Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Spøkelset av svik er alltid rundt. Hver person har sin personlige grad av bekymring når det gjelder lojalitet, noen frykter mest å gjøre det til en daglig tanke, andre kan ha abstrakt eller leve med problemet mer rolig. I begge tilfeller, den tiden da dette spøkelse faktisk vises i en persons liv er alltid vanskelig og skummelt.

Hvis du har brukt eller går gjennom dette problemet oppleves på nært hold alle usikkerheter og vondt som forræderi kan forårsake. For mer selvtillit og følelsesmessig balanse at personen har, er det aldri lett å håndtere en situasjon som dette. Det kan være en blanding av lav selvfølelse, med posses, frykt, alt sammen.

Håndteringen av dette øyeblikket vil aldri være enkelt. Kom deg til å tilgi eller ikke, avhengig av omstendighetene, sårene er dype og treg til å helbrede eller aldri definitivt lukket.

De viktigste begynner å kunne holde ro og rasjonalisere dine følelser, prøver å virkelig forstå hva som skjedde, meditere på betydningen av eierforhold, og måling av årsakene.

Når en kvinne blir forrådt, det første som kommer til hjernen er: Hvor jeg feilet? Hvorfor måtte dette skje med meg? Han gjorde ikke elsker meg lenger? Faktisk årsakene til svik varierer mye, sier Patrícia Camargo, affektive Coach og Psykoanalytikeren. Hun påpeker tre hoved situasjoner som fører til et svik:

Les også: 12 ting du ikke bør gjøre etter å ha avsluttet et forhold

  • Menn som jukser compulsively. "For gleden av juks, fordi de liker å være i fare og risikere - disse menn har ikke den minste forpliktelse til forholdet. De egentlig ikke vet hva de vil og ikke verdsetter det de har. I dette tilfellet, uansett om partneren din er den beste i verden - de vil forråde uavhengig av hennes oppførsel og hvordan hun er dedikert til forholdet ".
  • Menn som er ulykkelig i forholdet. "Disse forråde slutt. I et øyeblikk av krisen i forholdet søker trøst i en annen kvinne, som søker å gjenopplive den gleden de hadde før forholdet i krise og bli utslitt. "
  • Menn som verne status av å være gift og ha en familie, men ikke lenger tror på forholdet. "Dette holder ekteskapet fordi de har tjent, enten sosiale eller familie, på grunn av barna. Tror ikke å skille, men ekteskapet, medvirkning og hengivenhet har gått tapt for lenge siden ... "sier Patrícia Camargo.

Vi får sammen med ulike typer relasjoner og mennesker. Hvert tilfelle er unikt og rasjonelt å forstå hva slags situasjon du er satt inn er avgjørende for å kunne analysere hvorfor dette sviket skjedde og hvordan å gå videre på en best mulig måte.

Uavhengig av din beslutning om å avslutte eller ikke forholdet og sin holdning til denne krisen, kan noen tiltak bidra til å få bedre på dette øyeblikket, stimulere deres selvtillit og hjelpe deg å få ut av den onde sirkelen av dårlige tanker at en slik situasjon kan generere.

8 viktige skritt for å overvinne svik

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

1. rasjonalisere

Forstår hva du egentlig føler. Du er redd for å miste den? Sint? Med knust selvfølelse? Dårlig samvittighet? Først svare på disse spørsmålene for å forstå hva du skal derfra for å løse den sunneste måten mulig. Prøv ikke å se bare skyldig og feil, men prøv å forstå situasjonen der du er satt inn, og hvordan du løser det.

2. Ikke klandre deg selv

Skjønner hvis du kan ha på noen måte samarbeidet for det. Det vil være viktig for å kunne overvinne, men aldri klandre deg selv for andres utroskap. Det er den rollen han innså at det var galt og prøve å løse problemet. Det kan også skje den prøver å klandre deg for at lysbildet. Som det kan synes å være fornuftig, vil du aldri få skylden for en feil som dette.

3. Hold kontakten med venner

Ikke isolere deg i din sorg. Selv om det er vanskelig, prøv å omgi deg med venner eller familie så lenge som mulig. Bestrebe seg på å ha på din side folk som elsker deg, og du vil hindre følelser av selvmedlidenhet, depresjon og konstant dårlige tanker.

Les også: Hvorfor trenger vi selvfølelse?

4. unnslippe eiendomspronomen

gode relasjoner som regel ende opp veldig forvirret med følelse av eierskap. Gradvis glemme at to mennesker vil alltid være forskjellig, har ulike historier og forventninger, og muligheten av å ikke høre til den andre kan være ubehagelig. Uansett hvor lenge to mennesker er sammen, har hver et liv som aldri kan være eid av noen, og vil gå videre på en eller annen måte.

5. Investere din tid i deg

Hold hodet kaldt og fokusere på aktiviteter som gir deg glede, og spesielt de som utfører godt du kjenner. Det kan være en svært vanskelig oppgave å få mot til å bevege seg. Gjør noe som du var i humør, og du vet at du vil ha gode resultater. Seieren i denne oppgaven vil stimulere deres frihet og selvforsyning.

"Gjør hva du liker, i samsvar med det som er foreslått er en annen måte å styrke oss i vanskelige tider. Dermed fylte hodet mitt med nye lystbetonte aktiviteter og var ikke dvele ved smerten og gjenoppleve våre feil, "legger Patricia.

6. Snakk åpent uten lidenskaper

Det er viktig at du stopper og i stand til å snakke uten å slåss, og at hver avsløre hva du føler, dine sorger og dine mål for fremtiden. Å være alene spekulere grunner og situasjoner vil gjøre deg til en paranoid og sannsynligvis vil gjøre at du ender opp med å tro kreasjoner av tankene dine. Snakk en gang for alle for å se i øynene, kan bestemme en sving for dette forholdet.

7. Forsiktig med råd fra venner

Hver har sine historier og traumer og hans måte å håndtere svik. Det er viktig å snakke med venner for støtte og veiledning i en tid når hodet ikke fungerer veldig bra. Men slike råd må være godt måles slik at du ikke ender opp med å bli påvirket på en måte som kan være negativt.

8. Come

Hvis du bestemmer deg for å beholde den, må du overvinne. Du vil ikke gjøre noe, eller kanskje til og med bli verre over vondt at forholdet alltid bli tilbakekaller, lader eller bruker det for utpressing. Selv om forholdet ikke fortsetter, er den beste tingen å gjøre for å tilgi. Alle gjør feil, og opprettholde denne onde vil bare påvirke deg.

Så mye som det smerter, er det nødvendig at du kan gå videre, slippe gradvis sine sorger forresten. Ikke overvelde din sorg, tillate deg selv å gråte, bli sint, motet. Bare ikke la denne stemningen varer lenge. Livet går på evig, og det beste av alt er at du alltid kan starte på nytt.