Menn Lær hvordan du kan vise interesse - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

På tidspunktet for flørt, alltid treffer det tvil om hvordan du tilnærming. Hvordan er den beste måten å vise at vi er interessert? Mange er usikre på den tiden, uten å vite om det er best å bare la det eksplisitt eller satse på "små spill". Tross alt, hva kan vi gjøre for å vise at vi er i orden uten å virke overdrevet, men også å gjøre det klart at vi ønsker en tilnærming?

I flørting, holdning og visuell skjerm (klær, hår, etc.) sikkert spille en viktig rolle. Øyekontakt er den første til å bli etablert, slik at inntrykket kan være avgjørende. Eller ikke. personlig identifisering og god samtale kan bli enda kraftigere. Balansen mellom fysisk tiltrekning og personlig tilhørighet er viktig del for et positivt møte. Alt avhenger av hensikten med hver og selvfølgelig, alle har forskjellige preferanser. Men ingen ønsker å være til stede på et brett - flørting spillet spilles i par, gjennom tegn.

1. kroppsholdning

Menn Lær hvordan du kan vise interesse - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Målet er å passere til det budskapet vi ønsker, og dette gjøres gjennom gester, blikk og positurer. Menn kan være litt treg i å lese signalene, så det er godt å gi noen klare hint. Historikeren Gustavo Fernando (33) begynner å legge merke til kvinnens holdning: "Jeg liker det når de endrer holdning, estufam brystet og gjør charminho. Det er bra at de viser gjennom holdning og selvtillit. "

En psykolog med fokus på selvtillit, Danyla Borobia også satse på tillit så stor forfører: "En selvsikker kvinne, som elsker, kjenner og vet hva han vil, bare blir mer glad, responsiv, bedre kan samhandle og demonstrere dette til noen. Og hvis det er åpent og virkelig interessert i mannen, vil han forstå. Ingenting som et vakkert smil, en forsiktig øye og mye sympati. "

Den kulturelle produsent Bernardo Medeiros (25) tyder på at det er ikke mye sjenanse slik at gutten ikke får usikre og satse på en naturlig tilnærming: "Jeg liker kvinner å være åpen for å snakke, for å gi ledetråder. Body Reading er veldig lett å se når personen er interessert. Hvis hun er sjenert eller forsøker å føre later ikke til å bry seg, er det ikke lovlig. I dag tror jeg folk kan være oppriktig om hva de vil ha. "

2. Øynene kan si alt

Menn Lær hvordan du kan vise interesse - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Utseendet er ofte det første tegnet og mest tankevekkende. Det er øynene som sendte den opprinnelige sporet. Krysset utseende med ham i noen sekunder eller se på munnen din vil gjøre tømme interesse. For musikeren Rodney Morelli (42), er utseendet viktig: "Jeg liker at de ser i øynene, selv på avstand, og smilte. Når jeg er på et sted, og jeg er interessert i noen, selvfølgelig jeg ikke vil få nærmer seg, øye diskret å bli lagt merke til. Dersom det er interesse for den andre parten, det er kult at den andre personen gjengjeld med et smil og utseende. Det tankevekkende smil, vet du? "

Som for den audiovisuelle konsulent Octavio Ribeiro (34), noen ganger utseendet sier alt: "Bare returnere interesse med et utseende og et smil munnen hjørne. Dette subtilitet er nok, fordi flørting er den beste tiden av flørting. Avhengig av trading signaler, noen ganger unødvendig å si noe. "

Ifølge Coach Sivil Terapeut og EFT, Margareth Signorelli, mange menn ikke liker å miste kontrollen over tilnærming, og få det alt kan gjøre at du mister entusiasme. Det er bedre å la ham å nærme seg mer effektivt, "Man setter seg fore å finne noen, som deres fedre gikk ut for å jakte. Det kan virke en gammel metode, men hva forskningen viser er at i dag er den mest effektive metoden. "

3. Få ham i samtale

Menn Lær hvordan du kan vise interesse - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Etter den fysiske tilnærming, er det tid for diskusjon avgjørende. Menn liker å få oppmerksomhet, og den beste skritt å fengsle deg kan vise interesse for sine saker, slik at du vil forlate mer rolig og trygg. Designeren Gustavo Thomé, mener at tilnærmingen skal være "subtile midler, i samtalen. Jeg liker når en kvinne viser interesse for hvem jeg egentlig er, hva jeg tenker, hva jeg liker og hva jeg gjør. " Og sørg for å unngå tunge eller stressende problemer, ingenting være klager på dagen eller helse!

4. Bruk sosiale nettverk

Menn Lær hvordan du kan vise interesse - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

I tider med så mye online interaktivitet, endte vi opp med å ha et mer personlig nivå for å se etter. Hans holdning til ham på sosiale nettverk kan også være svært nyttig. Tilsvarende kan forholdet på Internett gjør oss mer ekspansiv så er det viktig å samhandle med forsiktighet. Ingenting ut nyter alle bilder av ham (han kan finne deg en psykopat), men en subtil samhandling og gode motiver kan hjelpe i tilnærming.

Den elektroniske distribusjonskoordinator, Felipe Gueiros (31) tror at når hun trekker vennlig samtale gjennom sosiale nettverk "på saker av hverdagen og i helgen planen. Det er en god ledetråd å vite at hun er interessert i mitt selskap. "

5. Hold selvtillit

Menn Lær hvordan du kan vise interesse - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Hele prosessen er ledsaget av frykt for avvisning. Hvis bare nøye, alle bryr seg om det. Og ofte, når vi ikke oppnå våre mål, er spørsmålet: er han ikke vil eller rett og slett ikke merke til det? Hvis du har bestått meldingen, selv om subtilt, og han gjorde ingen trekk mot henne, kan det være at katten er rett og slett ikke slik. Margareth full Signorelli: "Vær den du er, og ikke som du tror han vil like deg. Være ekte. Inntil da du viser interesse for ham, og deretter vente. Hvis han var interessert i, vil du finne deg. Ellers ikke ser. "