Memilih pakaian perkahwinan sesuai dengan gaya anda. - Tips Wanita

Photo: Thinkstock

Pilihan tempat pakaian perkahwinan betul secara langsung berkaitan dengan pengetahuan tentang personaliti seseorang. Setiap pengantin perlu tahu apa gaya anda dan perlu diingat bahawa ia boleh menjadi jelas dalam semua butir-butir parti, termasuk pakaian.

Pakaian mangsa mengatakan banyak tentang beliau. Adalah pilihan anda, gaya hidup anda dan biasanya profesion mereka. Jadi mengapa tidak meminta hari yang paling penting dalam kehidupan pakaian tersebut untuk menunjukkan kepada keluarga dan rakan-rakan yang anda? Untuk memastikan anda membuat pilihan yang betul, Tips Wanita mempunyai tips untuk wanita daripada lima gaya yang berbeza.

klasik

Pengantin klasik atau tradisional boleh memilih untuk model pakaian dibakar, salah satu yang mempunyai format yang sama dengan huruf "A". Secara umumnya, wanita yang lebih bijak memilih untuk berkahwin pada waktu malam.

berahi

Bagi wanita seksi dan sensual, pakaian ikan duyung adalah yang paling sesuai. Satu-satunya cadangan adalah untuk memberi perhatian kepada butir-butir model supaya komposisi tidak menjadi biasa. pakaian ini adalah paling sesuai untuk kurang pihak petang formal.

kasual

Halus dan elegan, pengantin perempuan ini boleh memilih model potongan lurus, yang akan memenuhi sepenuhnya keperibadian anda. Ia boleh digunakan dalam formal dan tidak formal, siang hari atau majlis perkahwinan waktu malam. Apa ciri untuk setiap kesempatan adalah butiran dan unsur-unsur kombinasi (sejambak, pengaturan untuk rambut, dan lain-lain).

glamor

Penuh dengan daya tarikan, wanita glamor mahu mempunyai semua mata pada anda. Oleh itu, "Princess" model sesuai untuk ia menjadi, sebenarnya, pusat perhatian parti.

semula jadi

pengantin ceria dan keluar boleh memilih untuk pakaian potong lesu. Untuk mempunyai payudara kanan patut ke kaki, model yang menghargai badan dan boleh dipakai pada waktu siang atau malam.

Tetapi di luar memilih pakaian yang sesuai dengan gaya sendiri, badan adalah penting untuk keputusan itu. Menurut perunding imej Gabi F. Souza, pakaian yang disebutkan di atas sesuai dengan silhouettes berikut:

  • Berkobar - Silhouette Pluz saiz;
  • Mermaid - Rectangle (atas bahu, pinggang dan pinggul dengan ukuran yang sama);
  • straight cut - bayang segi tiga (apabila ukuran pinggul adalah lebih tinggi daripada bahu);
  • Princess - segi tiga terbalik (diukur apabila bahu adalah lebih besar daripada pinggul) atau segi empat tepat;
  • Natural - Hourglass.

"Semua unsur-unsur lain (aksesori dan membuat) rupa yang perlu diselaraskan," kata perunding imej Gabi F. Souza. "Pada siang hari, ia menggunakan kasut formal, kulit. Sudah pada waktu malam, fabrik paling biasa digunakan ialah satin dan sutera. "