10 tegn på at han ikke elsker deg - Kvinner Tips

Du date, du er engasjert til noen eller allerede er gift med noen som du mistenker ikke elsker deg. Sjekk ut om det viser tegn som ikke elsker deg og være på vakt for å merke hvis du ikke er kjærlig alene i en ensidig forhold - der bare du overgi seg.

1 - Han bryr seg ikke om deg. Men bryr seg med at laget hans tapte kampen, med den nye bilen naboen kjøpt uten strøm og med så mange andre irrelevante ting, som han fortjener mye mer oppmerksomhet enn deg.

2 - Det er aldri tilgjengelig. Han avviser alltid invitasjoner, klarner møter på i siste liten - bare den hellige fotball helg han ikke mister mye mindre møter med venner for å ta en øl.

3 - Han lyver til deg. Du vet han lyver til deg. Han sier han trenger å gjøre flere ting på jobb og vil bli sent, men innerst inne vet du at dette er bare en unnskyldning for å ikke å gå ut med deg. Eller verre, oppfinne en unnskyldning for å kjempe deg godt på lørdag kveld og sier dra hjem kjøle seg ned - men faktisk går til baren.

4 - Fremtiden for hans planer inkluderer ikke deg. Han snakker mye om hva de skal gjøre neste år, som du ser deg selv fem år, men hans navn eller motivet "vi" ble aldri nevnt i disse planene.

5 - Han er alltid å holde deg i filler. Gå til huset hans og se stedet hvor han arbeider er ganske mye en mulighet vetoet i livet ditt. Han lar deg aldri komme nærmere sannheten om sitt liv og som dreier seg om det.

6 - Hans liv er et mysterium for deg. Visste du hvor han studerte som barn? Du vet at reiser han har gjort med familien? Du vet din svigerfamilie? Til deg livet hans er en komplett mysterium, og du vet ingenting om det utover det alle vet? Tenk og være oppmerksomme.

7 - Han gjorde ikke holde løftene. Han sier han vil ringe deg, som tar deg på et slikt sted, vil du reise sammen, men når den dagen kommer, eller nær den dagen han finner en måte å virke umulig å oppfylle det de lovet, fordi det har mye å gjøre på jobb eller fordi naboens hund ble syk.

8 - Han forlater aldri deg alene. Romantisk middag for to? Umulig. La bare hvis det er med alle sine venner og hvor han vil.

9 - Snakk til deg som om du var en venn av ham. Han behandler deg som om du var en av baren kolleger han har, bruker samme språk og avtaler med de samme problemene. Hvor er kjærligheten og annen behandling som partneren fortjener?

10 - Han bryr seg ikke til å tilbringe mye tid borte fra deg. For ham holde en måned uten å se at du ikke har det minste problem. Jo flere dager han kan bo i ett liv borte fra deg - bedre.

Til tross for alt dette, er det ingen grunn til panikk. Kanskje han ikke elsker deg, men liker deg. Vent og se om det forbedrer aspekter som det har igjen å være ønsket. Ikke gjør forhastede handlinger. Det er mulig at gradvis tillate det å elske og behandle deg på en helt annen måte. Men hvis han fortsetter å opptre på den måten som er beskrevet i de 10 vanligste holdningene til dem som ikke elsker, kan det være best å avslutte forholdet.