Photo: Thinkstock

Photo: Thinkstock

Bilik ini adalah bilik yang paling swasta rumah di mana selain keselesaan, cuba untuk sentiasa selesa untuk berehat. Jadi, tiada apa yang lebih baik daripada menghias sudut kegemaran anda dengan cara yang istimewa dengan unsur-unsur yang menunjukkan personaliti dan gaya anda.

Girly Hiasan bilik perlu lebih licin dan halus, meninggalkan yang hangat dan dengan udara yang romantis, tetapi moden pada masa yang sama.

Meninggalkan warna yang meriah di zaman remaja, selepas anda membesar dan menjadi seorang wanita. Melabur dalam warna dan lebih halus, warna-warna neutral lembut seperti putih, krim, kelabu, kuning air.

Tip lain adalah untuk membuat hiasan bilik wanita dipadankan dua nada, tetapi sentiasa mengingati bahawa mereka mesti selaras dengan alam sekitar.

Jika niat hanya untuk menyerlahkan dinding bilik, memilih kertas dinding dengan model cetakan bunga, titik polka, jalur atau apa-apa jenis yang sesuai dengan selera anda. pelekat dinding juga alternatif yang baik. Mereka adalah praktikal, moden dan boleh didapati dalam pelbagai reka bentuk dan saiz, hanya mencari satu yang sesuai dengan ruang yang ada.

Penggunaan cermin di dalam bilik adalah penting, terutama di dalam bilik wanita. Memilih model moden dan ditambah pelengkap berguna untuk hiasan bilik. Kecil, sederhana atau besar, saiz yang bergantung kepada citarasa anda dan ruang bilik. Sudah pilihan model dengan atau tanpa bingkai bergantung kepada hiasan bilik anda. Jika anda mempunyai gaya asas, memilih untuk butiran klasik dalam rangka untuk memberikan sentuhan keanggunan ke bilik, tetapi jika bilik itu sudah mempunyai banyak detail, lebih baik untuk menggunakan cermin frameless.

Untuk menyelaraskan Hiasan bilik tidur wanita, memilih lampu dengan cahaya dan warna-warna yang menyegarkan. Mereka memberikan sentuhan khas untuk hiasan bilik wanita apabila digunakan dalam lampu dan candelier.

Warna perabot wasiat pilihan peribadi, tetapi tip untuk tidak sesat dalam gabungan adalah untuk memilih perabot putih dan cahaya berwarna kerana mereka adalah mudah untuk dipadankan dengan hiasan apa-apa dan memberi keringanan kepada alam sekitar.

Butir-butir kecil membuat semua perbezaan, jadi menggunakan akal fikiran apabila memilih langsir dan permaidani. Untuk model tirai gelap terus dalam pilihan kain dalam warna sama warna hiasan atau neutral, tetapi jika anda mahu satu lagi jenis langsir, memilih tirai.

Untuk memberi ruang yang lebih halus dan feminin, menyelesaikan hiasan dalam menyempurnakan objek seperti meja, bantal, peralatan tempat tidur dan barang kecil, tetapi memberikan tumpuan untuk tidak membiarkan alam sekitar yang sangat bertanggungjawab.

Photo: ThinkstockPhoto: Thinkstock

Photo: Thinkstock

Photo: ThinkstockPhoto: Thinkstock

Photo: Thinkstock

Photo: ThinkstockPhoto: Thinkstock

Photo: Thinkstock