Peringatan sebelum mendapat tatu - Wanita Tips

Sebelum ini, mempunyai tatu adalah sinonim dengan penderitaan prasangka. Semua walaupun hari ini, abad ke dua puluh satu, masih terdapat beberapa orang yang tidak mengikut perubahan, tetapi bukan titik. Apa yang lebih penting adalah apa yang anda berfikir dan mahu.

Ae anda ingin seni badan, anda harus sedar bahawa adalah kekal. Hari ini, terdapat cara-cara untuk menghapuskan tatu, tetapi kos dan kesakitan tidak berbaloi. Jadi pastikan pilihan anda. Selepas itu, anda perlu tahu tugas asas dan penjagaan sebelum mendapat tatu.

Pertama, anda mesti pastikan tentang artis, benar-benar mengetahui bagaimana untuk bekerja dan memberi perhatian kepada bahan yang dia menggunakan adalah guna.

detail ini tentang penjagaan kebersihan membuat semua perbezaan dan mencegah penyebaran penyakit serius seperti AIDS dan Hepatitis B.

Jangan memilih tatu artis murah pertama yang muncul, mencari pilihan carian yang lebih baik, selepas semua, tatu penting untuk kekal selama-lamanya, jadi yang patut dibuat oleh seseorang yang berwibawa.

Minum arak boleh mengganggu penyembuhan tatu anda, elakkan dan untuk memberi makan sekurang-kurangnya tiga jam sebelum anda mendapatkan tatu. Ini adalah langkah berjaga-jaga yang mudah, bagaimanapun, yang penting sebelum mendapat tatu.

Dan apakah penjagaan selepas tatu?

Untuk menjaga tatu indah anda, ia adalah penting untuk menggunakan plastik untuk membungkus makanan untuk tiga hari selepas tatu. Mengelakkan mendedahkan tatu anda kepada cahaya matahari dan basuh dengan sabun antiseptik.

Menghabiskan lapisan nipis salap ditetapkan oleh artis tatu tiga kali sehari, ia membuat tatu anda cepat sembuh. Jangan pergi di kolam renang atau di laut dalam proses penyembuhan, anda mungkin menghadapi risiko mempunyai tatu pudar. Jika kawalan dan mengelakkan menggaru tatu atau memulakan cengkerang, jika terbentuk. Memakai pakaian yang lebih ringan pada hari-hari awal, badan anda akan berterima kasih kepada anda.

Dengan mengikuti tips ini, anda mempunyai peluang besar untuk mendapatkan tatu yang indah untuk masa yang lama dan tanpa risiko penyakit yang disebabkan oleh kekurangan perhatian!