silap mata fesyen: pertindihan - Tips Wanita

Lapisan tidak baru dalam dunia fesyen. Lebih daripada helah fesyen, adalah satu cara untuk mengubah atau benar-benar mengubah penampilan. Malah, campuran bahagian yang bertindih tetap panjang dan dialu-alukan di mana-mana musim, terutamanya pada musim sejuk.

Pada minggu-minggu fesyen di musim sejuk tahun 2011, pertindihan dipaparkan dalam perarakan pelbagai jenama. Trend ini telah disahkan dalam kedua-dua pertunjukan fesyen kebangsaan dan antarabangsa, membuktikan bahawa di sini untuk tinggal.

Menggunakan pertindihan?

Hujung pertama mengenai cara untuk menggunakan tindanan pengalaman. Pergi ke cermin, campuran sini, menggabungkan sana dan melihat jika anda suka hasilnya.

Berhati-hati, rupa warna dengan pertindihan mesti berada dalam harmoni. Menikmati palet warna musim ini untuk campuran warna-warna neutral dengan warna-warna yang lebih kukuh seperti warna merah terang, biru, oren, hijau.

silap mata fesyen: pertindihan - Tips Wanitasilap mata fesyen: pertindihan - Tips Wanita
silap mata fesyen: pertindihan - Tips Wanitasilap mata fesyen: pertindihan - Tips Wanita

Mencampurkan tekstur yang berbeza dan fabrik juga benar. fabrik cahaya bertindih dengan lain-lain yang lebih berat, termasuk transparensi dan renda pada rupa juga pilihan yang sangat menyeronokkan.

Penggunaan bertindih memberikan banyak serba boleh untuk pakaian. Menikmati trend dan menyelamatkan orang-orang keping dilupakan di dalam almari, mereka boleh mendapat muka baru bercampur dengan orang lain.