Labelkan dalam perkahwinan: 5 tips tingkah laku untuk pasangan pengantin - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Hari perkahwinan mewujudkan jangkaan yang besar untuk pasangan itu. keinginan bahawa majlis dan parti untuk menjadi sempurna dan semua bekerja di luar. Walau bagaimanapun, satu peristiwa yang melibatkan banyak penjagaan, terperinci dan,
terutamanya orang, juga boleh menyebabkan tingkah laku yang tidak menyenangkan, kedua-dua di pihak para tetamu, pengantin perempuan dan pengantin lelaki. Kita semua bertanggungjawab untuk membuat gaffes. Tetapi untuk membantu yang sedang berkasih-kasihan hari ini, kami telah memilih lima tips tingkah laku untuk pasangan pengantin:

1. Jangan meminta hadiah dalam bentuk wang tunai

Selalunya pasangan itu sudah mempunyai beberapa perkara untuk rumah, seperti peralatan dan perabot, dan oleh itu lebih suka untuk meminta para tetamu yang memberikan hadiah itu dalam bentuk barangan. Perunding label dan tingkah laku Fábio Arruda dianggap permintaan sangat tidak menyenangkan dan yang boleh memalukan tetamu. "Ia baik untuk mencadangkan kepada tetamu menyumbang saham di sebuah agensi pelancongan di mana pasangan yang dibeli perjalanan bulan madu, sebagai contoh," jelas beliau.

2. Salam kepada semua tetamu di parti

Jika selepas majlis pasangan itu menawarkan sebuah parti atau makan malam, pasangan itu boleh meninggalkan untuk menyambut tetamu di tapak. Tetapi ia adalah penting untuk menghargai kehadiran masing-masing. Ini tidak bermakna bahawa pasangan itu tidak pergi menikmati parti, mereka mesti mengedarkan sebagai mengucapkan terima kasih kepada para tetamu. Dalam kes saudara tua adalah bentuk yang baik untuk pengantin perempuan dan pengantin lelaki pergi ke tempat di mana mereka berada. "Adalah penting untuk menghubungi dan kasih sayang. Sehingga melupakan kisah hantar ucapan terima melalui mikrofon. Bercakap dengan orang, "mencadangkan perunding.

3. Jangan potong tali leher pengantin lelaki untuk membuat wang

"Memaksa tetamu untuk memberi wang kepada pasangan pengantin adalah perbuatan pelik dan tidak masuk akal", menekankan perunding. Adalah penting untuk ingat bahawa perkahwinan juga mewakili kos dan perbelanjaan bagi tetamu. Pembelian ini, perbelanjaan pakaian dan aksesori untuk menjadi rapi dan bergaya pada parti dan lain-lain. Kemudian ia adalah masa untuk menghapuskan mahkamah tali leher, yang sering mengekang tetamu yang tidak bersedia dan tanpa wang.

4. rakan sekerja Apabila tetamu

Selalunya pengantin perempuan dan pengantin lelaki mendapati diri mereka dalam keadaan serba salah mengenai menjemput rakan sekerja. Anda perlu menjemput semua orang yang bekerja dengan saya? Dan apa yang perlu dilakukan jika saya tidak boleh? Saya tidak menjemput sesiapa sahaja? perunding menjelaskan bahawa perkahwinan adalah masa yang intim yang perlu hadir untuk orang yang suka pasangan itu. Sudah tentu ia tidak boleh dilaksanakan untuk menjemput semua yang bekerja dengan pengantin perempuan dan pengantin lelaki. Maka keluaran adalah jemputan sahaja dan yang terutamanya akan menyampaikan jemputan di tangan dan sebaik-baiknya berada di persekitaran kerja dan rakan-rakan yang tidak akan dijemput.

5. Terima masa kini

Ia adalah sangat menyenangkan untuk tetamu perkahwinan menerima terima kasih untuk hadiah yang dihantar. Supaya pengantin perempuan perlu disusun mengikut menerima barangan dan senarai yang menghantar mereka. Jika dalam masa untuk menyambut tetamu di parti, anda ingat apa yang orang itu hendaklah hadir, lakukan yang mengucapkan terima kasih kepada anda di sana. Sesungguhnya tetamu akan sangat gembira. Selepas parti itu, pasangan itu akan mengedarkan kad dengan terima kasih untuk ini. Ia adalah penting untuk menyebut item yang anda terima.