Hvorfor kvinner stønne under sex? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

rask pust og stønn er to forskjellige måter å vise glede under samleie. Hver person har en type atferd i disse øyeblikkene. Dessuten kan disse reaksjonene være frivillig eller ufrivillig, avhengig av hvilken type stimulans som du har. Selvfølgelig, det er menn som gispe eller stønner når de har et forhold, men stønner spesielt er varemerker for kvinner.

Sannheten er at kvinner er mer "teatralsk" under sex. Så har de en tendens til å dramatisere mer hva de føler, uttrykt av stønn, ord eller skriker lykkelig oppnådd. Alt dette mens mennene forblir noe stabilt. Det er innholdet av kjønn og måten at begge er å vise at de har det gøy.

Den jamre er for noe annet enn bare glede?

Når du trener en sport eller en aktivitet som krever mye konsentrasjon, hver person er fortsatt ekstremt fokusert på hva du gjør til det øyeblikk som ender oppgaven. Det er vanlig i idrettskonkurranser, idrettsutøvere se skriking på finish, som om å slippe all den energien som, inntil det øyeblikket, ble undertrykt og kjørt til sporten. Sex er ikke annerledes.

Selvfølgelig begge er der for å nyte øyeblikket og nyte opplevelsen, men det er også konsentrasjon for sex. Av denne grunn, ville stønn og hvisker være et utløp for de som er involvert i aktiviteten, slippe konsentrert energi som idrettsutøvere gjør gjennom skrikene.

Hvorfor, tross alt, kvinner later glede?

Det er den kvinnelige natur å prøve å glede partneren din, og viser hvor mye han gir glede i sengen. Ifølge en studie utført ved Universitetet i Lancashire i Storbritannia, stønner og andre lyder slippes ut av kvinner er en del av dette scenariet.

Forskning har vist at fire av fem intervjuet frivillige innrømmet bruker falske en orgasme stønn under deres forhold, rett og slett fordi de ønsker at sex var over raskt. Dette er et viktig poeng å forstå mann-kvinne forhold.

Som for menn, er sex en viktig del av forholdet, som statistikk viser at de fleste kvinner ikke bare gi så mye vekt på problemet. Det er imidlertid klart at det er en spesifikk forskning, som betyr ikke at den oppfatning av intervjuobjektene representerer, faktisk, synet på kvinner som en helhet.

Statistiske ble enda mer viktig når forskerne spurte dem årsakene som førte til late en glede at det i virkeligheten var de ikke opplever. 92% av kvinnene sa at de brukte stønn å glede partneren, noe som gjør ham til å tro at han var å være de beste elskere under sex.

Hvis dette er en gyldig eller ikke i siste øyeblikk strategi, sannheten er at de fleste menn fortsatt i de evige spørsmål om riktigheten av gleden vist av sin partner og, selv om noen hevder at også simulere en overdreven glede å møte dem, art stadium i sengen er enda en mer feminin felt.