rumah dalam perkahwinan - Wanita TipsAkhir-akhir ini, beberapa pasangan memilih untuk melakukan majlis perkahwinan rumah. Ini jenis sambutan memberikan perkahwinan udara yang lebih mesra, intim dan lebih dekat dengan pasangan.

Walaupun menjadi pilihan yang baik untuk menyesuaikan parti itu mengikut apa yang anda mahu, meninggalkannya dengan wajah pengantin perempuan dan pengantin lelaki, berkahwin di rumah Anda boleh memberi lebih sedikit sakit kepala daripada perkahwinan standard di dalam dewan yang disewa.

yang rumah dalam perkahwinan Ia boleh dilakukan di rumah pasangan atau ibu bapa mereka, atau di rumah ahli keluarga. Jika anda mempunyai sebuah rumah pantai, parti itu boleh menjadi bertema dan mendapatkan lebih menarik. Sesungguhnya, pilihan untuk berkahwin di rumah Ia adalah hebat untuk pengantin yang ingin suasana parti memberitahu sedikit sejarah mereka bersama-sama.

Perkara yang paling penting adalah untuk merancang lebih awal memandangkan semua yang ingin menawarkan dalam perkahwinan dan bagaimana anda mahu ia menjadi. Anda mungkin mahu untuk mengupah seorang profesional yang pakar dalam menganjurkan majlis perkahwinan untuk membantu anda dengan parti.

Sebagai sebuah parti di rumah, ia boleh mempunyai beberapa butiran yang tidak mempunyai pihak standard. Oleh itu, perancangan dan kawalan perbelanjaan adalah penting untuk kejayaan pautan. Lihat beberapa tips untuk mengelakkan kesulitan dalam anda rumah dalam perkahwinan:

12 tips penting tentang perkahwinan di rumah

 1. Mempertimbangkan ruang dan bilangan tetamu, supaya semua orang selesa semasa sambutan tersebut.
 2. Semak kemungkinan bufet yang menghidangkan makan di rumah dan melihat jika terdapat ruang yang cukup.
 3. Menentukan tempat untuk tetamu untuk menjaga keselamatan mereka dalam kereta.
 4. Menyewa tandas kimia jika tidak terdapat bilik mandi yang cukup untuk jumlah tetamu di dalam rumah.
 5. Menyewa perkhidmatan keselamatan dan mengambil insurans terhadap kecurian jika anda rasa perlu.
 6. Mengambil kira bahawa mungkin memerlukan kakitangan untuk pembersihan dan penganjur semasa dan selepas parti.
 7. Berhati-hati bunyi terlalu kuat, membuat keperluan memastikan Prefecture membenarkan untuk mengadakan perkahwinan dengan band atau DJ.
 8. Pelan rumah yang menghalakan anda ingin gunakan, mempertimbangkan kemungkinan menyewa khemah dan perkhidmatan sewa lampu untuk membuat parti lebih cantik.
 9. Lantai tarian juga boleh disewa jika tidak ada ruang di dalam rumah yang boleh digunakan untuk tujuan ini.
 10. Jangan lupa bahawa anak-anak berlari dan bermain semasa parti dan ia adalah penting bahawa tidak ada dalam cara yang boleh menimbulkan risiko kepada mereka. Ia mungkin idea yang baik untuk mempunyai ruang bagi mereka untuk mendapatkan bermain terganggu atau lukisan.
 11. Menghiasi rumah mengikut gaya perkahwinan. Pengantin perempuan dan pengantin lelaki sendiri boleh menghiasi bilik atau menyewa perkhidmatan khusus.
 12. Satu pilihan yang menarik adalah untuk menghiasi dengan gambar-gambar pasangan itu dan gambar mereka dengan keluarga dan rakan-rakan untuk meninggalkan bilik dengan sentuhan yang lebih peribadi dan peribadi.