6 setninger til under en kamp - Kvinner Tips

I motsetning til det som ofte gjør at du ønsker å gjøre i løpet av en kamp eller en lett diskusjon den ideelle ikke Det er i humør av sinne og kaste det i personens ansikt, men ta samtalen til en mer rasjonell tilnærming, betryggende personen og gjør diskusjonen er konstruktiv og ikke destruktiv.

Ta veien av sinne trolig bare det fører til skade og skade som kan sette merker for alltid forholdet. For å unngå at diskusjonene ta denne veien og ende opp med å ha en negativ resultat, kan du investere i noen utsagn som kan berolige kampen og tar dem til en mer positiv samtale, og det er langt mer sannsynlig å få gode resultater.

Sjekk ut følgende seks setninger som du kan bruke for diskusjoner for å roe ting ned, og oppmuntre til en mer rasjonell og fredelig samtale.

1 - "Prøv å se meg og forstå hva jeg føler"

En av de enkleste måtene å bryte et argument søker empati fra den andre. Hvis du ringer oppmerksomhet til din hånd, er det ditt synspunkt mulig at personen er på plass og forstå hans argument. Dette er ikke en garanti for at han vil være enig i, men sannsynligvis vil tenke og kanskje for å berolige også. Hvis hver ta hensyn til følelser av en annen, er det lettere å ha en diskusjon uten krenkelser og uten sorg.

2 - "Jeg vet også min skyld det"

Når du kaster all skyld på den andre, er sjansene for denne kampen gå på mye lenger enn den burde er ganske stor. For å unngå dette, før du skylde og analysere situasjonen og se om du også ikke har sin del av skylden. Innrømme at du også savnet, og dette vil gjøre diskusjonen tar en tur bedre og mer produktiv.

3 - "Vi digress"

Det er vanlig at når par starter en diskusjon hun begynne med noe veldig enkelt og på slutten ende opp med å bringe opp mer alvorlige problemer som bør allerede ha blitt løst i andre samtaler.

For å hindre at dette skjer, når du innser at du er utenfor emnet, kaller sin oppmerksomhet til det faktum og foreslå at undring som er den virkelige grunnen til denne diskusjonen. Det er mulig at i det øyeblikket du innser at det kanskje burde ikke engang diskutere fordi det ikke finnes reelle grunner.

4 - "Dette problemet er ikke bare din, er det vår"

Denne tilnærmingen kan føre til det før nå virket en kamp mellom de to, blir et samarbeid der alle samarbeider på den måten som klarer å løse problemet. Så dere kommer sammen for å få til utvikling forholdet og unngå å slåss mot hverandre.

6 - "Du trenger ikke løse mine problemer, bare lytte allerede hjelpe meg"

Hvis du kommer hjem stressa etter en hard dag på jobben, begynne å klage om alt som skjedde, og partneren din forteller deg til å slutte å klage, heller enn å krangle med ham, fortelle ham til å snakke om hva som skjedde og han vil lytting hjelper deg å lindre stress. Med det, han muligens vil være litt mer forståelse og vil høre deg rolig.

Til slutt, hva er bedre enn å bekrefte din kjærlighet for personen å helbrede sår fra en kamp? Si det høyt og tydelig at du elsker og at selv diskutere noen ganger er det ikke endrer følelsen (minst ennå). Og for par fulle av lidenskap, elsker etter en kamp er en av de beste måtene å gi et løft i forholdet etter en dårlig argument.