Hvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

Hvor ofte vi hører eller tenker på det berømte uttrykket "De bare tror det?" Vi kan ikke være så enkelt. De ikke bare tenke på det, men vi er enige om at tenker for mye!

Sex er viktig for alle og for alle gode relasjoner. Og god og godt utført sex er alltid en stor fordel. Er i et stabilt forhold eller en flørt, kan ytelsen i sengen utgjøre hele forskjellen når det kommer til hans interesse for deg.

I lange forhold, er det viktig å la vår alltid fornøyd partner. Når sex hjemme er ikke bra, risikerer vi at den ble søkt andre steder eller til og med være trigger for problemer i forholdet.

Allerede i uformelle møter eller i begynnelsen av et forhold, kan kvaliteten på sex være bestemt punkt så det du vil ha mer og mer. Vi sier ikke at sex er laget utelukkende for deres nytelse. Selvsagt ikke. Men det er viktig å ta hensyn til hvor mye den mannlige tilfredsstillelse i denne retningen kan påvirke velferden til forholdet.

7 surefire hemmeligheter for å gjøre enhver mann gal

Sjekk ut følgende tips for å gjøre et godt inntrykk på sex. Enten med hennes ektemann eller hennes elsker, sette disse anbefalingene i praksis vil definitivt gjøre deg veldig interessert i deg, og alltid med en smak av "jeg vil ha mer!"

1. Spill på forspill til utrolig sex

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

En komplett sex må ha mye forspill. De hjelper å varme klimaet, erkjenner kroppen til partneren din og øke opphisselse. For er det brukt hele kroppen. Munn, hender, bryster, hud. Hvorfor være i en hast på en gang så bra? Gi henne masse kyss i munn og hals, øre og brystvorter. Bruk hendene til å kjærtegne hele hans kropp, ben, bryst og rygg.

Den beste primære er den laget med vilje og interesse. Vise at du ønsker å vite kroppen til partneren din og finner ham attraktiv, de elsker å bli rost.

2. Velg en super sexy undertøy å overraske ham

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

En vakker og attraktiv undertøy gjør hele forskjellen. Menn elsker utseendet og muligheten til å nyte kroppen din. Men de er ikke å analysere opphold hvis du har cellulitter eller ekstra fett mest. Dette er absolutt ikke hva de tenker i øyeblikket. En sensuell undertøy vil styrke din selvfølelse og gjør at du føler deg mer kraftfull, mens det kan bli henrykt av opptog.

3. en erotisk massasje for å aktivere kattens erogene soner

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

En fin seng massasje vil varme opp spillet og la ham gal etter deg. Stimuler sansene dine med en lett halv røkelse eller en fin parfyme. Dempet musikk er også velkomne. Be ham om å legge seg ned og bla gjennom hele kroppen med interesse og ondskap.

Start med føtter, ben, skuldre og rygg for å løsne den, og deretter varme spøk masserer nakke og lysken, inntil ganske sakte til penis. Etter en stund bruke sin egen nakne kropp til å massere hans, hennes bryster og rumpe. Han går opp på veggen, og er en god forberedelse for oral sex.

4. Ikke vær redd for å "falle av munnen" - det vil elske!

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

Han kan selv liker å bli onanert av deg, men oralsex er generell preferanse. En kvinne utfører oralsex med letthet og naturlighet vil neppe bli glemt fort. Men vær forsiktig, alle kan fortelle når oral sex blir gjort ut av plikt.

Tenk på hva du ønsker gjort hvis du var i hans sted. Øve oralsex på ham i humør vil forlate du ønsker gal og veldig fornøyd. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre på den tiden, se våre tips for oralsex på ham. Caprice i denne modusen, og du vil se hvordan det vil bli gal etter deg.

5. snakke sacanagens - før, under og etter sex

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

Dukker opp og snakke alle ting krydret du vil ha. Du vet at når du tenker "Hmm, det velsmakende" eller "Han kunne ta meg sånn?" Sett dem ut, snakke og sansene i øret av elskeren din og du vil se at effekten vil være stor. Kostymer, ord, setninger erotisk, kan du si at de elsker å høre. Noen ideer du kan bruke:

  • "Jeg får all molhadinha!"
  • "For en glede!" (Når han tar undertøy)
  • "Jeg kan ikke vente med å føle deg inni meg!"
  • "I dag er jeg bare din! Du kan gjøre hva du vil! "

Ikke glem å forberede den for krydret natten som kommer. Send tekstmeldinger med sensuelle uttrykk for å friste deg og etterlater deg enda mer gal etter deg. Noen ideer er å snakke om hva du har på deg ( "Jeg er som røde truser du elsker!"), Gi en idé om hva du kan forvente ( "Jeg har forberedt et spill som tar deg til høyder i dag!") Og si hva du føler når du tenker på det ( "tanken på oss sammen i kveld, jeg er alt tørr humping").

6. Gi deg selv til kropp og sjel mann i siste minutt

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

I siste øyeblikk sex opphisselse er konge. Det beste er å prøve å få mest mulig harmonisk mulig spøk. Prøv å slappe av uten mye iver, trenger ingenting å være stresset og lengre varighet av den kontakten, jo bedre. Menn liker å kommando, men ikke la det løse alt, du kan også ha dine preferanser og gi tips om hva du vil. Trygghet og selvfølelse er flotte boosters av nytelse.

Rull ned (ikke stå stille å vente på ham til å gjøre det) og la ham se at du nyter det. Hold kroppen hans med beina og bruke hendene til å holde det godt limt til kroppen din.

Varier stillingene for å gjøre opplevelsen enda mer komplett og at ingen av dem blir lei. Det finnes ulike deilige stillinger som er behagelige for begge. Sex trenger ikke å være alltid det samme, er det ikke?

Åstedet for tiden av kommer til å se kan også være variabel. Ingenting noensinne være i seng, regelmessig slik at du kan la den kjedelige forholdet. Stående i gangen hjemme, i bilen, på badet. Hvert sted serverer en god sex. Selvfølgelig hvert sted har sine særegenheter eller posisjon, og velg et kjølig og prøver ikke å bryte et klima som nettopp har begynt å endre plassering.

7. En kjapp i morgen er ideell for å holde den seksuelle energien av paret

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Foto: Thinkstock

De elsker en morgen overrasket over å våkne opp. Morgenen sex er en fryd, og vil forlate dagen de to mye lettere og stimulerende. Hvis muntlig da vil han tilbringe dagen helt forelsket og kåt for deg!

Hvordan å la en gal mann i sengen med kjærtegn

Se hvilke deler av mannens kropp der du kan spille og gjøre touch (med tungen, leppene, fingre ...) for å kjøre deg gal med glede.

Hvordan å la en gal mann i sengenHvordan å la en gal mann i sengen

Og ikke glem: den beste måten å gjøre god sex er å være i orden. Når du overgi seg og fører vilje uten nojos eller beskjedenhet, vil sex være minneverdig og hyggelig.

Klikk for å vise søkeresultatene