10 nettbutikker med kule og billige klær - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Hvis du fortsatt tror at bare høy verdi klær har kvalitet, er dette et konsept som må gjennomgås. Foreløpig mange elektroniske og butikker bringe gode produkter og priser som er overkommelige. Starter fra bluser for $ 15 til jeans for $ 50.

Så det er viktig å gjøre omfattende forskning hvis du ønsker å spare penger på shopping for klær. Det er mange butikker, merker og alternativer, og deretter filtrere ut de som er veldig bra det er hardt arbeid, men verdt det, og vil gjøre en forskjell i kostnadene.

Sparing i online klær shopping

Et tips for å spare når du handler på internett er å alltid sjekke utveksling og returrett, hvis delen ikke tjener eller har noen defekter. Hvis butikken tilbyr gratis retur og bytte, er det allerede en mer fordel over andre tar betalt for tjenesten.

10 nettbutikker med kule og billige klær - Kvinner Tips

Et annet punkt å sjekke er frakt. Noen har gratis frakt for et visst beløp på shopping, mens andre har fast pris for levering. Søk, gjøre regnestykket og se hva det lønner seg mer for din sak og din posisjon.

Hvis du trenger å lagre i et bestemt grunnstykke, er det tips: gå til nettbutikken, velger Part kategori (f.eks kjoler) og alternativet "Sorter etter" velg alternativet "laveste pris" eller "pris lavere -> større. " Så du vil ha en liste over de billigste delene av butikken og kan velge å kjøpe som passer deg. Det samme tips er å se etter billige produkter fra alle Internett-butikker, som de fleste av dem tilbyr denne funksjonen til å bestille lavest mulig pris.

Hvor kan man kjøpe billige klær på nettet?

Nedenfor kan du se en liste over nettbutikker som selger rimelige produkter og tilbyr kvalitet deler og følge trender i øyeblikket og bringe grunnleggende og tidløse stykker som glatte regatinhas og jeans for dag til dag. Noen av dem har også sko, tilbehør og herreklær. Sjekk ut:

1. Dafiti c / 30% rabatt

10 nettbutikker med kule og billige klær - Kvinner Tips

Foto: Reproduksjon

Dafiti - tilbyr alle typer produkter som dekker klær, sko, vesker, skjønnhetsprodukter, hjem elementer og sports praksis, møte de kvinnelige publikum, menn og barn. Frakt: Gratis løpet R $ 99,99.

Bruk COUPON "DICAS30" og få 30% rabatt på Dafiti

2. Undervanns mote

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Underwater Fashion - klær, sko og tilbehør for menn og kvinner. Frakt beregnes ved kassa.

3. olook

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Olook - kvinners klær, sko, vesker og tilbehør. Shipping: gratis for bestillinger i løpet av $ 99 (Sør- og Sørøst).

4. Catwalk

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Catwalk - klær, sko og tilbehør for menn og kvinner. Frakt: Gratis løpet R $ 99,99.

5. Aremo

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Aremo - kvinners klær, tilbehør og bijoux i store motetrender. Frakt: Gratis over $ 150.

6. Renner

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Renner - online varehus med mann, kvinne og barn segmentet. Frakt beregnes ved kassa.

7. Fiveblu

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Fiveblu - raskt på nettet mote med klær, sko og tilbehør for menn og kvinner. Shipping: Fri fra R $ 149,90.

8. Viablu

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Viablu - kvinners klær og Model stropper, med størrelser opp til pluss størrelsen. Frakt: Gratis løpet R $ 99,99.

9. Posthaus

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Posthaus - mote portal som samler ulike kvinners og menns merkevarer. Shipping: gratis for bestillinger i løpet av $ 199.99 (Sør- og Sørøst).

10. Marisa

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Marisa - kvinners klesbutikk, menns og barns. Frakt beregnes ved kassa.

Hvorfor kjøpe i butikkene på internett?

Vedlikeholdskostnader av en fysisk butikk, generelt, er høyere enn vedlikehold av en e-handel butikken. Det har vanligvis en innvirkning på prisene, som normalt fører til at verdiene av et produkt på internett er billigere enn det samme i en fysisk butikk. Men ingenting garanterer at produktet i nettbutikken vil bli billigere, men det skjer ofte.

Studenten Debora Cristina (21) pleier å kjøpe over internett og avsløre din mening om emnet: "De viktigste fordelene, tror jeg, er prisene og variasjon. Noen ganger er det vanskelig å finne i fysisk butikk akkurat hva du vil, Internett har alt. Og prisen er ofte mye mindre på internett, noe som hjelper mye. Ulempen er langt, som tviler på at du alltid må kjøpe en kjole uten å prøve: det vil være all right? På bildet ser det flott, men vil tjene meg? Alltid gir det medinho ... Klær er komplisert, er en modell ikke godt i verden. Å kjøpe på internett, må du få heldig. "

Dermed beslutningen om å kjøpe Internett er veldig personlig, og avhenger i stor grad av hvilken type produkt du ønsker å kjøpe, fordi noen er enklere å kjøpe uten å oppleve, huske gang viktigheten av å sjekke utveksling og returrett av selskapet.

Den gode nyheten er at mange nettbutikker er å investere for å forbedre kundeopplevelsen, så det har en bedre følelse av hva produktet er, sette inn videoer og gi konkrete informasjonselementer, og la folk som allerede har kjøpt produktet skrive en anmeldelse om det og om å kjøpe generelt.

I tillegg, for tiden den elektroniske butikker har ulike måter for betaling og beskyttelse for å gi mer sikkerhet til forbrukerne kjøper online med debet- eller kredittkort bruk.

Vurderer dette scenariet har netthandel blitt mer fordelaktig dag, spesielt for de som ønsker å spare, så ikke vær redd for å kjøpe online.