Bertemu seluar dalam untuk haid bukti - Wanita Tips

Dear Kate. Photo: Pendedahan.

Antara kami, jika terdapat satu perkara yang menyebabkan rasa tidak selesa dan tidak suka untuk bercakap, perkara ini adalah haid. Dan berfikir tentang hal itu, pada subjek yang peduli beliau bahawa pelajar kejuruteraan kimia Julie Sygiel, Universiti Brown, Providence (Rhode Island) - Amerika Syarikat menimbulkan projek baru dan luar biasa beliau.

Pada tahun 2008, Julie adalah seorang pelajar dan keusahawanan kelas menerima cabaran untuk mewujudkan sesuatu yang baru, produk yang diselesaikan kacau ganggu dan yang mana masih ada penyelesaian yang boleh didapati di pasaran, sesuatu yang benar-benar inovatif dan berguna.

Berkumpul dengan rakan-rakan dan berdebat mengenai gangguan sehari-hari, kata sepakat yang jelas dalam satu kumpulan dengan tiga wanita, adalah bahawa haid adalah satu masalah yang menyebabkan kesulitan kepada kehidupan wanita dan bahawa, apabila ia datang tiba-tiba atau apabila ia berlaku kebocoran boleh memasukkannya ke dalam keadaan memalukan.

Dari sana ia telah ditentukan masalah dan kumpulan itu mula melakukan penyelidikan mengenai perkara ini untuk mencari penyelesaian. Itulah apabila idea mewujudkan seluar dengan perlindungan haid-bukti yang melampaui perlindungan yang ditawarkan oleh penyerap tradisional. Julie dikaji dan belajar pelbagai jenis tekstur dan serat dan reka bentuk untuk membuat kain yang dapat bertahan sehingga tiga sudu cecair tanpa bocor, tanpa mendapat berbau dan ke atas ia mudah untuk mencuci.

Walaupun kursus keusahawanan guru disediakan pelajar seorang jurutera yang dibiayai projek yang akhirnya meninggalkan kertas.

Tempoh seksi untuk Dear Kate

Dalam usaha untuk meninggalkan wanita yang paling menarik, Julie melemparkan seluar dalam Tempoh Sexy, yang bermaksud haid Sexy, tetapi produk tidak bersenam, kerana tidak semua wanita, terutamanya mereka yang sudah adalah ibu, mempunyai kepentingan dalam kelihatan seksi dalam tempoh yang haid. Kemudian, Julie sedar bahawa tumpuan adalah hanya keselesaan dan perlindungan, jadi disusun semula jenama dan melancarkan Dear Kate, seluar dalam untuk haid bukti dan kencing.

ciptaan yang begitu berjaya sehingga pada tahun 2012 syarikat itu menerima pelaburan baru bernilai $ 1 juta, bersamaan dengan 2 juta.

Julie kini ahli perniagaan yang pernah berasa malu untuk bercakap mengenai isu ini, membina kejayaan perniagaan dan bercakap secara terbuka mengenai kedua-dua produk anda dan mengenai tempoh haid dan faedah seluar dalam untuk wanita.

Sebelum ini, Julie dielakkan bercakap mengenainya kerana takut menghadapi persaingan daripada syarikat lain yang lebih mantap, tetapi selepas paten reka bentuk dan semua pelaburan yang dibuat, dia tahu bahawa untuk membangunkan syarikat-syarikat produk yang sama perlu melabur banyak masa dan wang.

Dengan perniagaan pergi dari kekuatan untuk kekuatan, seluar dalam Dear jualan Kate sudah melebihi rumah beribu-ribu setiap bulan, yang hanya berfungsi untuk membuktikan bahawa pasaran adalah sentiasa terbuka kepada idea-idea baru, walaupun pada mulanya mereka kelihatan agak pelik.

Bagi mereka yang telah berminat untuk membeli produk buat masa ini sesuatu yang baru yang dijual hanya di laman web Dear Kate dan seluar lebih murah kos kira-kira $ 30, bersamaan dengan R $ 60. Berikut adalah beberapa model:

Bertemu seluar dalam untuk haid bukti - Wanita Tips

Dear model Kate: MS Moxie Cheeky, Leading Lady dan Memimpin Lady Penuh Hipster Bikini Penuh. Photo: Pendedahan.

Curiosities yang berkaitan dengan seluar dalam haid bukti

  • seluar ini berlangsung sehingga 3 sudu cecair;
  • Dengan itu anda menyimpan 30 minit bulan anda untuk menghabiskan mencuci seluar dalam berwarna;
  • Menggunakan Dear Kate anda menyimpan sehingga 730 pelindung setiap hari dalam satu tahun (penggunaan 2 per hari);
  • 200 pasangan adalah bilangan seluar dalam yang telah dihantar untuk diuji sebelum memulakan penjualan produk;
  • 1 dalam 4 wanita mengalami masalah lemah kawalan kencing dan Dear Kate bertujuan untuk memenuhi merado ini dan memudahkan kehidupan wanita-wanita ini;
  • 60% daripada wanita mengalami lebihan aliran yang tidak dijangka semasa haid setiap bulan.

video demonstrasi seluar dalam untuk ujian haid

video ini menunjukkan operasi seluar dalam adalah dalam bahasa Inggeris, tetapi ia adalah mudah untuk memahami hanya melihat gambar. Seluar dalam hijau dia memakai dalam ujian pertama adalah seluar dalam biasa, yang bocor apabila ternyata cecair. Kedua, hitam dan merah jambu, ia adalah Dear Kate, yang tidak membenarkan kebocoran cecair. Lihat sendiri:

Jika anda mengalami aliran berlebihan semasa haid, hamil atau mempunyai disfungsi lantai pelvik, seluar ini boleh membuat hidup anda lebih menyeronokkan. Malangnya ia tidak lagi dijual di Brazil, jadi apa yang tinggal adalah harapan bahawa berita ini tidak lama lagi mencapai negara ini.