Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Massasje er allerede hyggelig og beroligende når det gjøres på vanlig måte, men når den har en mer intim karakter og seksuelle formål, kan det være fremfor alt en bonus å sprite opp forholdet og styrke båndene mellom paret.

Det finnes flere typer erotisk massasje, tantrisk massasje som for eksempel, men alle søker å glede og avslapping foreløpig til sex med sensuelle bevegelser presist, ideelt for dette formålet.

Følgende gir deg tips med alt du trenger å vite for å lære å gjøre erotisk massasje og krydre ting opp

Hvordan lage en erotisk massasje?

Før du starter erotisk massasje er nødvendig å planlegge for alle detaljer er perfekt, tross alt holde engasjerende og forførende atmosfære fra start til slutt er avgjørende for uforglemmelige øyeblikk.

Fátima Moura, fre coach, skaperen av undertøy og banebrytende te i Brasil i kurs og foredrag om sex og sensualitet område, husk at det er viktig å huske på at hensikten med denne typen massasje er å begeistre og ikke slappe av, og hun er en intens utveksling av energi, er det viktig å merke seg at du bør bare gjøre det når du føler deg frisk.

Les også: 20 ting om sex som du trenger å vite før 20-årene

Hvis du er på en dag "mer eller mindre", la for en annen tid.

Et annet viktig tips fra Fatima er ikke å avbryte kontakten så snart du berører partneren din, for ikke å kutte energiutvekslingen.

Erotisk massasje trinnvis

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

 1. Legg den personen som blir massert med ryggen på Trøst;
 2. knele mellom bena hennes, sette litt olje på hendene og skyv dem inn i hverandre forsiktig å varme dem. Deretter lukker partnerens kropp hender (a);
 3. Begynne å klatre på utsiden av bena med sirkelbevegelser til knærne og ryggen med hendene inne, uten å glemme føttene;
 4. Opp hendene til låret til lysken (uten å berøre penis / vagina), alltid opp på utsiden og inn igjen;
 5. Følger med en massasje med den samme sirkelbevegelse, bryst og armer;
 6. Drible litt drikke i kroppen hans (a) og slikke forsiktig. Gjør hengivenhet på hans ansikt, hår ... ta deg tid til å gi frukter som er atskilt. Bruk fantasien;
 7. Hell litt olje på brystene dine (eller bryst) og massere den andre med kroppen din.
 8. Mens skyve hendene over hele kroppen (a), gå kysset brystene (eller bryst), magen og fortsetter ned leppene til den når bekken området.
 9. Fullfør massasje starter en oral sex med ro og mildhet og misbruker sensuelle bevegelser med tungen.
 10. Å føle partnerens opphisselse (a) å øke det er på tide å nyte fordelene av massasje snu den varme forspill i en behagelig og langvarig sex med energi vibrerende ovenpå.

Til tross for erotisk massasje har samme struktur for ham og henne, menn og kvinner har ulike erogene soner og spenningen kan bli styrket når disse skillene er tatt hensyn til. Her er noen spesielle tips for å heve nivået på massasje og forbedre den glede av deg og din partner.

Massasje i mennesket: Spesielle tips

 • Start massasje av føtter, sitter mellom beina på partneren din må ligge å se på deg. Plasser en av føttene på brystet og massere den lett å skyve hendene forsiktig av den indre delen av beinet til skrittet uten å berøre penis.
 • Deretter sitte på fanget hans og sitte også slik at begge er vendt mot hverandre. Vikle bena om hoftene og med hjelp av en fuktighetskrem stearinlys eller en spiselig olje massasje brystet med sirkulære bevegelser og intens.
 • For å øke spenningen, bo her med en kappe eller andre klesplagg som du kan holde på gløtt, forårsaker ytterligere partner. Sitt på den indiske posisjon, med bena krysset, og legger hodet på partneren din om dem slik at du kan få øyekontakt og at hans syn er delvis avslørt sine bryster og ansiktet. Dette er en flott tid å tilby frukt eller noe annet element å skjerpe ganen. Deretter ned hendene på brystet eller beina, selv uten å berøre penis, slik at brystene hvile mot ansiktet hans.
 • Bruk matolje er en enkel måte å øke gleden. Bruk på partner magen eller noe annet område og fjern deretter tungen.
 • Ikke vær redd for å ha det gøy med tilbehør. Plumas, spesielle lys og gels brukes til å ta din partner vill med små innslag og bevegelser.
 • Med partneren din ligger med ansiktet ned, bruke gel eller krem ​​å massere brystene og på ryggen og gå alternerende massasje med hendene og med kroppen din.
 • Dra nytte av spesielle oljer for intime regionen og ferdig masserer penis fra partneren din med myke bevegelser, men intens.

Masser hos kvinner: Tips å treffe i kontakt

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

 • Start med baksiden av hans partner, sitter på hoften bruke olje over hele ryggen og massasje med sirkulære bevegelser, gjennom armene og gå til bunnen av ryggraden.
 • Sett deg ned lavere på kalver eller lår partner, og ta deg tid til å massere rumpeballene og ned hennes bevegelser på innsiden av bena.
 • Deretter slår partneren din slik at den blir liggende på ryggen, masserer med sirkulære bevegelser i magen til brystene, kyssing og kjærtegnet hennes brystvortene på slutten.
 • Med partneren din liggende på tidligere stilling, ta det ene beinet og massere føttene til lårene og deretter gjenta prosessen med språket, og kan også ende med en oral sex fra da.
 • Plasser deg selv mellom lårene og begynne å massere innsiden av bena for å nå hoftene. Bruk fingrene til å spille med store lepper partner for å nå de klitoris, mens den andre hånden massasje brystene.

Massasje i badekaret trinnvis

 1. Begynn med å forberede miljøet. Roseblader, røkelse og duftende stearinlys vil gi en romantisk stemning og forførende på do.
 2. Hvis du har et bad, forberede et bad med oljer og salter som bidrar i spenningen ved lukt. Hvis ikke, ikke noe problem. Invester i myke svamper og kremet skum å skumme partner (a).
 3. strategisk plassere noen frukter og drikke i nærheten av boksen for å bruke under massasje. Sett vannet i en behagelig temperatur, sette en sensuell musikk og begynne å kle av hennes partner (a).
 4. Knepper sine klær (a) med ro og ta deg tid til å kjærtegne de kroppsdeler som vil bli avslørt mens i takt med musikken.
 5. Spre skum over hele kroppen (a) fra topp til tå med hjelp av svamp. Benytt anledningen til å bruke frukt eller drikke på den tiden.
 6. Kjør hendene over kroppen hans, og deretter bruke en svamp til å skumme over hele kroppen. Når du får i private deler, får litt mer tid til å gi mer glede.
 7. Med hendene fjerne skum fra kroppen hans (a) og tørr med et mykt håndkle. Med lokke av klimaet i luften, ta deg tid til å la fantasien flyte for det som kommer.

Tilbehør og produkter til bruk fantasien

Bli inspirert i vårt utvalg av produkter for å gjøre dine øyeblikk av intimitet og glede enda mer spennende.

Parfymert Stearinlys INTT for R $ 49, 90 i Pleasure Shop

Les også: 11 videoer om sex at hver mann burde se

Parfymert Stearinlys INTT for R $ 49, 90 i Pleasure Shop

Kit Sensual Spiselig for $ 32.90 på Hot Pepper fr Shop

Kit Sensual Spiselig for $ 32.90 på Hot Pepper fr Shop

Vibrator Net Tok Shock Grape av R $ 15,20 i Erosmania

Vibrator Net Tok Shock Grape av R $ 15,20 i Erosmania

Scented petals Aphrodisiac for R $ 14,16 i Milli

Scented petals Aphrodisiac for R $ 14,16 i Milli

Flavor Iced Acai med Guarana av R $ 12,90 i Hidden Desire

Flavor Iced Acai med Guarana av R $ 12,90 i Hidden Desire

Pluma Seductive av R $ 119,90 i Hot Pepper fr Shop

Pluma Seductive av R $ 119,90 i Hot Pepper fr Shop

Sirup Brigadier Spiselig for $ 14.90 i Pleasure Shop

Sirup Brigadier Spiselig for $ 14.90 i Pleasure Shop

Ingen erotisk massasje vil være komplett hvis du ikke investere i produkter og spesielle tilbehør for anledningen. Du finner den på markedet i dag, så skjerpe fantasien vandre butikkene fr Du vil alltid finne noen overraskelse.

Secrets å krydre erotisk massasje

Den fre trener Fátima Moura forklarer at et bredt utvalg av ringer kan brukes under massasje. Man kan bruke sine hender, kropp og en rekke tilbehør. Fatima også husker også at før du starter massasje, er det en hel forberedelse til å bli holdt. Fra det øyeblikket du velger hvor du vil oppnå det, må du forberede miljøet for å vekke de fem sansene. Sjekk ut andre hemmeligheter du trenger å vite for å krydre massasje.

 • Sett en dyne på gulvet og noen roseblader (husk å bruke kunstige petals som du risikerer flekker);
 • Omgir stedet der personen som blir massert vil ligge med puter for å holde atmosfæren av kos. også sette en pute for å understøtte hodet, slik at personen kan se det mens masserer;
 • Sett litt plass av duftelys (enten på soverommet, stue, etc.);
 • Ha på fingertuppene under massasje til en skål med noen røde frukter og briller med en edel drikke (hvitvin, champagne, brennevin, etc.) behandle smaksløkene;
 • I sensuell massasje eller erotisk, det er ikke enkelt punkt eller bare noen få som bør få oppmerksomhet; Hele kroppen bør bli massert.
 • Velg en lett musikk, new age stil. Det vil skape all slags vær å involvere paret.
 • Ikke glem å bruke kreativt tilbehør og produkter finnes for å gjøre den morsomste vits. Oljer, lys som smelter, men ikke brenne, spiselige kremer, ned, erotisk data og andre elementer som kan gjøre alt mer interessant.
 • Sette mer olje på hendene når det er nødvendig, men alltid holde en hånd på personens kropp. Å sette olje, slår håndflatene opp, holde baksiden av hånden i kontakt med huden av en annen.

4 videoer for å lære og bli ekspert på emnet

Husk å nyte øyeblikket og nyte. Fátima Moura antyder følge dine instinkter og ikke bekymre deg hvis du glemmer noe, bare overgi seg. Massasje har tid til å starte, men ikke til slutt. Se flere ideer du kan dra nytte av de to:

Massasje stearinlys som brenner ikke, for Boca i Boca

Den fre butikk i Boca Raton bringer en veldig kul tips for de som ønsker å krydre opp en fantastisk spøk på den tiden. Lyset som brenner ikke smelte blir til en krem ​​som kan brukes til å massere partneren din.

Ekstreme gleden av mennesket, av professor Regina Racco

Selv om det fortsatt sett på som tabu i vårt samfunn, er prostata en sterk mannlig erogen sone. I denne videoen lærer Regina Racco snakker om massasje ligger i denne regionen, og hvordan paret skal fortsette.

Tantrisk massasje for Hayato Tatsuo

Se hvordan du kan lage en tantrisk massasje som kombinerer myke bevegelser med en mer intens press, forårsaker utrolige opplevelser.

sensoriske indisk massasje med Rosí Garcias

Lær andre teknikker for å overraske partneren din i tide til å lage en erotisk massasje. I denne videoen vil du se en avslappende og kraftig massasje for å krydre anledningen

Bruk alle teknikker kombinert med fantasien for å styrke båndene mellom deg og den personen du elsker. Den erotiske massasje er mer enn en måte å slappe av partneren din, er det også en måte å vise hengivenhet, kjærlighet og omsorg, holde i live lenger flammen av lidenskap i forholdet.