Photo: Pengeluaran semula

Photo: Pengeluaran semula

Diilhamkan oleh seluar dalam daripada pin-up 50-an, seluar pendek gaya seluar panas mempunyai segala-galanya untuk berjaya pada musim panas 2011. seluar Biasanya panas mempunyai pinggang di pusat atau jari ke bawah dan lebih digali di kaki, kerana ini yang model memanjangkan kaki dan meningkatkan bayang.

Bagaimana adalah terlalu pendek, seluar panas boleh mengetengahkan beberapa ketidaksempurnaan badan, jadi wanita gemuk harus mengelak gaya ini. Sudah wanita nipis dengan kaki panjang dan boleh melabur tanpa rasa takut. Tetapi anda perlu mempunyai sikap terlalu banyak untuk menggunakan sekeping, kerana ia menarik perhatian yang cukup dan meninggalkan badan dengan baik untuk persembahan.

Menggunakan seluar panas

Seluar panas boleh digunakan sebagai pakaian renang dan juga di jalan-jalan. Untuk mengarang lihat dengan seluar panas anda mesti menggunakan blaus berkelakuan tidak untuk mendapatkan rupa yang sama dan membuat untuk ukuran keratan. Sejak sekeping boleh dianggap sebagai pendek mikro, panggilan untuk blaus yang lebih berkelakuan baik, yang tidak sangat terbuka dan tanpa bukaan leher yang mulia.

Melabur dalam blaus larguinhas, baju lengan pendek atau ¾, regata dengan pertindihan baju atau timbul T-shirt. Jika suhu jatuh, tip yang baik adalah untuk bergabung dengan Cardigan.

Gabungan dengan tumit yang sangat tinggi meninggalkan rupa dibesar-besarkan, mengelakkan. Terompah terompah, kasut, oxford, selipar rata, baji, tanah dan model lain dengan tumit sederhana, sesuai dengan baik dengan seluar panas. Memilih kasut dalam warna bertenaga yang menghadapi musim panas.

Bolehkah anda menggabungkan seluar panas dengan aksesori seperti topi, rantai panjang, beg tangan, tudung dan tali pinggang. Ingat bahawa seluar pendek seluar panas adalah ideal untuk digunakan dalam persekitaran yang lebih formal.

Photo: Pengeluaran semula

Photo: Pengeluaran semula