parti bachelorette untuk wanita - wanita Tips

Photo: Thinkstock

Apabila pasangan menandakan tarikh perkahwinan, untuk memulakan persiapan untuk hari besar. Perkahwinan melibatkan banyak keputusan, perancangan dan perbelanjaan dan beberapa kali di pertengahan proses ini, pengantin perempuan dan pengantin lelaki boleh menjadi tegang dan tertekan. Kemudian ia adalah masa untuk mengumpul rakan-rakan dan merancang pra-pihak yang parti bujang. Lelaki biasanya bertemu rakan-rakan di bar atau dewan konsert dengan wanita menari, sebagai pengantin biasanya melakukan perjumpaan seperti periuk teh.

Tetapi berita yang besar adalah bahawa wanita telah mendapat lebih banyak ruang untuk berani dalam peringatan mereka selamat tinggal yang belum berkahwin. The ceremonialist daripada Struture Productions dalam Events, Daniele Maio, menjelaskan bahawa syarikat itu menawarkan pasangan pakej yang termasuk malam ayam. "Kaedah dengan penerimaan pasaran yang besar adalah set teh. Bar untuk lelaki dan pancuran pakaian dalam atau mendulang wanita, semua dalam satu kejadian. Ia boleh menjadi satu makanan ringan, makan tengah hari atau bahkan churrascada yang "jelas beliau.

Dalam kes ini, hiburan Professional termasuk permainan antara lelaki dan wanita dan tarian gelek. Terdapat masa di mana mereka dipisahkan untuk orientasi seksual dengan barangan kedai seksi, sebagai contoh. Terdapat juga konsert kanak-kanak lelaki dan kanak-kanak perempuan gogo gogo. "Tetapi kita tidak berhenti mengecas hadiah tradisional apabila salah seorang pasangan itu tidak melanda hadiah. Kami membuat pembaharuan dengan sentuhan tradisional, "jelas ceremonialist.

Pakar mengatakan bahawa ramai pasangan takut dengan perkara-perkara paling panas dalam pakej, untuk kuatir disakiti keluarga. "Pada waktu-waktu itu ibu saudara, nenek dan undang-undang ibu-in adalah yang paling terlibat dan mereka yang kurang malu. Ia adalah penting untuk bercakap secara terbuka mengenai isu-isu ini dengan rakan-rakan dan keluarga, ada apa-apa yang perlu dimalukan, "kata Daniele.

Selain menjadi menyeronokkan, teh bersama-sama boleh berkhidmat untuk membawa para tetamu. "Ahli-ahli keluarga dilepaskan dan beramah mesra, jadi hari perkahwinan parti membayar lebih. Maksud sebenar perkahwinan adalah tepat untuk bersatu dalam satu dan kemudian keluarga dan rakan-rakan kedua-dua pihak tidak lagi dua kumpulan yang berasingan, "katanya memberi amaran.

Wanita juga boleh memilih untuk meraikan sahaja. Pakaian boleh membuat teh, dengan perlengkapan teh sama bersama-sama, tetapi hanya untuk mereka. Akaun cermonialista yang juga merupakan pilihan yang baik untuk menyewa limousin, di mana wanita menghabiskan masa lapan jam dan menikmati bandar. Dalam kes ini, jumlah dijemput dikurangkan, iaitu, hanya rakan-rakan terdekat pengantin perempuan.