Lær å vinne med utseendet - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Øynene er svært viktig på tidspunktet for erobringen, alle er lei å vite. Bruk utseendet på riktig måte kan være den magiske touch til å vinne hjertet av selv de kaldeste mennene i denne verden. Et godt øye makeup hjelp, men oppriktig og rent utseende heller ikke langt bak i forførelsen hensyn. Lær å gjøre det meste av dette så spesiell trikset ved å følge tipsene nedenfor.

Lær å fiksere

Vitenskapelig bevist av forskning gjort ved Universitetet i Aberdeen, Skottland, sier utseendet mye om hva personen tenker. Studieveileder, Ben Jones, sier at "hvis vi kombinerer den informasjonen vi har om den fysiske skjønnheten av en person med realisering at virke attraktivt for henne, dette vil fortelle deg hvor mye innsats bør settes inn i forholdet."

Dermed ung dame, gjør deg klar til å vinne at katten kun ved hjelp av hans par øyne, enten blå eller ikke. Når du finner en verdig ung mann oppmerksomhet og ikke vet hvordan de skal nærme seg, er det første skrittet for å få øyekontakt. Plasser deg selv i synsfeltet og dirigere blikket til de folkevalgte.

Vitenskapen har også vist en god titt utvekslet er i stand til å akselerere hjertefrekvens og hjernens aktivitet, og øke kroppstemperaturen. Det finnes ingen større bevis på at utseendet er grunnleggende for å oppnå.

Holde utkikk etter noen tid

Etter å etablere øyekontakt, må han klart innse at du ser på ham, ikke hans venn eller fyren i bandet, som står bak. Ja, menn er litt trege til å legge merke til denne typen subtilitet, men det er ikke nødvendig å fortvile, bare være teknisk.

Hold stirret på ham for ca åtte til ti sekunder eller så. Hjernen trenger denne tidsintervall for å tolke en gest på riktig måte. I tillegg viser en lengre titt tillit og vilje, noe som også bidrar til at han returnere interesse. Bare ikke verdt å bo teller sekunder og glemme det viktigste: følelsen av at du må passere.

se bort

Det er riktig, bare se bort fra kjekk. Når du har signalisert interesse med fremgangsmåten ovenfor, er det tid til å vente på ham til å handle på egenhånd. Dette forhindrer du bor hos dum ansikt, sikling for gutten, og får den til å ta frem i erobringen spillet.

Hvis det samsvarer med interesse, sikkert vil etter hvert nærmer seg å snakke.

Han kan være sjenert og trenger mer enn en utveksling av blikk for å skape mot. Greit, det er verdt å gjenta dosen, bemerket at han fortsatt ser på deg, men, igjen, prøv å ikke se ut som en psykopat. Hvis du oppdager at fyren var bare ikke interessert, gå bort til en annen.

ekstra spiss

Kombiner ditt utseende morder et smil gitt til hjørnet av munnen eller et åpent smil gjør hele forskjellen. Men selv sier at kombinasjonen av utseende og smil konto - mye - når investere i en kvinne.