Lihat siapa yang memenangi foto menarik kanser payudara - Wanita Tips

Kelly tatu beliau pada tempat parut: "kita tidak perlu payudara menjadi cantik." Photo: Pengeluaran semula.

Selepas mastektomi berganda dilakukan pada 28, Kelly Davidson, yang tinggal di Ottawa, mengambil keputusan untuk berkongsi dengan dunia perjuangan mereka, kemenangan mereka dan penyelesaian untuk berdepan dengan realiti badan, kini diubah suai. Pada 34 dia memilih sebaliknya untuk menjalani pembedahan yang lebih, kali ini untuk pembinaan semula payudara, tatu payudara sebagai penghormatan kepada perjuangan sendiri dan kemenangan ke atas keadaan.

Dalam temu bual dengan Ottawa Sun, Kelly berkata, "Bagi sesiapa kehilangan buah dadanya adalah menyayat hati, adalah apa yang mentakrifkan kita sebagai seorang wanita dan seorang perempuan, saya memeluk perubahan ini. Saya masih saya, saya cantik, dan tidak perlu payudara untuk mewakili kepada orang lain. "

gambar dia adalah sebahagian daripada The SCAR Project, direka oleh David Jay, jurugambar fesyen, dan bertujuan untuk wanita antara 18 dan 35 tahun dan membawa luka memerangi kanser payudara. Dikeluarkan pada tahun 2011, menunjukkan wanita dalam realiti selepas pembedahan dan rawatan, dan membuktikan bahawa kanser ini "bukan busur merah jambu" sebagai tambahan kepada banyak menghormati wanita berani dan kuat.

Lihat lebih banyak gambar Kelly dan projek SCAR dengan wanita lain yang indah kerana mereka adalah:

[Ngg_images display_type = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 633]