8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Ta bilder er ikke lenger noe eksklusivt fotografer i lang tid. Med bruk og popularisering av digitalkamera dette bildet endret seg fullstendig, og etter at kameraet telefonene utseende, enkel tilgang til fotografering skjerpet opp enda mer.

Sammen med den enkle fange og vise bilder kjapt, internett har intensivert kulturen i fotografering. sosiale nettverk som Instagram og Pinterest enda mer verdi et bilde du kjenner representerer mer enn tusen ord. I dag er mange mote og skjønnhet ikoner vises første sosiale nettverk på og deretter gjøre deksler av blader.

Funderer trenings Carol Buffara, Gabriela Pugliesi og Bella Falconi er bare noen få eksempler på kvinner som ender opp med å bruke Instagram for å fremme livsstil og er svært vellykket. Det er til og med eksperter i mote og skjønnhet industrien, Thassia Naves, Camilla Camilla Coutinho og kanin. Hvis du ønsker å få den rette og hvordan de i selfies, Se følgende tips.

1. Belysning er alt!

Du kan bruke det beste kameraet i verden, men hvis belysningen er ikke kult, det er i bruk. Bildet vil ikke være bra i det hele tatt og lys image handler om. "Fotografi = bilde (lys) + staving (skriftlig). Det vil si, skrive med lys, "sa fotografen Luciana Cristhovam.

Når du kan velge naturlig lys er alltid mer fordelaktig. Men hvis du er innendørs, se etter en klarest mulig plass før du tar selfie.

2. Lær deg å nyte det du har rundt deg

Kan ikke gå til stranden eller byparken i helgen for å ta disse fantastiske bilder? Ikke noe problem, hvis du er en fotografi elsker, men at du kan vite hva som er rundt deg bruke til å komponere bildet.

Luciana que konto objektene og omkringliggende elementer kan ikke bare sette scenen, men også bidra i bildekvalitet. "Gardiner av klare eller nesten transparente farger er gode lette ventiler og gir gode resultater." Hun forklarer que lyse møbler slik som kommoder, også fungere hjelpe belysning.

3. Velg vel bakgrunnen

En helg i naturen eller på stranden ved siden av den du elsker fortjener å bli registrert. Nyt naturen og ta noen bilder av seg selv, tross alt naturens skjønnhet bidrar til å skape et scenario que kan forbedre et bilde og gjengi mange liker.

Fotografen forklarte at stranden er også et flott sted for selfies, siden det gir en utrolig utsikt og godt lys. Det gir et hint: "På stranden, ta bilder med ryggen til sjøen for å kunne vise det vakre blå At han har."

4. Caprice i positur

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

I løpet av dagen, tid eller sted, det viktigste er å være lykkelig og vises naturlig que resultatet vil bli et vakkert bilde, og for å trekke oppmerksomheten til sine tilhengere. Hvis det du ønsker er å vise spesiell egenskap, dask magen eller en ny frisyre bare satse på bilder que er i stand til å vise hva du vil. Slik at alle vil legge merke til, og du fortsatt tjene litt ekstra ros!

Hvis du tenker og overvekt ønsker ikke å vise det, det er en vei ut. Det Luciana åpenbart synes å være tynnere er behovet for å Hundrevis av sit-ups, bare en enkel bevegelse. "For dette er det en sikker triks: Sett kameraet over ansiktet og du ser ikke bare til ansiktet, nesen med den fineste også."

Løft haken og vippe ansiktet er forsiktig tips også som kan gjøre en forskjell i selfie.

5. Vær oppmerksom å gjøre

Make-up kan allerede være en del av din daglige, men det vil være hva folk vil se nøyaktig det samme som du ser? Vær forsiktig med å overdrive rødme, bruke grunnleggende farger og korrigerende forskjellig fra din hudtone og ikke glem å rengjøre alt var uklart. I uansett hvor liten den feilen å bruke sminke, for å legge ut bildet på Internett, mange mennesker (spesielt de nærmeste) vil se deg.

Mange kjente har gjort denne feilen, så, siden du har nytte av bilde valg que vil legge ut, se bildet før publisering. Så du velger den beste, og ingen lærer å gjøre feil.

6. Sjekk din flash

De selfies kan tas på noen måte eller hvor som helst. Men bildene som er tatt foran speilet nå blitt klassiker. Dersom lage et bilde som det, ikke glem å ta kamerablitsen. Tross alt, ingen ønsker at sprengning lys i bildet er det ikke?

7. Invester i en mobiltelefon med et godt kamera

Hvis du elsker å ta bilder og vil ha dem til å komme ut perfekt, kan det være på tide å investere i en telefon med et godt kamera. Telefonen med et kamera med 8 megapiksler vanligvis genererer gode bilder, men de er på jakt etter en enda bedre oppløsning alternativer allerede på markedet med 13, 20 og til og med 41 MP. Bare bestemme som passer mest til din stil og din lomme.

8. bruk og misbruk av fotoapper

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

I tillegg til sosiale nettverk que allerede har filtre som Instagram selv, er det lett å finne fotografering apps for Android og iOS BEGGE.

  Aviary og Afterlight

  Aviary er magisk En av de apps du kan redigere bildet, beskjæring, bruke filtre, rammer, beveger seg i lysstyrke, metning, skape fokus til memes. Det er gratis og tilgjengelig på begge plattformer.

  The Afterlight følger samme stil multifunksjonelle Aviary og godt kjent for enkelt grensesnitt som skal brukes, og programmet kvalitet. Ulempen er que er bare tilgjengelig i Apple Store.

  Bokehful og Instabokeh

  Ønsker å gi en annen effekt på bildet ditt? Applikasjoner med bokeh virkning er svært nyttige. De oppfører seg som et profesjonelt kamera hadde blitt brukt til å forvrenge og uskarpe bilde enkelte punkter. Denne effekten kan påføres ved Bokehful i Apple eller ved Instabokeh i play.

  Over og Phonto

  De to programmene er que må skrive inn tekst funksjon i fotografier. Med et stort antall skrivere, fargealternativer, endring av posisjonering og en rekke alternativer, kan applikasjoner gi et nytt formål for selfie. Den Over kan bli funnet i Apple-plattformen og Phonto i Google.

selfies av den berømte

Sjekk ut noen bilder tatt av den kjente og publisert gjennom sin offisielle konto på Instagram og inspirert til å lage dine selfies.

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Bruna Marquezine

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Anitta

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Carolina Dieckmann

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Juliana Paes

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Flavia Alessandra