10 tanda-tanda bahawa dia hanya menggunakan anda - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Sebagai dengan seseorang untuk kepentingan sesuatu yang malangnya berlaku bukan sahaja dalam novel tetapi juga dalam kehidupan sebenar. Dan ia boleh berlaku kepada mana-mana kita. Oleh itu, anda perlu sentiasa memberi perhatian kepada tanda-tanda dia memberikan. Jika anda mengesyaki bahawa dia hanya menggunakan anda, dan mempunyai banyak tanda-tanda ini, meletakkan diri anda terlebih dahulu dalam hidup anda dan menjauhkan diri daripada mereka yang hanya menghisap tenaga anda dan membuat anda sakit. Mengetahui apa tanda-tanda ini:

 1. Mendengar hati anda
  Jika itu suara dalam kepala anda memberi anda amaran sepanjang masa, yang merupakan naluri semula jadi mereka, menjadi perhatian. bawah sedar anda boleh mengambil tanda-tanda halus yang hati adalah cinta terlalu banyak untuk notis.
 2. Ia tidak membuat banyak usaha
  Dia melihat anda apabila ia adalah mudah untuk beliau (seperti apabila anda pergi ke rumahnya atau merasa dengan kawan-kawannya). Tetapi ia tidak membuat banyak usaha untuk datang kepada kamu.
 3. Dia tidak pernah dibayar apa sahaja untuk anda
  Jika anda sentiasa kelihatan untuk membelanjakan wang untuk makan malam, tiket wayang, teksi, bayaran masuk ... segala-galanya! Anda boleh mula tertanya-tanya jika dia menggunakan anda untuk wang.
 4. Ia tidak membuat anda merasa istimewa
  Ia membolehkan anda untuk membuat dia berasa istimewa, tetapi anda tidak boleh ingat kali terakhir dia melakukan sesuatu untuk membuat anda rasa dengan cara yang sama? Anda rasa anda sentiasa membuat perkara-perkara kecil yang indah untuk dia, tetapi ia tidak pernah kembali? Perhatian kepada tindakan ini.
 5. Dia bertindak secara berbeza apabila anda berada dengan kawan-kawan
  cara seorang lelaki bertindak dengan anda apabila rakan-rakan anda berada di sekeliling boleh menjadi penunjuk penting bagaimana ia benar-benar merasakan kepada anda. Ia boleh menjadi manis apabila anda bersendirian, tetapi begitu juga dengan rakan-rakan, adalah jauh, kurang ajar, acuh tak acuh ... Adakah dia malu untuk membawa anda? Jika ini berlaku, ia hanya tidak layak syarikat dan perhatian anda.
 6. Kawan-kawan dan kenalan memberi amaran bahawa ia adalah lelaki yang berbeza apabila anda tidak berada berdekatan
  Jika terdapat percanggahan dengan cerita-cerita yang anda dengar dari orang lain mengenai keperibadiannya yang berbeza daripada bagaimana dia bertindak apabila dia dengan anda, dia mungkin mewakili, dan mempunyai muka bangunan hubungan dengan anda.
 7. Dia mempunyai sebab untuk menyertai kamu dan bercakap daripada mereka tinggal
  Beliau bercerita tentang motif tersembunyi lain dengan anda seperti ayahmu boleh mendapatkan pekerjaan untuk dia, dia akan menggunakan rumah pantai, atau bahawa dia akan suka untuk anda untuk membawanya ke luar negara? Ini boleh menjadi satu petunjuk yang kuat bahawa dia menggunakan anda.
 8. Anda merasa seperti anda bekerja untuk dia
  Dia sentiasa meminta anda untuk melakukan kerja-kerja anda, tugas, berkongsi kereta dan membuat anda mengelak jalan mereka untuk berkhidmat kepada anda? Tahu bahawa anda tidak pembantu anda, tetapi, teman wanita.
 9. Ia hanya datang ke rumah anda apabila anda lapar atau perlu mencuci pakaian anda
  Dia selalu membawa pakaian yang perlu diambil dan makan makanan mereka. Setelah keperluan ini sentiasa dipenuhi, ia akan menampung untuk berbuat demikian.
 10. Kamu memohon hanya di saat-saat beliau kelemahan
  Dia hanya memanggil anda apabila anda sedih, mabuk, kereta rosak atau mempunyai hari yang tidak baik? Keluar dari hubungan itu yang hanya membuat anda berasa disedut!