Photo: Main / Kitchen Lane

Photo: Main / Kitchen Lane

Apabila musim panas tiba, walaupun pada hari suhu tinggi, ia adalah sukar untuk menentang pencuci mulut. Tetapi lupa krim berat, pasta dan bahan-bahan lain yang membuat hidangan lebih "dimuatkan". Pada masa ini mereka kehilangan tempat untuk makan dan amalan cahaya, di mana sering buah diserlahkan. Puding, mousses, kek dan ais krim: pilihan untuk membantu menangkis panas!

Tiada apa-apa lebih baik daripada kemudahan dalam menyediakan hidangan ini untuk suasana yang menyeronokkan yang ditawarkan musim ini boleh mengambil kesempatan dengan sepenuhnya.

Untuk ini, di bawah adalah senarai 30 resipi untuk pencuci mulut menyegarkan dan mudah disediakan untuk musim panas, cuba:

1. dulce de leche ais krim dengan dua bahan-bahan: mahu lebih praktikal daripada hanya dua ramuan yang digunakan dalam resipi? Selain mudah, ia masih sangat lazat!

2. sejuk Fondue Nutella: untuk hari-hari panas di mana "hits" yang menghendaki untuk makan coklat. Mudah tetapi sangat kreatif.

Juga membaca: 30 resipi sihat dan mudah untuk membuat

3. Popsicle Nutella: sekali lagi Nutella adalah bahan menonjol. Resipi cepat dan menyegarkan.

4. dulce de leche mousse dengan kelapa: resipi mudah dengan campuran kedua-dua bahan-bahan yang menyebabkan pencuci mulut tidak terlalu manis. Sila setiap lelangit!

Photo: Main / Kitchen Lane

Photo: Main / Kitchen Lane

5. yogurt dan kiwi parfait: hidangan serba boleh dihidangkan pada sarapan pagi, sarapan, sarapan lewat pagi atau selepas makan tengah hari. utama bahan "darling" yogurt Greek Its.

6. Frozen yogurt mangga dengan strawberi: campuran yang luar biasa dua buah-buahan: strawberi dan mangga, menyebabkan minuman yang menyegarkan.

7. Popsicle disumbat dengan susu pekat (palet Mexico): sebelum ini merupakan popsicles buah-buahan adalah hambar, hari ini tidak lagi benar! Dengan pengaruh budaya Mexico, palet (popsicles disumbat) adalah yang paling berjaya.

Juga membaca: 20 resipi dari salad ringan dan lazat

8. puding gelatin Cinch: resipi ini memberikan daya tarikan khas untuk jeli buah. Jika diletakkan di dalam pasu berasingan, mendapat udara gourmet.

9. putih krim coklat: resipi mudah tetapi rumit dan boleh dihidangkan di dalam cawan atau refraktori, yang membawa kepada hasil yang lebih canggih.

Photo: Main semula / Dalam periuk saya

Photo: Main semula / Dalam periuk saya

10. Strawberry cawan: resipi minit ke-benar, masa penyediaan anda secepat menyebabkan sawan dengan baik dalam huraian ini.

11. Bowl strawberi dengan krim disebat yogurt Greek: sekali lagi yogurt Yunani diserlahkan, kali ini dalam bentuk krim disebat. Selain lazat, ia adalah resipi yang hanya memukau melihat!

12. Frozen betik yogurt: sekali lagi betik ke dalam tindakan. sumber buah pencernaan serat bantuan dan seterusnya mengelakkan sembelit. Di sini juga mempunyai peranan penting musim ini: membantu menyegarkan!

Juga membaca: 25 resipi gluten lazat untuk sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam

13. Tiramissu: resipi berasal di Itali tetapi sangat tercinta di sini di Brazil. Mudah disediakan, sesuai untuk majlis-majlis apabila pencuci mulut yang diserlahkan di jamuan.

14. Cream betik cahaya: menggunakan bahan-bahan yang mudah seperti betik, yogurt asli dan jeli buah-buahan, resipi ini memenangi penyokong untuk rasa, tetapi juga untuk menjadi sihat dan ringan.

Photo: Main / Kitchen Lane

Photo: Main / Kitchen Lane

15. Naked kek lemon: serta cantik visual, kek telanjang telah dibangkitkan tahun lepas. Dalam versi ini, ia disertai dengan pengisian krim lemon yang meninggalkan kek "wajah musim panas."

16. ais krim pai dengan pisang: ais krim adalah klasik untuk memerangi haba. Berikut adalah kali massa untuk pai ini dengan penyediaan mudah dan rasa yang unik.

17. pai berprestij dengan Ovaltine: campuran krim kelapa dengan liputan Ovaltine, walaupun kelihatan cloying, kejutan dalam mencipta semula pai prestij klasik.

Juga membaca: 6 resipi untuk pencuci mulut yang lazat untuk Paskah

18. Coconut Flan dengan coklat: resipi ini, kelapa lagi yang baki coklat manis, menyebabkan pencuci mulut yang mudah dan lazat.

19. berkrim mousse kelapa: cepat dan cahaya resipi, dengan creaminess dan rasa ciri-ciri bahan ini serba boleh: kelapa.

Photo: Main semula / Dalam periuk saya

Photo: Main semula / Dalam periuk saya

20. epal pai: resipi dengan beberapa bahan-bahan, tetapi "popping mata". bahan menonjol epal, mudah untuk mengakses dan amat menyelerakan buah-buahan!

21. Strawberry Pave: Versi mudah hidangan Perancis ini, dengan kemungkinan penggantian buah utama. Hanya menggunakan apa yang anda mempunyai di rumah. Cuba!

22. Homemade strawberry yogurt: resipi ini serta menjadi praktikal dan cepat, sila lelangit semua orang: dari kanak-kanak kepada orang dewasa.

23. Chicabom rumah: buatan sendiri versi ais krim ini dikasihi oleh semua, mempunyai hasil yang baik dan lagi satu creaminess mengejutkan.

Pave 24. musim panas: satu lagi versi membuka tradisional, kali ini tanpa menggunakan buah-buahan, tetapi masih mengandungi ciri-ciri menyegarkan.

25. aiskrim dan strawberi Keju krim: untuk resipi ini, peranan Keju krim adalah untuk menyediakan creaminess untuk ais krim. Gabungan hebat, sebagai "melanggar" rasa yang terlalu manis resipi.

Photo: Main semula / Small Kitchen

Photo: Main semula / Small Kitchen

26. semangat gula buah-buahan pai dan laktosa: tempat yang sesuai untuk mereka yang alah kepada laktosa atau mereka yang sedang berdiet terhad kumpulan makanan ini.

27. Tiramisù: Satu lagi versi untuk penyediaan pencuci mulut Itali ini, yang baik untuk memudahkan seisi keluarga.

28. bakar kelapa ais krim: Satu lagi pilihan menggunakan kelapa. Selain menyegarkan masih menggunakan vanila, yang santai kuasa, sedatif dan menenangkan.

29. yogurt pai dengan sirap buah-buahan dan keghairahan buah-buahan: resipi untuk visual yang menakjubkan, mempunyai pelbagai tekstur yang kejutan lelangit. Untuk menggembirakan yang paling mencabar.

30. flan dalam 4 minit: praktikal adalah pembezaan resipi ini. Tanpa melupakan, sudah tentu, rasa yang lazat.