6 tips mudah untuk menganjurkan almari - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Almari yang dianjurkan adalah impian sepuluh daripada sepuluh wanita. Untuk lebih dibesar-besarkan, bahawa ruang kecil yang disediakan oleh Jemaah Menteri telah menjadi tidak mencukupi dan penyelesaian yang ideal adalah lebih melabur dalam almari lengkap - dengan pintu yang betul dan banyak lagi pintu dan laci dan petak untuk semua jenis pakaian, kasut dan aksesori. Jika anda, bagaimanapun, masih gagal untuk mendapatkan ruang yang cukup atau wang untuk melabur di tempat seperti ini, beberapa tips mudah boleh menjadi sangat berharga untuk organisasi yang betul "sampah" mereka.

1 - tumit disusun dengan baik

Anda perlu hanya beberapa selat kayu dan kuku. Pasang selat di dalam almari atau bilik tidur dinding, seperti rak. Idea ini adalah mudah dan sangat murah - jika anda mahu penampilan yang lebih cantik, hanya cat ripinhas atau membalut mereka dalam tisu. Setelah dipasang, hanya hang tumit anda pada mereka, supaya lompat mengekalkan berat kasut.

2 - tali pinggang, tudung dan tudung sentiasa di sisi

Apa yang lebih teruk daripada mengetahui anda mempunyai aksesori yang tepat untuk perlawanan pengeluaran tertentu, tetapi tidak tahu di mana dia. Untuk mengelakkan masalah ini, gunakan penyangkut dan beberapa cincin tirai - yang digunakan dalam tirai plastik lama bilik mandi yang sempurna. Hanya lampirkan deretan cincin di rak dan, jika perlu, baris lain hanya di bawah yang pertama. Jadi, anda boleh menggantung setiap tali pinggang, sapu tangan atau selendang di gelanggang yang berbeza.

3 - Baskets dikenal pasti untuk objek yang berbeza

Membeli bakul rotan saiz yang berbeza. Mereka berkhidmat untuk menganjurkan pelbagai objek - dari produk kecantikan untuk sarung kaki dan tuala, sebagai contoh. Hanya melabelkan setiap bakul mengikut kandungan anda dan anda tidak perlu untuk melancarkan kabinet untuk mencari apa yang anda cari.

4 - parut untuk menganjurkan anting-anting

Ia mungkin kedengaran aneh, tetapi menggunakan parut lama adalah penyelesaian yang baik untuk mereka yang mempunyai banyak pasang anting-anting dan tidak tahu bagaimana untuk menjaga mereka. Cat dengan cat khas untuk logam dan anda boleh menggunakan semua lubang-lubang kecil untuk sesuatu yang lain untuk membuat makan malam. Di samping itu, bahagian ini menawarkan sentuhan yang luar biasa untuk hiasan bilik.

5 - ais krim periuk dalam laci

Kepada siapa anda berfikir mangkuk ais krim hanyalah digunakan untuk membungkus kegembiraan yang tidak dapat menjadi lebih silap. Dalam laci daripada almari, mangkuk ais krim yang digunakan sebagai pemisah. Jadi, anda boleh menyimpan stokin, seluar dan bikini dalam laci yang sama, tanpa mewujudkan huru-hara.

6 - Kotak telur untuk organ secara umum

Pada masa ini, segala-galanya adalah dibenarkan atas nama praktikal. Cincin, rantai dan organ lain tidak perlu dibuang dalam almari - dan satu karton telur, sebagai contoh, boleh menjadi penyelesaian untuk jenis objek. Anda boleh cat atau menyimpannya asal. The "petak" yang berbeza kotak ini membolehkan jarum, benang, pin, butang dan segala sesuatu yang lain kamu dapat menjaga, sering tanpa mengetahui sebab yang sama, mereka akan menjadi lebih teratur selepas karton telur.

Jika anda juga mempunyai beberapa helah untuk menganjurkan almari pakaian, meninggalkan komen di bawah dan berkongsi tip anda.