Perkahwinan di atas kapal - Wanita Tips

Mereka yang ingin berkahwin di tempat yang paling luar biasa, tetapi tidak kurang elegan daripada perkahwinan gereja tradisional, kini mempunyai pilihan untuk berkahwin di laut menaiki kapal laut.

yang perkahwinan atas kapal memberikan kerja yang kurang pasangan itu, seramai pelayaran sudah mempunyai pakar perkhidmatan untuk jenis acara dan menawarkan pelan berbeza-beza untuk pasangan itu.

Beberapa menawarkan perkhidmatan untuk melaksanakan perkahwinan dalam persekitaran yang unik di atas kapal tersebut, seperti padang golf mini dan gelanggang luncur, yang menjadikan ia lebih perkahwinan inovatif dan menakjubkan. Terdapat juga pilihan untuk perkahwinan tanah apabila kapal berlabuh di suatu tempat di syurga, seperti hutan atau glasier.

Bagi mereka yang lebih suka majlis yang lebih tradisional, kapal biasanya menawarkan bilik khas di mana mereka boleh dibuat sama ada sebagai upacara keagamaan majlis perkahwinan. Selain kesatuan Pasangan muda, ikrar pembaharuan juga boleh dibuat ke atas kapal.

Pelayaran yang menawarkan perkhidmatan ini secara amnya melaksanakan perkahwinan hari berlepas atau semasa apa-apa stop jika pilihan pasangan itu membuat perkahwinan di darat.

Majlis ini boleh disambut oleh seorang imam, paderi atau tuan dan pegawai. Antara faedah untuk pengantin perempuan dan pengantin lelaki yang istimewa daftar masuk untuk tetamu, jurugambar, kek adat dan semua perkhidmatan tradisional yang membentuk satu majlis perkahwinan, termasuk spa untuk hari tersebut pengantin perempuan.

kepada majlis perkahwinan di atas kapal transatlantik, dianggarkan masa amaran untuk tetamu sekurang-kurangnya satu tahun supaya tiket boleh dibeli dan sebagainya ada pengesahan tepat jumlah menghadiri parti. yang pakej perkahwinan harga pada pelayaran terdapat di Brazil antara R $ 2,000 dan R $ 5000 reais.