helah fesyen untuk wanita tinggi - Tips Wanita

kaki yang panjang dan badan-badan langsing. Ciri-ciri ini, impian ramai gadis-gadis yang ingin menjadi model. Ciri-ciri yang dikehendaki oleh banyak Brazil yang kebanyakannya mempunyai kedudukan pendek dan median. Dan kemudian datang ke fikiran semua kelas dan kepintaran wanita sebagai model dan penyampai Ana Hickmaan 1.85 m tinggi dan 1.20 m kaki.

Sebenarnya, kanak-kanak perempuan tinggi sering mereka menghadapi remaja tidak selesa, kerana mereka boleh datang untuk merasakan bahawa tidak patut. Selain itu, membeli pakaian menjadi satu tugas yang sukar apabila, sebagai contoh mencari jeans yang biasanya pendek, dan juga pakaian.

Oleh itu, kedudukan seorang wanita tidak semestinya selaras dengan stereotaip model landasan, dan tidak selalu, atribut ini sinonim dengan kelebihan apabila ia datang untuk berpakaian. Oleh itu, dengan menggabungkan postur yang betul beberapa helah gaya, wanita tinggi mudah menjadi elegan dan luar biasa.

Wanita longilineal badan

kepada wanita longilineal badan, pakaian panjang dan pakaian adalah cebisan yang membantu dan menyerlahkan lengkung. Mengelakkan bahagian yang sangat sesuai dan 'minis'. Sebaik-baiknya mengarang rupa pengimbangan puncak sequinhos dan seluar lebar, potong atau pantaloons lelaki.

Mengelakkan kelihatan monokromatik. Keping warna yang sama memanjangkan bayang (helah hebat untuk wanita rendah). Jadi yang ideal adalah untuk melabur dalam warna, nada pada nada dan pelbagai cetakan.

Untuk wanita dengan kaki yang panjang atau pinggang rendah, cadangan itu adalah untuk melabur dalam seluar rendah pinggang dan blaus panjang yang lebih besar untuk kesan badan yang lebih berkadar.

wanita tinggi di atas berat badan ideal mereka

Untuk tinggi yang berada di atas berat badan ideal mereka, tip ini adalah untuk memilih baju-T dan mendahului di pinggul atau penutup, serta perhatian seri ke leher dan muka. Jadi bukaan leher "U" dan "V" dipaparkan.

Seluar dan skirt hendaklah mengemukakan mahkamah lurus dan sequinho. Pilih, sebagai contoh, dengan pensil skirt. Warna-warna mungkin berbeza-beza antara warna-warna neutral dan gelap untuk mencipta bayang pengurangan cetak.

Walau bagaimanapun, bagi wanita dengan bahu luas, kaki nipis dan hiasan arca besar, silap mata adalah memakai skirt ringan bersenjata, kerana evasês, dan seluar harem, lobak merah atau pantaloons warna lebih terang atau dicetak. Dalam kes ini, anda perlu membuat asimetri untuk menyamar kelantangan dari atas, dengan bahagian-bahagian dan unsur-unsur nada neutral.

Aksesori dan kasut yang dinyatakan

Penggunaan aksesori seperti anting-anting dan rantai panjang, dan tudung dan sapu tangan, bukan sahaja melengkapkan kepada nilai visual kerana mereka menyumbang kepada penubuhan pengeluaran tumpuan kepada kawasan yang berbeza - muka dan leher - untuk kaki.

Beg boleh mempunyai saiz purata atau maxi. Mengelakkan model kecil atau beg tangan.

Heels, bertentangan dengan apa yang ramai wanita berfikir, adalah dialu-alukan. Memilih kasut tumit sederhana atau rendah, tidak gembar-gembur. Tetapi grounders, kasut dan sandal rendah adalah yang paling sesuai untuk hari ke hari.

Pakaian berhargai bayang wanita tinggi.

Pakaian berhargai bayang wanita tinggi.

aksesori Maxi menghargai rupa.

aksesori Maxi menghargai rupa.

pakaian panjang, warna atau dicetak, dan menyerlahkan lengkung menentukan bayang.

pakaian panjang, warna atau dicetak, dan menyerlahkan lengkung menentukan bayang.

seluar potong maskulin dan pantaloons: Melabur dalam warna dan cetakan, mengimbangi puncak sequinhos dan seluar lebar.

seluar potong maskulin dan pantaloons: Melabur dalam warna dan cetakan, mengimbangi puncak sequinhos dan seluar lebar.