walaupun Lipomax menurunkan berat badan? Farmaseutikal menjelaskan - Wanita Tips

Photo: Pendedahan

Bagi mereka yang ingin untuk kehilangan kilo Beberapa pada skala, semua bantuan adalah dialu-alukan, dengan syarat mereka tidak menawarkan risiko kesihatan! Kini di pasaran terdapat banyak produk yang berjanji untuk memberi forcinha kehilangan diet berat badan, walaupun dalam cara yang "semula jadi".

Dalam konteks ini, barisan produk telah cukup menarik perhatian wanita: yang Lipomax, yang boleh didapati dalam bentuk kapsul atau shake, dan janji-janji kekurangan penyerapan lemak dimakan dalam makanan, di samping mengurangkan kolesterol.

Flavia de Oliveira José, syarikat farmaseutikal Sweet Flora dan penyelaras Kursus Teknikal Farmasi, Sekolah Kesihatan Piracicaba (Esaup), menjelaskan bahawa Lipomax adalah makanan tambahan dan tidak dianggap dadah. Ia terdiri daripada serat polisakarida, dan vitamin C.

Menurut maklumat produk pengilang, serat polisakarida bertindak ke atas metabolisme dalam penyerapan lemak tahap kolesterol makanan dan mengurangkan ditelan dalam darah.

Apabila dimakan dengan air, ia bertukar menjadi sejenis gel yang menangkap masa ini lemak dalam makanan, menghalang pencernaan dan penyerapan mereka oleh badan. Oleh kerana vitamin C, potentiates kesan serat polisakarida, meningkatkan lebih jauh penyerapan sel-sel lemak.

Ia berkesan untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan?

Pada pendapat Flavia pengeluar ubat, produk yang berkaitan dengan diet kalori dikurangkan (kalori rendah), boleh membantu dalam rejim penurunan berat badan. "Jika digunakan sebagai diarahkan, Lipomax adalah berkesan tetapi, sama ada untuk mengurangkan kehilangan lemak dan kolesterol, dan juga berat badan," kata beliau.

"Ingatlah bahawa kehilangan berat badan memerlukan perubahan gaya hidup: mengurangkan pengambilan makanan berkalori tinggi (seperti roti, pastri, pasta, minuman ringan, alkohol) dan aktiviti fizikal. Adalah diketahui bahawa 'mukjizat' tidak wujud dan bahawa penurunan berat badan yang sihat perlu perlahan, walaupun untuk mengelakkan ditakuti 'kesan akordion, "tambah beliau.

Membeli Lipomax dengan harga yang rendah!

kapsul Lipomax dan goncang Lipomax

Farmaseutikal Lipomax Flavia menerangkan yang terdapat dalam kapsul (60 kapsul polisakarida serat dan vitamin C) dan juga dalam versi shake. "The shake diperkaya dengan vitamin, mineral dan kolagen untuk melawan flab. Tujuh uncang individu 50g yang datang dengan susu skim, "katanya.

Sebagai boleh dimakan

"Ia adalah disyorkan untuk mengambil dua kapsul Lipomax tiga kali sehari sebelum makan dengan segelas penuh air. Tetapi shake sachet yang perlu dicairkan dalam 250 ml air untuk menggantikan satu hidangan sehari, "jelas ahli farmasi.

Juga mengikut maklumat pengilang Lipomax, untuk hasil yang lebih cepat, ia adalah disyorkan untuk menggunakan kedua-dua produk selari: mengambil kapsul sebelum makan makan dan menggantikan salah satu goncang.

Lipomax: berapa banyak? Melihat harga dan di mana untuk membeli

walaupun Lipomax menurunkan berat badan? Farmaseutikal menjelaskan - Wanita Tips

Photo: Pendedahan

Menurut Flavia farmaseutikal, pembungkusan kapsul 60 Lipomax kos sekitar $ 30 hingga AS $ 40 R. "Ingatlah bahawa, berikutan bimbingan penggunaan dua kapsul tiga kali sehari, tiga pakej akan diperlukan dengan 60 kapsul sebulan, berjumlah bayaran bulanan sekitar R $ 120," jelas beliau.

Sudah goncang pakej mengandungi tujuh uncang individu dan nilai adalah sekitar R $ 20 hingga R $ 25. "Oleh kerana penggunaan cadangan adalah untuk menggantikan makan setiap hari dengan paket Lipomax, akan memerlukan kira-kira empat kotak berjumlah jumlah bulanan anggaran sebanyak R $ 100," tambah Flavia.

The Lipomax boleh didapati di beberapa farmasi di semua negeri di Brazil. Di laman web rasmi, anda akan mendapati senarai nama-nama mereka lokasi. internet, anda boleh membeli Lipomax dalam kapsul dan goncang dengan harga yang hebat ke atas Netfarma. Mereka menyampaikan seluruh Brazil.

Membeli Lipomax sekarang!

Walaupun pemasaran Lipomax dibenarkan dan pembelian anda tidak memerlukan preskripsi, ia adalah bernilai berunding dengan doktor atau pakar pemakanan sebelum mengambil produk. Ini adalah cara terbaik untuk mengetahui jika ia benar-benar akan berkesan untuk diet menguruskan badan dan juga, jika tidak menawarkan apa-apa risiko kepada kesihatan anda.

kontra

Seperti yang dijelaskan oleh farmaseutikal Flavia, terdapat contraindicated bagi orang yang mempunyai alergi kepada ikan atau krustasia - serat yang digunakan datang daripada krustasia - wanita hamil, ibu-ibu menyusu dan kanak-kanak. Dalam kes shake, ia disarankan untuk mereka dengan intoleransi laktosa kerana ia mengandungi susu skim kering.

Akaun mereka yang mengambil Lipomax

Renata Lima, 22, pelajar, mengatakan bahawa minggu pertama kita ambil, kehilangan tiga kilo. Selepas itu, penurunan berat badan adalah sedikit perlahan, tetapi masih memuaskan. "Dia menghalang selera makan dan memberikan saya perasaan 'penuh', iaitu, saya tidak makan apa-apa untuk kerakusan" katanya. Tetapi dia menunjukkan bahawa penggunaan Lipomax dikaitkan dengan latihan fizikal dan makanan seimbang.

Bagi Helen Fernanda, 26, setiausaha, hasilnya tidak positif. "Saya mengambil masa dua minggu dan masalah bermula. Saya berasa sesak nafas, loya dan banyak kerengsaan. Saya rasa ia benar-benar pergi dari badan ke badan. Tetapi saya tidak akan mengesyorkan ia, "katanya.

Laura Melani, 31, guru, mengambil Lipomax selama kira-kira sebulan. "Saya telah membaca banyak mengenainya dan saya ingin tahu untuk mencuba. Saya tidak mempunyai kesan sampingan, tetapi tidak pernah melihat keputusan. Saya juga menurunkan berat badan, tetapi pada kadar yang sama yang sudah menipis, dengan membuat aktiviti fizikal dan mengawal diet saya. Iaitu, bukan kerana penggunaan produk itu, "katanya.