untuk redheads, terutamanya dalam nada bogel.