Makeup perjalanan - Wanita Tips

Wanita apabila mereka pergi ke luar, terlalu banyak membawa bagasi dan kadang-kadang berakhir tidak menggunakannya. Selain lebihan pakaian, kasut dan aksesori, ia juga berlaku dengan solek. Kerana mereka adalah produk halus, dengan kemudahan yang besar untuk memecahkan atau bocor di dalam beg tandas, anda perlu memilih dan memimpin dalam perjalanan solek hanya keperluan.

Apa yang perlu dibawa?

Beberapa barangan solek sangat diperlukan dan mesti pergi dengan anda untuk perjalanan. Menyimpan dalam produk asas nécessaire anda untuk penyediaan kulit. primer yang mempunyai fungsi untuk mengurangkan ketidaksempurnaan kulit dan solek ditetapkan untuk lebih lama, asas, padat dan concealer harus nada kulit anda dan yang besar untuk memberi mereka sentuhan terakhir pada siang hari. merah itu memberikan kesan yang sihat pada kulit.

Produk seperti maskara, bayang-bayang, gincu dan gloss mempunyai beberapa pilihan, dan berakhir menjadi lebih sukar untuk memilih apa yang ke luar perjalanan solek. Satu tip adalah untuk memilih warna asas dan neutral yang boleh digunakan pada bila-bila dan sepadan dengan mana-mana wajah.

Dalam kes bayang-bayang, ringan sahaja ketiga-tiga warna neutral seperti coklat, kuning air, putih, hitam, kelabu dan sekurang-kurangnya dua warna bayang-bayang atau pigmen nada lebih berwarna-warni anda sendiri.

Sehingga tiga warna gincu mencukupi. Pilih nada neutral, yang lebih ditutup dan lain yang lebih mewah. Mengambil pula maskara, sebaik-baiknya kalis air dan pensil untuk mata dalam warna-warna hitam dan coklat.

Jangan lupa berus solek kit, memilih estojinhos lebih kecil. The bulu mata curler boleh diambil tanpa masalah, kerana ia adalah sangat berguna.

pelindung matahari yang juga membuat senarai perjalanan solek dan ia perlu digunakan setiap hari, terutama jika perjalanan ini adalah untuk pantai. juga termasuk pelembap, yang besar tidak membiarkan kulit dan solek yang kering, yang perlu digunakan setiap kali anda membuang make itu.