Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Hvor mange relasjoner ende på grunn av mistilpassede som går utvide altfor lang tid før de blir uholdbar? Når et forhold tar slutt, alle prøver å finne ut hva som gikk galt, men under frieri eller ekteskap, noen ganger par ikke klarer å ta tilbørlig hensyn til saker som kan virke ufarlig, men som er i stand til å ta en pause frem til slutten elske.

Årsakene hvert par til beslutningen om å være sammen kan være den mest varierte mulig. Hva er felles for dem alle er ønsket av unionen funker. Vi er alltid i et forhold, enten på jobb eller med venner. Og alle relasjoner er en konstant forandring og krever en øvelse av toleranse, fleksibilitet og medvirkning.

Alle forhold har sine oppturer og nedturer. For en til å holde det sunt, må du være klar over de problemene som kan oppstå, slik at de ikke blir gradvis inn i en uutholdelig byrde. Er som vektlegger klinisk psykolog, forholdet ekspert, Pâmela Magalhães: "Bare fordi det er ikke et eventyr, er mange forhold som alltid står overfor kriser, men forverring og kronisitet av dem kan kulminere i alvorlig skade på forholdet ".

Relasjoner kan ende av ulike grunner, men det er noen som kan skje oftere og, hvis oppdaget, kan løses. Psykologen Pâmela Magalhães listet opp de viktigste tegnene på et forhold av balanse, det vil si som er i behov for reparasjoner. Være oppmerksomme på tegn og ta deg tid til å ikke la dem komme nær ditt forhold:

Den 11 største skurker forholdet

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

1. individualitet Overflødig

Når du er singel, følger livet et kurs bare bestemt av deg, dine valg, dine preferanser. Men når forslaget er for livet til to, må denne operasjonen må tenkes på nytt, "Ingen snakker til hvem abdisere særegenheter og individualitet, men som har sunn fornuft, bevare deres verden, en verden av den andre og verden til to . Pålegg, egoistiske holdninger og vedvarende fornektelse av eksistensen av den andre i våre valg alltid resultere i uenighet om bevegelsen ikke inkluderer dialog, utveksling av synspunkter og empati ", sier Pamela.

Les også: 10 tips for å opprettholde helsen din ekteskap

Hun legger til at insisterer på en individualistisk atferd kan gradvis bort fra partneren, den følelsen utelatt, vil også bevege seg bort etter hvert, noe som skaper et dystert scenario hvor de vil bli gift sosialt og følelsesmessig atskilt.

2. dialogProblemer

Kommunikasjon er nøkkelen til alle typer menneskelige relasjoner. Det er det viktigste instrumentet slik at et kjærlig forhold, og som tillater oss å uttrykke og lære. Mange mennesker holder for seg selv de små problemene som dukker opp, men disse kan bli til store problemer som kunne vært unngått hvis det var bare en utveksling.

"Vi trenger å trene dialog noensinne, deler våre synspunkter, begjær, dissatisfactions og godtgjørelser også. Vår partner bare forstå hva som skjer med oss ​​fra det øyeblikket vi fortelle ham og vice versa. Jo mer vi tett på eller presentere en kommunikasjons underskudd, vanntett og stiv, vil vi gradvis distansere i den andre, før vi kommer til å snakke språk så forskjellige som ingen andre å forstå forholdet. "

3. Likegyldighet

En kjærlig forhold må begge har interesse i å behage, og bidra til at andre føler seg elsket og spesiell. Men, dessverre, ofte denne omsorg skjer ikke eller avtar etter en stund. Hva kan forbli er en kald og tom forhold som etterlater ingen fornøyd.

"Dersom det i ditt forhold er det fortsatt diskusjoner, merkelig nok, er det fortsatt en såret kjærlighet kjemper for å overleve, bokstavelig talt. Dersom holdninger og atferd, selv om synlig uegnet eller aggressiv, ikke påvirke oss mer, så der partneren var enten la gå ikke bryr seg om, ikke noe vondt, plager eller skade, er det virkelig nå likegyldighet, "sier Pamela Magellan.

Les også: 10 hemmeligheter seksuelt fornøyde par

4. Mistillit

Tillit er en viktig i enhver sammenheng. Uten det forholdet forblir overfladisk, tom og vantro. For at det skal være levering i en historie to, må du tro at det ble valgt å dele et liv, og så dykke uten frykt i forholdet.

"Som overdreven sjalusi kan føre noen for utmattelse, insisterende spørsmål, endeløse forsøk på å kontrollere den andre, som om partneren var en eiendom kan resultere i konstant mistillit og depersonalisering av ektefelle. Ingenting i dette fredelige og begrense scenario, kan forholdet presentere argumenter og misnøye, som fører til om svært alvorlig krise. "

5. Mangel på tid

Den kaotiske rutine i dag er absolutt skjerpende dag for dag heller. Men hvis valget er å forholde seg og bygge en familie du trenger for å administrere din tid for å bevare kvaliteten på levende. kjærlige forhold må opprettholdes, trenger tid for underholdning, avslapping, fritid og spesielt dating.

Hvis denne avstanden er konstant kan føre til alvorlige skader og svekkelse av parforholdet. Unngå stadig prioritere arbeid og sosiale liv, skade øyeblikkene med partneren din og din familie. Det er også farlig å konkludere med at den andre vil forstå det fjerne, kan du trenger å snakke om problemet, og så forstå hvis noe mangler.

6. Ustabilitet for humor

Ethvert forhold krever fleksibilitet, midje og vekt spillet. Er to personer, det vil si to forskjellige hoder som noen ganger vil være enig og andre, selv om det kan unngås, live impasses. Alle får sint noen ganger, og la det flyte kan i mange tilfeller være bedre å holde. Men det er veldig viktig å et forsøk på å holde stemningen så stabil som mulig, slik at det ikke skjer grunnløse diskusjoner, som er anstrengende og svært vanskelig sameksistens.

Les også: 10 tegn til å identifisere en kontrollerende mann

7. Redusert fysisk kontakt

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Det er forhold som alltid har hatt lite seksuell kontakt, og det har ikke noe problem hvis begge føler seg bra. Men hvis dette ikke er tilfelle, og en eller begge ønsker mer intimitet enn det har, kan det bli et stort problem. Avkjølingen av seksuell interesse som forholdet går strekking er et meget vanlig problem i par. Og det er ofte årsaken til alvorlige kriser.

Pamela Magalhães psykolog understreker behovet for paret å opprettholde fysisk kontakt, "misnøye med partner og spesielt akkumulering av dem innebærer redusert hvordan å lage en omsorgs ønske om ikke bare seksuelt, og noen affektive initiativ, sitter i nærheten, løgn i fanget eller distribuere kyss og klemmer uten noen åpenbar grunn. Disse holdningene, mens ofte enkle, bære hengivenhet og tjene som følelsesmessig drivstoff for ernæring av forholdet, forårsaker både å føle seg ønsket og anerkjent. Alle mennesker liker, og, følelsen oppleves. "

8. Diskvalifikasjon av en annen

Partneren til oppmuntring og anerkjennelse av deres rette egenskapene og tiltak for å øke forholdet for medvirkning nivåer og gjensidig beundring. Dette arbeidet for å stimulere partneren bør være en konstant, toveis øvelse. Når både ikke skjønner mer viktigheten av ros og støtte, kan forholdet slitasje, og i følge imot, gjør alle føle seg undervurdert og trolig også kritisere. Når du ikke skjønner verdien og handlingene til den andre, hver er på din side beklager at han gjorde forholdet som ikke ble oppfattet eller verdsatt, slik at fjerning er uunngåelig.

9. Uforenelighet verdier og planer

Det er få sammenhenger hvor man innser at de forventninger og planer er ujevn. Begge verdiene for hver som hva de forventer av forholdet og fremtiden livet kan være inkompatible, og denne situasjonen bør tas med forsiktighet. Samtidig, prøv å endre den andre eller pålegge sine beslutninger vil sjelden ta effekt og jo mer sannsynlig er det, igjen, forholdet slitasje. Pamela Magalhães eksemplifiserer at "når ønsket om å ha et barn, for eksempel, er bare en del, kan dette generere mye konflikt og misnøye. Hvis paret er fortsatt stiv og litt fleksibel til muligheten for å gi eller revurdere posisjoner utvilsomt krisen vil ikke opphøre. "

10. Mangel på respekt

"Dette lysbildet kan tydelig vises under noen diskusjon om et par. Når vi snakker om et sunt forhold under en uenighet både snakke og dele synspunkter, slik at mer belyst kan finne en felles plattform og gå videre. Men når de står overfor konflikter, fungerer par med ironi, sarkasme, og anklager, dedusere eller selv slo, poenget å diskvalifisere og såre partneren, er vi først og fremst foran mye mangel på utdanning og, selvfølgelig, mye respektløshet " advarer Pamela.

11. Konstant ønske om å endre den andre

Mange mennesker inn et forhold tro at over tid visse detaljer av partner vil endre eller forbedre. Dette kan også skje ved lave nivåer, en justering av forventet, forsøker å balansere det er med hva partneren forventer. Men ingen endring av forpliktelse og noen ganger ikke har denne intensjonen. Når det er en frustrasjon for det resultatet vi håpet på, og det er ikke nådd, kan de se ut til at kostnadene ikke vil gi positive saldoer.

Forholdet ekspert, forklarer Pamela Magalhães: "Bare endre når vi virkelig ønsker for vår eneste og eksklusive vilje. Vi kan bli påvirket av hva folk peker oss eller insistere på forespørsel, men å endre det bare når vi overbevise oss om at dette er faktisk det beste valget. Så insisterer hevder, å kjefte på partneren din om det å endre og passer måten du synes er ideelt, kan generere endeløse kamper, for mye stress og så lite tilbake. "

4 attester på relasjoner som mislyktes

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Sjekk ut hva skurkene som respondentene mener de har forårsaket slutten av sine relasjoner og hvordan de ser ut i praksis:

Silvana, 31, journalist:

"Jeg tror at i mitt forrige forhold mest skylden har vært enda mine. Etter fødselen av sønnen vår, begynte jeg å føle meg veldig knyttet siden han hadde et veldig travelt liv før svangerskapet. Jeg holder ikke baren og begynte å ha viljen til å leve andre ting uten å være i stand til å sette pris på det vi hadde sammen. Jeg tror det var en sum av mangel på spenning for min del, manglende evne til å holde på de tidlige årene av babyen bar. Men jeg må også nevne at, for ham, har hans arbeid alltid vært viktigere, hva frustrert meg. "

Denise, 32, produsent:

"Til tross for min partner å være en av de menneskene jeg mest beundret, rettferdige, morsomme og veldig smart, hadde vi kommunikasjonsproblemer. Han viet en stor del av arbeidet og prioritert tid til det. Knapt snakket i løpet av uken, men hadde det gøy i ganske helgen. Men etter tre og et halvt år har jeg ønsket mer privatliv, mer kommunikasjon, ønsket å planlegge vår fremtid og det ikke viet til det. Og selv om han sagt mange ganger at jeg ikke var riktig for ham alt var. Denne mangelen på forståelse av både hadde forholdet vårt før jeg følte ikke noe ønske om, ikke lenger hadde betydning og ferdig. "

Jessica, 36, entreprenør:

"Jeg tror det som drepte den gangen var at vi åpnet et prosjekt sammen og jobbe samtidig. Vi gjorde alt sammen, shopping, arbeid, hendelser, reiser. Jeg hadde ikke mer overraskelse, hadde ikke tid til nostalgi. Når vi kom hjem bare snakket vi om hva som gikk rett eller galt i selskapet og som regel hva som hadde gått galt. Ingen husket mye av det arbeidet. Og vi endte opp med ytterligere diskutere, eller gå uten søvn vi nærmet seg. Og så gikk det nedoverbakke ...".

Paula, 28, trader:

"Utrygghet var det store problemet fordi det utløser en rekke andre problemer som sjalusi, posses og mistenksomhet. Jeg tror usikkerheten avsatt på den andre gjenspeiler en mangel at partneren din ikke kan møte. Det er de som opprettholde et forhold så lenge. "

Etter å ha lest denne teksten, kan du legge merke til at mange destruktive atferd kan gå ubemerket hen, og dermed ende opp med et lykkelig forhold. Nyt tips og investere for ditt forhold til å være langvarig og sunt for alle.