Du kan tilgi et svik? - Kvinner tips

"Jeg ble forrådt tre ganger av mannen min, og jeg er veldig redd for at vil skje igjen, jeg kan ikke tilgi ham, og samtidig er jeg redd for å miste det." Reader, Fortaleza CE

Tilgi et svik er en svært vanskelig oppgave, etter at tilliten ble rystet og mange spørsmål kommer i forgrunnen: hva jeg gjorde for å bli forrådt? Hva har hun på at jeg ikke gjør det? Jeg elsket?

Jeg tror at den første post-svik skritt er å bli kvitt skyldfølelsen mange kvinner føler at de ikke er "gode" nok, og at det for denne "feilet" mannen var ute etter en annen "bedre". Vel, da hvem som har skylden?

Vi kan si at det er to typer av forræderi, når forholdet kjøler tendensen er å lete etter noe i den varme, er svært vanlig post-bryllup ikke mer romantikk, erotikk og forfengelighet å bli klar for hverandre selv når innendørs.

I slike tilfeller, selv om det er kjærlighet mellom de to, er det behov for en annen person for å tilfredsstille våre ønsker. Så det er viktig å huske på at selv om vi er rasjonelle vesener har instinkter og forførelse og sex er en del av våre liv.

Det er mange par i 20-årene og 30-årene som ikke har et aktivt sexliv, på grunn av arbeid, studier, husarbeid, barn, etc. Ta et øyeblikk til paret, prøver å opprettholde dialog og prøver å tenne flammen av begjær kan unngå et svik.

Men hvis det skjedde, er det viktig at par re-evaluere forholdet, og hvis de bestemmer seg for å fortsette med forholdet vi trenger for å fikse det som var mangelfull. Se, det er en kontinuerlig, arbeidskrevende og dobbeltarbeid, hjelper ikke innsatsen bare en. Mange par kan "overleve" et svik, for det meste som serverer slik at forholdet har mer kvalitet.

Tilsvarende er det en annen form for svik, hvor forræder trenger selvsikkerhet og å være i et forhold er ikke nok. Du vet at personen som har overspising og ikke være fornøyd med bare en søt? Vel, må tvangs forræder å føle seg elsket og går på leting etter det for enhver pris. Dette er mennesker som oftest ikke har en god familiestruktur og som ikke fikk som barn nok kjærlighet og hengivenhet til å vokse og bli mer trygg voksne.

Som det er en feil, vil personen alltid se etter noe som "plugg dette hullet," er i kjærlighetsforhold i mat, gambling, narkotika, etc. I slike tilfeller er den eneste personen som kan hjelpe henne er seg selv. Ingen bruk finner at forholdet er spesiell og at personen vil endre seg, trenger hun profesjonell hjelp.

Som vi har sett er det to svært ulike situasjoner, hvor det første kan revurdere forholdet, tilgi feilene og skape en struktur basert på dialog. I det andre tilfellet, kom vi over en enkelt situasjon hvor en person ikke kan opprettholde linken og derfor aksepterer opprettholde et forhold på denne måten er fremfor alt akseptere svik som en del av forholdet.

Det viktigste er uakseptabelt og vi forråde oss selv, gjemmer seg i dårlige forhold av frykt for ensomhet. Så, hvis det er å tilgi, er det å være lykkelig.