L'Oréal melancarkan krim CC dengan harga menarik - Wanita Tips

CC Cream baru, warna produk berikut warna bungkusan. Photo: Pendedahan.

L'Oréal telah melancarkan Warna Pembetulan Krim, Krim CC atau kerana ia dipanggil - versi yang lebih baik daripada BB Cream, 5 fungsi dalam satu produk yang menjanjikan kulit yang sempurna sepanjang hari.< ? p>

CC L'Oréal datang dalam tiga jenis yang berbeza, Anti-kebodohan (pakej ungu) yang menyegarkan dan membantu kulit lebih kering; Anti-Fatigue (oren pembungkusan) yang bertindak balas terhadap penampilan letih dan grayish kulit; dan anti-kemerahan (hijau pembungkusan) bertindak terhadap kemerahan, dan krim itu sendiri adalah hijau, yang merupakan warna yang bertentangan dengan merah dan bertindak untuk mengurangkan pewarnaan. Tiga menyesuaikan diri dengan mana-mana warna kulit dan tanpa memerlukan lapisan tebal solek untuk menyembunyikan ketidaksempurnaan.

L'Oréal melancarkan krim CC dengan harga menarik - Wanita Tips

Menguji anti-kemerahan. Photo: Pengeluaran semula

Rawatan dijamin CC Cream terdiri daripada: SPF tinggi, asas, primer, rawatan anti-penuaan dan antioleosidade. Kemunculan kulit adalah semulajadi dan tidak merasa seperti anda memakai make-up, kerana pigmentasi krim melegakan masalah cekap tanpa memerlukan permohonan dibesar-besarkan.

Buat masa ini, tidak ada ketibaan ramalan di Brazil, dan pelancaran rasmi berlaku pada 1 Mac, walaupun produk sudah mula dilihat di Eropah. Harga adalah € 14,99, dan dia adalah sebahagian daripada barisan Magique Bogel, yang kepadanya jenama BB Cream juga milik. Kami berharap dapat melihat ini baru di sini terlalu awal.