Spesialist 6 gir viktige tips for et jobbintervju - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Jakten på en god jobb, er det ofte en lang vei. Noen mennesker har en tendens til å bli motløs å se at, til tross for en god CV med tidligere dokumentert erfaring, kan ikke kalles til ønsket posisjon.

Oftest er det ingen klar forklaring på dette, tross alt, i tillegg til deg, det er millioner av mennesker på jakt etter en god jobb. Og bare så, kan du sjansen ta litt lenger tid å ankomme. Men i noen tilfeller kan det største problemet være på tidspunktet for jobbintervju.

Det hjelper ikke en god CV, hvis personen har problemer med å snakke eller oppføre seg i et jobbintervju.

Tenker på det, her er noen viktige tips om hvordan du skal opptre og hva du ikke bør gjøre i et jobbintervju for å oppnå bedre resultater. Det er verdt å ta hensyn til disse detaljene:

1. Kle på riktig måte

Ifølge Angélica Nogueira, HR-sjef Monster - jobber nettside som fungerer som en kanal mellom kandidat og selskapet eller HR-rådgivning - å kle seg passende, er det mest hensiktsmessig å forske på miljøet og kulturen i selskapet, før du går til intervjuet. "Generelt, for kvinner, en nøytral farge dress eller drakt, scarpin sko, lys og diskret makeup tilbehør er best egnet," sier han.

Profesjonell forklarer at kvinner bør unngå necklines, tung sminke, gjennomsiktige deler og "Ballad of klær." "På mindre klassiske steder, kan jeans brukes, men ikke revet eller svært falmet, de diskré stil restene", sier han.

2. Gå for en lys makeup

Et spørsmål vanlig blant kvinner er om de kan bruke sminke for å gå til et jobbintervju. Angélica Nogueira forklarer at de kan faktisk gjøre en make-up, siden det er grunnleggende og lys. "For denne anledningen, er det best å bruke nøytrale nyanser, lys leppestift og ta vare på blush, ikke overdrive det og trekke mye oppmerksomhet. I disse tilfellene er det sminke for å standardisere ansiktet og skjule feil ", sier han.

3. Vis negler godt utført

Dine hender vil bli klart sett av intervjueren, så de bør være godt gjort. Emaljer foretrekker mer dempede farger eller satse på en fransk jente.

4. Hold godt presentabel hår

Det faktum at kvinner bruker til tider, håret løst eller fengslet ikke blande seg inn i intervjuet. Men "er det nødvendig at hårene er veldig rent og ryddig. Kan sikres (i en hestehale eller cola) eller løs "sa Angelica.

Også i henhold til profesjonelle, er det godt å unngå mange tilbehør som blanke klipp og tiaraer.

5. Vær en god lytter

Angélica Nogueira forklarer at det er svært viktig at kandidaten er en god lytter, og ikke avbryte intervjueren. "Etter å ha svart på spørsmålene, kan det trekke sine tvil om funksjon, selskap og annen informasjon om den ledige stillingen. En slik holdning er ansett som positivt og viser interesse av kandidaten. Derfor bør man snakke nødvendige for intervjuet ikke blir et problem, "sier han.

6. Ha god holdning

Angélica Nogueira påpeker at kroppsstilling er også evaluert av rekrutterer ved intervju. "Kandidaten skal sitte ordentlig, bare gestikulerer nødvendig og har en oppreist holdning. Se på intervjuerens øyne er uunnværlig, fordi den overfører tillit og skaper empati. Hvis intervju hilse deg med et håndtrykk, være fast, demonstrere sikkerhet, "sier han.

"Unngå å flytte hele tiden, og folde armene, da dette kan vise disinterest," legger HR manager for Monster.

Hva du ikke bør gjøre

I tillegg til de ovennevnte retningslinjer, minnes Angélica Nogueira andre handlinger som ikke bør stilles under et jobbintervju:

  • Svare telefonen under intervjuet;
  • Gestikulerer mye;
  • Holde endring i stolen hele tiden og rotet hender og ben uten å stoppe;
  • Snakke og le høyt;
  • Bor med kryssede armer eller legeme skråttstilt bakover;
  • sent;
  • Snakke stygt om tidligere hoder;
  • Liggende på yrkeserfaring og kunnskap.

Med alle disse tipsene kan du nå føler tryggere å gå til et jobbintervju! Men husk at utholdenhet er også svært viktig på den tiden til å vinne en god jobb. Noen ganger også ha en god læreplan og gjør det bra i intervjuet, kan du ikke bli kalt. Men sikkert, vil nye intervjuer dukke opp og du vil ha muligheten til å finne den jobben du vil!