4 uvanlige måter å be om unnskyldning til partner - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Det sies at å feile er menneskelig. Selvfølgelig, en gang i livet vi alle feile, og uansett hvor alvorlig feilen er, er det viktig å kjenne sine egne feil og beklager til dem som vi gjorde vondt. I relasjoner er ikke annerledes. Ofte fordi den dagen vi er ikke i beste humør i verden, eller stahet, eller fordi de ikke stoler noe som senere viser seg sant, endelig, årsakene er mange, men faktum er at før eller senere, ender opp de får skylden for enten argument.

Vet beklager, i slike tider, er det nesten en gave. Avhengig av valg av ord, stemmeleie, situasjonen, kan den andre parten føler seg enda mer fornærmet av hva vi gjorde. For å hindre flere kamper, være oppmerksomme på disse fire humoristiske måter å be om unnskyldning, slik at ingen partner i verden vil være i stand til å motstå.

1 - Å være søt: billige billetter og poesi

Hvordan snakke kanskje ikke det beste alternativet når de andre er veldig sint, er en billett en god løsning for å gjøre opp. Lag en morsom dikt, helst med Bobinhas rhymes, og beklager på en myk måte. La stykke papir med diktet på et sted der den personen må passere øynene og er forberedt på kritikk om sin metriske og grove rim. Det er ideen: jo mer han ler av deg, jo nærmere å tilgi deg.

2 - Å være smart: sjokolade og andre herligheter

Svært få mennesker i verden tror dårlig sjokolade, og derfor er det mulig at kjæresten din er blant dem som mener den søte en gave fra himmelen. Bruk dette til din fordel: kjøpe trukket sjokolade på godt og gi en gave med et notat som read only "beklager" eller "Unnskyld din dumme venninne," avhengig av alvorlighetsgraden. Hvis katten ikke liker med sjokolade, forberede favorittrett over det eller kjøpe noen glede som han ikke kan motstå. Det fungerer også med favorittdrink av det.

3 - Å bli tatt av: overgivelse erklæring

Planen er å gjøre det diskonterer sinne på hva du har gjort. For dette, betyr det alle ikke vondt, og det er gøy: fra vann til arminhas pads. Hvordan bruke dem? Enkelt, la gjenstand for "angrep" på et sted i huset der hennes kjæreste til å se det, og å forklare spøk, bruk en liten notis, for eksempel "kan du gi meg en pute, hvis det får deg til å tilgi meg for det jeg gjorde det. " Den "hevn" har alt å bli en spøk - og forsoning formet pute krig vil trolig ende opp i latter.

4 - Å være sexy: romantikk

Hvis du tror du trenger noe mer direkte å bli tilgitt for forbrytelsen han begikk, prøve å skape et klima for når kjærligheten kommer hjem. Ikke rart mange mennesker der ute sier at den beste kampen er forsoning - hans sjarm og god natt sammen kan gjøre underverker for et balansert forhold for en dum kamp. Bruk lys, duftende oljer og en god undertøy, og beklager på stil.