Oral sex: 10 tips for uforglemmelige øyeblikk sammen

Foto: Thinkstock

Sex er bra, og hvordan! Men sex ikke trenger og bør ikke alltid være den samme, er det ikke? Her er en aktivitet som er bra for kropp og sjel, og er bare glede. En rekke moduser og lek kan gjøre ting enda mer interessant. Jo flere jo bedre intimitet og erfaring er også velkomne, men det viktigste er å la til side skyhet og nyte alt som deilig møte organer.

For mange mennesker oral sex er viktig, uunnværlig. Som mange tror er den hotteste av alle orgasme. For kvinner som får oral sex er en av de beste taktikken for å øke spenningen og gleden. Men også elsker det enda mer hvis det er gjort av de som liker og kan gjøre. En av de mest attraktive og spennende praksis for menn og kvinner, kan oral sex føre til ecstasy elskere apex. Så hva med å krydre sexlivet ditt liv og la din kjærlighet som ønsker mer?

Det beste tipset er å initiativet. Alle som har evnen til å oppfatte når oral sex blir gjort uten vilje eller nojinho. Det er mer spennende for mannen når kvinnen tar initiativ enn når han trenger å spørre eller foreslå.

Tilbud eller overraskelse, å sette den i en komfortabel posisjon og skyve kyss og tunge hele veien, nakken, brystet, magen ... Dette vil gi dem den visshet om at du ønsker og du ønsker å glede ham samt øke selvfølelse av mannen. Og jo mer selvtillit, jo bedre de er øyeblikk av glede.

Først av alt: beskyttelse

Det vesentlige er å sikre deres sikkerhet. Oral sex kan også overføre sykdommer. For faste partnere, er det viktig en fersk medisinsk undersøkelse for å utelukke enhver tvil. Men ikke fortvil, det er fullt mulig og morsomt å øve oral sex med kondom og mangfold av produkter som flavored kondomer og smøremidler er enorm.

La tips ...

1. Utforsk alle sanser: Tenk deg det er du som mottar oralsex. Hva ønsker du å gjøre? Sett deg selv i andres sted og utforske alt du ønsker. Den har ingen plass for skyhet i oral sex. Dette er den beste tiden å spille og å frigjøre all spenningen. Og hvis du ikke kan hjelpe, men får en litt flau, ikke vondt kommunisere. Jo mer naturlig, mer intimitet og nytelse.

2. Suge: foreta en vekslende suge å gå inn i penis i munnen og suger som en kjærlighet på pinne, synkende og stigende som i penetrasjon. Dette hindrer deg ikke fra å slikke, lek og onanere, men sikkert suge vil glede mer enn en myk munn i høy hastighet. Lage fine trekk og ikke gidder å gå inn i hele penis i munnen, er det langt fra deres preferanser.

3. Variasjoner: variere i bevegelse, hastighet, slikker, suger. Kunsten oral sex krever en reell vilje til å ta sin partner. Slå hastigheten sug, stoppe for en stund på penishodet, bruke språket til å gå hele medlem, kjærtegne kroppen din. Alt går for å gjøre den morsomste vits.

4. øye til øye: holde øyekontakt. Menn elsker å se på hva du gjør og se dem i øynene vil forlate den mest spennende atmosfære, og fungerer som et barometer for deg å innse hva som er mer behagelig.

5. Kraften av hender: bruke hendene. Hendene hans er gode allierte i oral sex. Bruke til å onanere ham i suge intervaller for å flytte penis når du er med ham i munnen eller føler testiklene og perineum. Flere stimuli ofte gal verden.

6. Språk: bruke det uten å lagre. Det vil hjelpe i smøring, noe som er svært viktig for henne munn lysbilde bedre, og øke spille. Slikk hele penis, testikler og penishodet, langvarig i kanalen, samt lysken og perineum.

7. Friskhet: forfriskende mints, isvann og spesifikke produkter kan gi en god følelse av friskhet som gjør det enda mer spennende.

8. Semen: Du kan svelge sæd? Ja du kan. De elsker når kvinnen er ikke redd for å gå til slutten. Men på grunn av tekstur og smak, kan være ubehagelig for noen mennesker. Det er en grunnleggende regel, så ikke bekymre deg hvis du er ubehagelig. Men hvis du vil, for at han vil elske.

9. Belysning: la lyset stå på, eller halvparten lys. De vil ønske å se alt som skjer. Forbedre utseendet med en sexy undertøy. Og ikke la håret for å skjule den beste delen.

10. Den berømte "69": Det er den stilling i hvilken de to kan ha oral sex samtidig. Hold ansiktet ned på partneren din, slik at du kan oppnå penis med munnen, og han, vagina. Gleden er gjensidig og dobbel.

oral sex tips med Tatiana Presser

I videoen gir vlogueira noen forslag som kan hjelpe deg til å være uhemmet og er i oral sex. Sjekk ut:

Ikke glem å oral sex er også en av de mest effektive måtene kvinner føler glede, så sørg for å oppfordre deg til å gjøre deg. Det første skrittet til å ta glede er å kjenne og vise dermed den andre hva du liker og hva som gir deg glede. Ikke vær redd for å eksperimentere, kjenne kroppen din og lære din partner hva poeng mer gjøre deg lykkelig. Gode ​​gøy!